Gazdarica je prava majstorica u krevetu

Tek sam dosao na studije. Kao brucos u novoj sredini nisam poznavao nikoga.Smjestio sam se u jednoj kuci u blizini grada.Morao sam svako jutro da idem autobusom.To mi je dosadilo.Upoznao sam nekoliko kolega iz grada i dvije koleginice.Nisam zelio da sirim krug drustva.Sanja mi je rekla da ce pitati svoju tetku da li izdaje sobu.Sanja je bila zgodna crnka i dobro gradjena.Pozvala me na kafu kod nje.

Posli smo nakon predavanja.Zivjela je sa majkom i ocem u velikom stanu.Upoznala me sa majkom Mirom.Onako opusteno uz kafu smo caskali, pitali me odakle sam, koga imam….

Sanja zamoli majku da pita sestru-Sanjina tetka- Da li izdaje sobu.Tetka je zivjela u istom ulazu sprat nize.

Dok je Sanja bila u kupatila njena majka je pozvala telefonom i jasno sam cuo ” seko, ovdje je jedan zgodan decko iz Crne Gore, treba sobu”.”Ne nije on joj je kolega”.”Ok, cekacemo te”.

Mira je bila zgodna i rasna gospođa, nekih 40 godina.Rekoh joj da bih radije stan, ali ako nema, moze i soba sa kupatilom.

– Kod moje seke ces imati sve i komfor i slobodu a bogami i sto god pozelis.

Dok mi je pricala o sestri shvatio sam da je starija 5 godina i da joj je muž na privremenom radu u inostranstvu.

Nakon izvjesnog vremena Zorica je ušla u sobu i pružila ruku.Ja sam se zbunio i jedva izgovorio ime.Nikada ne bih rekao da je starija od Mire.Odmah sam odlucio da iznajmim sobu kod nje.Nije me ni cijena interesovala.

– “Kada mogu da se uselim”,

– ” odmah, ali prvo da pogledaš sobu”.

Pošli smo svi zajedno soba je bila super opremljena sa duplim krevetom, radnim stolom i foteljom, odmah pored kupatila.Na zidu je bilo ogledalo veličine vrata.

Brzo i lako smo se dogovorili.Rekla je da mogu odmah da uselim i da joj muž dolazi sjutra sa puta.Takodje me je opomenula da dok je on tu ne izlazim u donjem vešu do kupatila.

Sa zadovoljstvom sam odlučio odmah da se preselim iako sam platio kiriju unaprijed u kući u kojoj sam bio smješten.

Mira i Sanja su me prebacile autom i počela je selidba.Gazdarici nisam ništa rekao osim da ću sjutra doći da se dogovorimo oko mog odlaska.

Cijelo veče sam se raspremao.Sanja mi je pomogla, kada je krenula samo sam je cmoknuo, zahvalio se i poželio joj laku noć

Zorica je ispratila Sanju i odmah nakon toga usla u sobu i pitala me dali je sve ok.

– “ponudila bih ti kafu, ali je malo kasno a onaj moj može banuti svaki čas sa puta.Jako je ljubomoran i molim te nemoj da me gledaš tako pred njim”

Zbunio sam se i upitao je kako je to gledam.

– “Tako da bi me sad kresnuo bez pitanja” sto bih i voljela.Ali onaj moj će brzo nazad, pa će biti prilike, umjesto da se rukujemo pomazila je moj nabrekli kurac.

Bacio sam se na krevet i počeo da ga mazim, odlučim da odem da se istuširam i da ga izdrkam, ŠTO SAM I UČINIO POD TUŠEM.Zaspao sam misleći na gazdaricu.Bila je visoka oko 169 vitka crnka, sise 5, noge prave kao strijela, jednom riječju ekstra riba.

Negdje pred zoru sam čuo priču u susjednoj sobi, muž je došao ranije, malo su se smijali pričali, podvriskivala je kao da je srećna.Čuo sam da je pominjala podstanara i da je on tj. Sanjin momak.Malo su utihnuli a onda se čulo da vode divljački sex, nisam mogao da spavam slušao sam šta govore jedno drugom dok se jebu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx