Gledao sam kako mi najbolji prijatelj jebe ćerku

Gledao sam kako mi najbolji prijatelj jebe ćerku


Ja sam Uroš, magistar ekonomije, radim u finansijama u jednom velikom preduzeću. Sportski sam tip, trčim i igram mali fudbal, povremeno i tenis rekreativno. Kad mi se ukaže prilika hodam po planinama.

Imam 54 godine, oženjen sam i imam dvije ćerke. Supruga Sofija je ljekar internista, zaposlena u jednoj opštoj bolnici. Starija Tamara je na trećoj godini građevine, mlađa Sara se bori sa ispitima na prvoj godini ekonomije. Pomažem joj.


Sarina najbolja drugarica je Tanja. Zajedno su išle i u gimnaziju i osnovnu od petog razreda. Zajedno studiraju i pripremaju ispite. Dobre su djevojke, pomalo razmažene.

Radim u dobrom kolektivu, moj najbolji drugar na poslu i poslije posla je Mika, i on je ekonomista. Zajedno igramo fudbal i tenis, zajedno trčimo i idemo u planine. Mika je kurat, znam to, mada ni meni nije manji. Njegov kurac je duži dva centimetra, moj je znatno deblji i glavatiji.

Jedna saradnica koju smo obojica pojebali priznala mi je da je žešće svršavala sa mnom.


Supruga Sofija je dosta ambiciozna i karijera joj je najvažnija. Rijetko imamo seks, možda u prosjeku jednom u dvije sedmice. Ranijih godina me je mučila dilema da li se jebe sa kolegama u noćnoj smjeni, a onda mi je postalo svejedno. Važno je da smo finansijski situirani i zdravi, da su nam ćerke dobre studentice, lijepe i zgodne.


E sada ću se fokusirati na Tanju, Sarinu drugaricu. Zgodna je i lijepa, sa malo bubuljičavim licem. Ima jako tanak struk , vitke noge, a sise su joj znatno veće u odnosu na tijelo.

Kod nas je , čini mi se više nego kod svoje kuće. Ne znam zašto, ali kad god je Tanja kod nas kurac mi je dignut i ona je to primijetila. Prija mi to i ističem ga uvijek u trenerci, rizikujući da će to i mlađa ćerka primijetiti. I primijetila je, ne samo moj dignut kurac, nego i mnogo više i opasnije.


Bila je srijeda, Sara je pohađala obuku za vozački ispit. Za dva dana je trebala izaći na ispit i pojačano je vozila. Rekla je da ide na dvočas i to joj je bila zamka i to uspješna. Sara je otišla a Tanja je ostala vježbajući zadatke iz modusa i medijane.


Kurac mi je ludio, nisam dugo jebao ništa, posmatrao sam mladu djevojku i razmišljao kako bih je nabio na kurac. I ona je bila nervozna. Stalno me ješto pripitivala. Prišao sam da joj pojasnim zadatke, a onda mi je rekla.


-Čika Uroše ne mogu se skoncentrisati na zadatke kada ste u mojoj blizini.
-Zašto, što te ja zbunjujem?
-Neprijatno mi je reći, ali vi me uzbuđujete.
-Dobro, odoh ja vani, a ti vježbaj.
-Ma nemojte, ostanite pored mene. Primijetio sam joj bradavice kako se ocrtavaju kroz majicu.
-Tanja, ti nemaš brus, grudi su ti slobodne.
-Nemam, izvinite.


Ustala je, uzeo sam je za ruku i privukao sebi. Poljubio sam je sočno, prihvatila je i jezikom je za sekundu pronašla moj jezik. Podigao sam joj majicu i umalo se nisam srušio kada sam ugledao dvije prelijepe mlade sise, četvorke. Uzeo sam lijevu sisu u ruku, bila je topla i lijepo je mirisala.


-Opaaa,rekao sam kada je Tanja rukom potražila moj kurac. Oslobodila ga je, kleknula i krenula da ga puši. Bio sam na sedmom nebu. Kuća nije bila zaključana, očekivao sam Saru tek oko dnevnika. Prepustio sam se ćerkinoj drugarici, a ona je mljackala moj glavić i rekla blago onoj koja ga ima u sebi.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Skejter
Skejter
Guest
17. listopada 2022. 22:12

Nastavak?

milojko
milojko
Guest
Reply to  Skejter
19. listopada 2022. 19:16

uzivanje

milojko
milojko
Guest
Reply to  Skejter
19. listopada 2022. 19:18

jel bi mu se pridruzio

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  milojko
25. listopada 2023. 15:17

Mene je tatin kolega Filip pa je poslije tata nastavio

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
4
0
Ostavi svoj komentarx