Gledao sam kako mi najbolji prijatelj jebe ćerku – Drugi dio

Gledao sam kako mi najbolji prijatelj jebe ćerku Drugi dio

Mika je stari lisac, ljubavnik od glave do pete, majstor svog zanata, zna kontrolisati svaku situaciju. Obrisao je još uvijek veliku crvenu kurčinu vlažnim maramicama, obrisao je i Sarino međunožje, zapalio cigaretu, ponudio i nju, nasuo omiljeno crno vino i uživao nakon seksa.

Ne bilo kakvog seksa, nego nakon jebačine za pamćenje, rasturanja kurcem mlade pičke, koja je svršavala u seriji, koja je bridila i još se nije vratila u prvobitnu situaciju.

Prvi dio priče


Gledao sam ih kao na dlanu. Oboje. Nisu mi samo oči letjele na Sarine sise , obline i pičkicu, nego i na drugovu kurčinu, koja je bila pozamašna i u spuštenom stanju.


-Još nisam došla sebi, još mi treba vazduha u plućima,osjećam nekakvo blaženstvo u utrobi i među nogama. Tvoj kurac je čaroban, izvanredan si ljubavnik, ne mogu zamisliti život bez tebe niti da budem stalno sa nekim drugim muškarcem, kazala je moja Sara.


-Moramo biti pametni, moramo živjeti život i uživati u njemu. Imamo sve uslove i pogodnosti, a i slažemo se u seksu. Uroš ne smije znati ništa, cijenim ga i volim kao brata. Ne znam kako bi reagovao da sazna za nas. Možda bi me u afektu i udario, rekao je Mika, a zatim razmijenio sa Sarom dugi poljubac.


-Znam ja i za tatu i on je nestašan, a i razumljivo je. Njega muče mamine noći u bolnici, jebe li se tamo sa nekim, a ja mislim da je izluđuje onaj mali sa rentgena. Mislim da su tata i Tanja u šemi. Ulovila sam ih samo u oralu, ali ukopala sam se na mjestu. Oči su mi letjele na tatinog ljepotana, nisam vjerovala da je i on kuronja, pričala je o meni moja Sara.


-Ja sam za tvoga tatu još mali igrač. On je stariji od mene dvije godine, ali mnogo više je pojebao pičkica od mene. Ona mala iz finansija ludi za njim. Umalo ga nije sjebala, bila je i trudna sa njim. Jedva ju je primorao da abortira. Nemoj da to širiš, jer Uroš mi je kao brat. Ti znaš kakva je moja žena prgava, a i obje ćerke su povukle na nju. I savršeno mi se jebe ako bih saznao da se i one jebu sa starijim ljudima.


-Mika, srećice moja, pa ti nisi stariji čovjek, evo kurac ti se opet diže, on bi opet, a moja ribica traži još predaha, izusti moja Sara, sagne se i poče ljubiti glavić Mikinog kurca.

Uze svoju čašu vina i prosu je po drugovom kurcu i jajima i potom halapljivo sve poliza i posrka, kao kujica, pa još jednom, pa na kraju po njegovim grudima i stomaku.


Onda se Mika revanšira pa joj prosu malo vina po sisama, sisajući je kao mače. Sara je cvilila i izvijala kukove. Mika se spustio jezikom do pupka p apotom do klitorisa. Sara zaječa, podigavši guzu sa poda.

-Hajde lezi mili na leđa hoću da te jašim. Da budem jahačica veličanstvenog pastuha sa ogromnim kurcem.


Mika je posluša, prethodno ispivši svoju dozu vina. Sara se lagano namjesti na drugov glavić, napravi blagi trzaj guzom i primi polovinu velike kurčine.

-Joj ljubavi kako me širiš, kako ti je kurac masivan i tvrd, a zatim mu guzom dotaknu jaja.

Jebala se u lijepom ritmu, glasno i strasno. On joj je mijesio sise i govorio kako je ona kraljica na njegovom starom kurcu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Danko
Danko
Guest
23. listopada 2022. 23:19

Odlično pišeš. Jedva čekam nastavak.

milojko
milojko
Guest
Reply to  Danko
29. listopada 2022. 18:36

uzivanje je to drug da gledas uh

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx