Dragi, učini nešto, klinac me rastura

 Zovem se Zorana. Imam 36 godina i radim u jednom frizerskom salonu. Moj dečko Dragan ima 30 godina i na postdiplomskim je studijama. Volela sam ga, jer je bio jako nežan i pažljiv prema meni; ali moram priznati, žudela sam za jakim seksom, koji mi Dragan mije mogao pružiti. Iako je od mene bio mladji tucao me je vrlo retko, a ni tada nije mogao da me zadovolji.

Toga leta sedeli smo u kafiću u centru grada, kada sam ja par stolova dalje primetila nekog bučnog klinca, koji je imao oko 18-19 godina. Video je da sam ga pogledala.

Ustao je i prišao nam, zatraživši od Dragana upaljač. Dragan nije mogao da mu pomogne, jer ne puši. Mali se naljutio i rekao mu: “Pičko za ovo ću te kazniti, izjebaću ovu tvoju drolju pred tvojim očima…”.

Tresnuo je snažno Draganu čvrgu po glavi i otišao…

Te večeri smo šetali kroz park. Bilo je oko jedanaest noću. Kada smo krenuli prema parkingu, kod Draganovog auto stojao je balavac iz kafića. Strpljivo je čekao i kada smo prišli rekao je Draganu:

“Sećaš se šta sam ti obećao?”.

Dragan je ćutao. Mali mu je pljusnuo šamarčinu. Dragan je ćutao. Siledžija ga je ponovo ošamario i rekao:

“Odgovori, pičko!”.

Dragan je promucao, “Sećam se”.

Iznenadila sam se što Dragan nije ni pokušao da se brani. Klinac me je podrugljivo pogledao, a zatim svoju cigaretu ugasio na reveru Draganove košulje. “što to dopuštaš, udari ga!”, viknula sam.

Moj Dragan ga je tek tada malo odgurnuo, a onaj je rekao: “šta je, junačino, hoćeš da braniš svoju kurvicu?”.

Kada sam zaključila da od njega nema vajde, krenula sam da ja razvalim drznika. On je dočekao moju ruku, zavrnuo je i rekao:

“Polako, droljo, doći će i na tebe red”.

Ruka me je jako zabolela. U medjuvremenu Dragan je hteo da pobegne. Siledžija je potrčao za njim i udario ga dva-tri puta. Doveo ga je do kola, otvorio vrata i ugurao ga na zadnje sedište. Mene je strpao napred, pošto je prethodno zavalio sedište. Seo je pored mene.

“Beži od mene, šta hoćeš?”, viknula sam.

Rekao mi je da raširim noge. Nisam htela. Zveknuo me je po licu i ponovio: “Raširi te svoje butkice, kurvice”. Morala sam da raširim noge.

On je tada zavukao ruku ispod moje suknje. Milovao me po nogama. Zatim mi je malo zarozao gaćice i uvalio prst u pičku. Počela sam da ga guram, ali me je on zgrabio za kosu i uvalio mi jezik u usta. Moje opiranje polako je prestalo, priznajem, napalio me je pošteno.

Dok me je žvakao i gurao prst u vaginu, Dragan ga je moljakao da me pusti. Ja se više nisam opirala i počela sam jednom rukom da milujem svoje bradavice. Drznik je izvadio prst iz moje pičke i rekao Draganu “Gledaj šta će mi sada da uradi tvoja cica!”.

Zavalio se u sedište i naredio mi da mu otkopčam šlic. Učinila sam to, a on je odmah stavio moju ruku na kurac. Malo kasnije ga je izvukao, nadrkanog, i nabio moju glavu na njega. Pošteno sam pušila kurac tom klincu, kurac koji je za bar pet santimetara bio veći od Draganovog. Posle toga okrenuo me je i zabio bi nabreklo meso u vaginu i to otpozadi.

Zavrištala sam: “Dragane, učini nešto, klinac me rastura!”.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj