Predivna noć sa dvije sestre

Sve je počelo jednoga vikenda točnije jednoga petka u disku. Nakon dugo vremena odlučio se malo zabaviti i otišao do grada u novootvoreni noćni klub. Tamo se susreo sa kolegama i zasjeli u separe naručili piće. Kako sam dosao relativno rano u klubu nije bila gužva pa sam sa ekipom mogao promatrati tko ulazi u klub, nije bilo ništa zanimljivoga do onoga trena kada je ušla mala crnka. 

 

Duge crne kose do pola leđa, uske traperice uz tijelo naglašavale su čvrstu guzu, sjela je za stol iza našega separea meni iza leđa tako da nisam ju mogao vidjeti. Polako se klub napunio i zabave je sve više dobivala svoj mah, krenuo sam do wc i na ulazu se susreo sa malom crnkom dopustih joj da prva uđe kroz vrata dobio sam smiješak.

Kada sam otišao do šanka crnka se najednom našla pokraj mene i opet se nasmiješila, tada sam je pitao kako se zove djevojka koja ima tako lijepi osmjeh, odgovori Antonia rekoh drago mi je ja sam Damir. Kada smo se upoznali ponudio sam joj piće ona prihvatila uz odgovor kako je sama u klubu i da nije očekivala da će većeras popiti sa nekim piće. Malo po malo smo se upustili u razgovor o svemu i svačemu, saznah da je solo tu uvidim da bi mogla biti to zanimljiva večer. 

 

Ništa se nije događalo do onoga trena kada je rekla da bi morala poći kući,

-a nećeš valjda me odbiti da te odvezem,

-pa bilo bi mi drago kaže ali neću te opterečivati,

-ma nečeš me ništa optrečivati odgovorim joj.

Tada smo krenuli sjela je samnom u auto i rekla kuda da vozim kada smo došli do jedne šumice reče da stanem da mora da piški, na što sam se nasmijao, ona kaže a možemo i još nešto usput napraviti, kada se vratila u auto pogledala me u oči a ja je poljubih, mislio sam da če se opirati ali naprotiv uzvratila mi isto.

 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx