Prvo moram reći da je ovo istinita priča iako se kod nas to dosta rijetko događa jer živimo u malo sredini. U braku sam 22 godine sa predivnom ženom s kojom imam dvoje djece, koja izgleda potpuno isto kao njena mama. Dosta puta su ih greškom zamijenili oni koji ih nisu vidjeli duže vremena. Obje su krupnije građe, ali ne debele sa kratkom kosom, uvijek obojanom, većinom neke nijanse crvene boje. Već od upoznavanja žene sam pomislio kako bi bilo dobro pokušati nešto i sa njenom mamom. Mi smo se u međuvremenu odselili u grad.

Jednoga dana smo bili na selu kod njih, bilo je jako vruće a punica je bila obučena u široku haljinu koje je otkrivala njene sise i crni grudnjak koji ih je pridržavao da ne vise. Na prvu sam pomislio da nema gaćice i odmah sam osjetio trnce u punim jajima. Dok je ona obilazila oko nas i nudila nam kavu stalno sam je pogledavao ne bi li otkrio da li zaista ima gaćice. čime se žena ustala i otišla do toaleta odmah je ponovo prišla da mi natoči još jednu kavu.

“Vruće je danas” rekoh, na što ona odgovori

“Da, što god imam na sebi uvijek mi je vruće” , spremno dočekah

“Najbolje bi bilo bez ičega, kao na nudističkoj”,

a ona odgovori “Da, samo što to ne može ovdje, trebalo bi otići negdje na more”.

Nagnula se da mi natoči kavu i ponudila mi sise kao na dlanu, da nije bilo grudnjaka ispale bi iz haljine.

“Kako i neće biti vruće kad na sebi imaš toliko toga obučenog”,

“Kako”, upita ona,

“Haljina, grudnjak pa mora ti biti vruće”.

„Lako je vama muškima, vi možete skinuti majicu kad god poželite“ reče ona,

„A vi žene grudnjak“,

„U pravu si, možemo“ uzvrati ona.

Tada se vraća žena i kaže ide skočiti do prijateljice da se pozdrave, popiju kavu i ispričaju se, znao sam ta će to trajati najmanje dva sata, a kako je punac bio u lovu nas dvoje smo ostali sami. Ubrzo nakon odlaska supruge punica je otišla u kuću i nakon nekog vremena se vratila i osvježeno rekla

„Konačno malo osvježenja, uspjela sam se istuširati“, a ja sam odmah primijetio da ne nosi grudnjak jer je bila u haljini koja nije toliko široka, pa ju je čak i stezala na pravim mjestima. Bradavice su joj vidljivo stršale.

„Trebao bih i ja po malo osvježenja“ rekao sam i ustao na tuširanje,

„Možda ti treba oprati leđa“ pitala je.

„Naravno da treba“ rekao sam.

„Anita je otišla znači mogu jedino ja, ako ti ne smetaju hrapavi dlanovi stare žene“.

Okrenuo sam se i prišao joj, lagano uzeo njenu ruku, prislonio je na svoje lice i rekao „Nisu uopće hrapavi, naprotiv, bilo bi lijepo osjetiti ih“ lagano sam prinio njene ruke usnama i nježno poljubio na što se ona strese i pocrveni, ali nije pomaknula ruku, što me je ohrabrilo da uzmem i drugu ruku i poljubim. Sada je već bila skoro pripijena uz mene. „Moramo se maknuti iz dvorišta, vidjet će nas netko“ reče ona i krenu u kuću. Krenuh za njom gledajući u guzove vidio sam da ispod haljine stvarno nema gaćice.

Ušli smo unutra, ona se okrenu da zatvori vrata, okrenuo sam se za njom i iza leđa je uhvatio za sise koje su bile slobodne, bez grudnjaka. „Oh“ samo je uzdahnula i okrenula glavu a ja sam spremno dočekao i poljubio je. Po poljupcu sam zaključio da joj upravo ovo treba. Okrenula se i počeli smo se divljački ljubiti. Ljubili smo se u hodu do spavaće sobe gdje sam je gurnuo na krevet, legao na nju i nastavio je ljubiti, polako sam mazio od sisa pa sve do nogu i ruba haljine koje već bila iznad koljena. Uhvatio sam je za koljena i lagano krenuo prema gore, a ona je sam lagano raširila noge. Drhtala je od moga dodira, kada sam došao do njene dlakave pičkice osjetio sam da je vlažna i vruća, od još jednog dodira se počela tresti. Svršila je. Polako sam je nastavio milovati i skidati haljinu. Ostala je gola na krevetu, ja sam polako skidao majicu i rekao

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
tagg
tagg
Guest
30. srpnja 2021. 16:50

bravo svaka cast samo treba dobro jebavati

Mladen
Mladen
Guest
3. veljače 2022. 08:20

Neka treba pomoći ženi u nevolji

Cane
Cane
Guest
7. srpnja 2022. 00:54

Moja punica Andja ga voli

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx