Nastavak susjedske avanture sa sisatom i guzatom Brankom, te ispunjavanje obje rupice

Ovo je 2 dio od 2 u seriji Seks sa susjedom

Cijeli taj tjedan smo se susjeda Branka i ja jebali kao zečevi dopodne, a poslijepodne bi ispunjavali bračne obaveze. Danas je bio petak i zadnji dan kad smo se mogli nesmetano pojebati. 

Kad je supruga otišla na posao, otuširao sam se i otišao kod Branke. Bilo je otključano, pa sam ušao, ali nije bilo nikoga, pa sam ju zazvao:

– Branka! ! ! 

– Heeejjj! ! ! Gore sam dođi.. -čuo sam njen glas sa kata, pa sam se popeo do spavaće sobe i čuo vodu iz kupaonice u sklopu spavaće. 

Zavirio sam unutra i vidio golu Branku nagnutu iznad umivaonika dok je prala zube. Skinuo sam brzo sve sa sebe i sa već uspravljenim kurcem tiho ušao u kupaonicu baš dok je ispirala usta, pa sam ju sa leđe primio za sise, a kurac prislonio između njenih guzova. Samo je zamumljala i malo promrdala guzom, pa kad je ispljunula vodu zavodljivo rekla:

– Oooo pa tko je to meni već spreman? -naslonila se na mene dok sam joj ja mijesio one velike sise i trljao joj napeti kurac o donji dio leđa. 

– Netko tko želi da te napuni vrelom spermom i dobro te izjebe -šapnuo sam joj na uho. 

– Mmmm.. danas bi htjela nešto posebno, za zadnji slobodni seks, ha? -mazno je prošaputala dok sam joj stiskao bradavice na krupnim i mekanim sisama. 

– A šta to? 

– Želim ga danas u guzi.. -rekla je i uzela bočicu ulja sa police, pa se okrenula i primila me za kurac, te me povela u sobu i posjela na krevet. 

Mazala mi je kurac sa uljem, a onda je bočicu dala meni i okrenula mi guzu, pa sam nalio ulja na ruku i počeo joj trljati guzu i šupčić.

A onda sam joj gurnuo dva prsta unutra i počeo ju podmazivati. Samo je stenjala od zadovoljstva dok su moji prsti bušili njenu guzu. Zatim me gurnula na krevet i popela se iznad mene, te me opkoračila.

Primila je jednom rukom moj kurac, a drugom raširila guzove i namjestila glavić na ulaz u njen šupak. Lagano se počela spuštati na njega, a ulazio je polako i nakon nekoliko trzaja ušao je unutra. Zadahtala je i malo se trznula, a onda se nabila do kraja na kurac. Zakolutala je očima i zajecala, a onda se počela odizati i nabijati na kurac kao luda. Stenjala je i cvilila sve jače i jače, a iz pice je curilo po mom trbuhu. Nije joj trebalo dugo da počne svršavati i zalijevati mi trbuh svojom spermom. 

Sad sam ja odlučio malo uzeti stvari u svoje ruke i skinuo sam ju sa sebe i položio na krevet potrbuške. Nauljio sam još malo svoj kurac u ulio ulja u rupu od njenog šupka, pa se namjestio iznad nje. Gurnuo sam ponovo kurac u njen šupak i počeo ga zabijati u njega. Branka je privukla jastuk i zabila glavu u njega, te je sad jaukala i cvilila u jastuk kako ju slučajno nitko ne bi čuo. Nakon manje od desetak minuta sam počeo svršavati i puniti joj šupak svojom spermom trzajući se u njoj. 

Nakon toga smo oboje ležali na krevetu i polako dolazili do daha. Privukla se k meni i samo rekla:

– Ovo mi je bilo potrebno, već se dugo nisam pojebala u guzu.. 

– Šta da? Učinilo mi se da je ušao bez problema? 

– Vježbam sa dildom.. -rekla je i nasmijala se pa sam se i ja sa njom smijao. 

Nastavci<< Susjeda je čula jutarnji seks sa suprugom, pa popodne me susjeda probala
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj