Dvije godine bez seksa i onda eksplodirala – II dio

Smeškao se dok je vozio a Ema je osećala kako su joj gaćice skroz nakvašene. Na prvom semaforu na kome je stao posegnuo je rukom medju njene noge. Ona refleksno stisnu butine jednu uz drugu.

‘Šta ti je, budalo, nemoj’, rekla je, glumeći grubost, uvređenost. ‘Videće nas neko!’

On nakrivi glavu prema njoj uz tako bezobrazan osmeh da je osetila kako joj niz kičmu prolaze drhtaji.

‘Misliš da me je briga?’ pitao je. Njegova ruka ostala je izmedju njenih nogu. Ema polako, kolebajući se opusti butine. Nije trebalo da ovo rade, ali… Kao da nije imala kontrolu nad svojim postupcima. Kao da je pulsiranje u njenoj utrobi preuzelo ulogu njenog razuma, kao da je ono bilo odgovorno za ponašanje njenog tela, pokretanje njenih udova. Nastavio je da ulazi rukom sve dublje.

‘Ne…’ zajecala je. ‘Lud si… nemoj…’

Osetila je njegove prste na svojim gaćicama i sva se stresla.

‘Bože, koliko si mokra…’ prošaputao je.

Bila je. Bila je jako mokra. Pušenje u toaletu restorana strahovito ju je napalilo, način na koji ju je on jebao u usta, zavlačeći svoj veliki kurac duboko u njeno grlo, način na koji je u orgazmu izbacio svoje seme po njenom licu, kao da je bila prostitutka, sve ju je to jako uzbudilo. Pogotovo što ona sama nije imala priliku da dodje do orgazma. Nije se čak ni dotakla dok su bili u toaletu, posvećujuci svu pažnju njemu. Uvek je bila takva sa muškarcem, odana, posvećena, uvek je svom mužu pokušavala da ugodi, uvek…

Kada je počeo da je prstima trlja kroz natopljene gaćice, zatvorila je oči, još više raširila butine i počela da jeca.

‘Ooooh… oooh… Bože’

‘Dopada ti se?’ pitao je smejući se, dok su njegovi prsti gnječili njene od uzbudjenja klizave usmine i tražili njen klitoris.

‘Ti si lud… ti nisi normalan…’ stenjala je. Iza njih su se začuli besni zvuci automobilskih sirena.

Kada njegova ruka napusti njene prepone i premesti se na menjač, Ema otvori oči, razočarano, frustrirano. Nije bilo fer. Palio ju je a onda je ostavio.

‘Nemoj da skupljaš butine, kurvice’, reče on neočekivano. Ona ga posluša, ostajući da sedi raširenih butina i zadignute suknje dok je on vozio. Nazvao ju je kurvicom i od toga joj je lice gorelo.

‘Vidim da si danas obukla čarape sa halterima’, primeti on smeškajući se sa odobravanjem. ‘Planirala si ti sve ovo, Ema, samo ne možeš da prestaneš da se praviš fina.’

Pocrvenela je još više. Bio je u pravu. Maštala je o ovome, čak i dok je sebe ubedjivala da na ugovoreni sastanak dolazi samo da bi ga urazumila. Pogledala je dole, videla mokru fleku na svojim gaćicama. Šta je uopste mogla da kaže a što bi moglo da zvuči uverljivo? Bila je napaljena. Bila je napaljena kao poslednja kučka. Popušila mu je kurac u toaletu, ne zato što je htela da ga smiri i urazumi već zato što joj je kurac bio tako mnogo potreban. Samo o kurcu je i mislila celo veče. Želela ga je, želela je da je pojebe, da je rasturi od tucanja kao kurvu. Bilo ju je baš briga šta će bilo ko da pomisli, sta će ON da pomisli, bilo joj je potrebno da oseti kurac, bilo joj je potrebno da svrši sa njegovom kurčinom u svojoj utrobi.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx