Moje jebanje sa strinom i stricem

Imam 18 godina i izgledam dobro, bar tako kažu drugi. Zovem se Marija i ispričaću vam jedan moj doživljaj koji se dogodio pre nepunu godinu dana. Najviše leti volim da nosim kratke haljinice i da ne nosim gaćice, volim kad mi povetarac struji izmedju nogu i rashladjuje mi ribicu.

Bila je nedelja i ja sam leškarila kod kuće i dosadjivala se, kad je zazvonio telefon. Zvala me strina Radmila da joj nešto pomognem. Strina me je mnogo volela i uvek sam joj pomagala po kući kad god sam imala vremena, tako da sam i taj dan otišla kod nje. Strina je inače veoma zgodna i privlačna žena iako ima 48 godina. Živjela je sa mojim stricem koji je od nje stariji 5 godina i bio je veoma strog. Govorila mi je da je i tuče ako samo posumnja da ga vara, a varala ga je, jednom mi je priznala kad smo bile same i u dobrom raspoloženju. Naravno obećala sam da nikom neću reći.

Kad sam stigla kod nje ona je nešto raspremala po kući. Bila je u kratkim helankama i majici na bretele, bez grudnjaka, odmah sam primetila. Izgledala je prelepo za svoje godine. „Zdravo ljubavi“ rekla je kad sam došla, uvek me tako zvala. Bila je sama kod kuće. „Nikola je otišao u gred pa sam rešila da malo pospremim.“

Nikola je inač moj stric, živeli su sami, nisu imali dece. Prihvatila sam se posla. Ona je usisavala tepihe a ja sam brisala prašinu. Kad sam se sagela da obrišem ispod stalka gde je stajao televizor glasno je uzdahnula i rekla „ljubavi pa ti ne nosiš gaćice.“

Ja sam naglo ustala i zacrvenela se u licu. „Imaš prekrasnu pičkicu, jeli ti iko do sada mazio ju“

Ja sam ćutala i zbunjeno gledala u nju. prišla mi je i ruku zavukla pod moju haljinicu i pomazila me po guzovima. „Imaš čvrste guzove“. Pre nego što sam išta uspela progovoriti počela me ljubiti i drugom rukom mesiti moje sise. „UUUmmmm ljubavi“ mrmljalaje.

Ja sam se osećala nekako nelagodno ali se nisam opirala. Šta više prijali su mi njeni poljupci. Počela sam da vlažim medju nogama što je i ona primetila kad mi je zavukla ruku izmedju nogu i poela da mazi moju pičku. I ja sam se opustila i počela da uzvraćam poljupce i da joj mesim sise.

– „Tako ljubavi, tako. Uh što me pališ“ govorila je i lagano mi sve više zadizala haljinicu dok je potpuno nije svukla preko glave. Ostala sam potpuno gola. „Nemoj da se stidiš sad ću i ja“.

Na brzinu se i ona svukla. Izgledala je predivno, sise skoro duplo veće od mojih. Ponovo mi je prišla i počela da me ljubi a sisama je trljala o moje i bradavice su nam se dodirivale. Uzela je moju ruku i stavila je sebi na pičku, bila je čupava, dok je moja bila obrijana. Lagano me je odgurnula do kreveta i ja sam legla a ona je glavu zagnjurila medju moje noge jezikom počela da rovari po mojoj pički. Sva sam se stresla. Grickala mi je klitoris, jezik zavlačila duboko u mene a rukama mi mesila guzove. Ja sam stenjala od užitka i izdizala guzove uvis. Počela sam u transu da svršavam kad su se vrata na kući otvorila i na njima se pojavio moj stric.

– „Šta to radite pizda vam materina“.

Premrla sam od straha. Prišao je i uhvatio strinu za kosu, podigao je i tako jako je udario šamarom da je odletela preko cele sobe i pala pored zida.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx