Gospodja Stana je prava fuksa – I dio

Negde pocetkom oktobra , moj najbolji drug Dule me je zamolio da se angazujem i pomognem na sredjivanju jedne manje kuče, koju je kupila njegova mama Stana posle razvoda sa njegovim ocem Goranom. To nije bio običan razvod već raspad sisetema u njihovoj porodici. Posle mnogobrojnih svadja i prepirki, sa kojima sam bio upoznat, preko Duleta, razlaz je bio neminovan. Prodali su porodičnu kuću u kojoj su živeli svi zajedno, Dule sa ženom i decom Stana, Goran, raštrkali su se na sve strane, svako za sebe. Dule je kupio manji stan u gradu, a Stana je kupila tu kuću u nekom selu 15o km od grada. Elem pristao sam, iako je bilo daleko i oduzimalo mi mnogo vremena. Moja žena se bunila zbog toga, što ću biti odsutan neko vreme.

Bio je ponedeljak kad sam rano ujutru krenuo u to selo da bi joj pomogao oko sredjivanja te kuće. Iako je bio početak oktobra, vreme je bilo fino, kasna jesen, ni hladno ni toplo, taman kako treba.
Tetka Stanu sam znao čitav život, onako jedna ok žena, mada bez dlake na jeziku. Naj jača asocijacija na nju mi je ostala još iz detinjstva. Dok smo bili klinci tetka Stana je bila super pička, i često sam drkao na nju, i to ne samo ja već i mnogi drugi klinci iz ulice. Ne znam da li je to Dule ikada saznao, ili da li je barem naslutio. Sad već sa 55 godina od te super pičke je ostalo nešto u tragovima, ugojila se, zaokruglila po celom telu, njene velike sise bile su još veće i masivnije, ali uvek kad bih je sreo sećao sam se kako smo se palili na nju.

Sačekala me je na dvorištu ispred kuće sa velikim osmehom.

Ijao Marko, znaš li koliko mi činiš što si došao, nemaš pojma, hajde udji. Zagrlila me je i poljubila, uvodeći me u njenu novu kuću.

Ušli smo u kuću, ona je odmah stavila kafu i počela sa pričom.
Ovde je super, videćeš, mir tišina, kao u raju.
Popili smo kafu, popričali os mnogim stvarima,samo ne o njenom i Goranovom razvodu, i ja rekoh da bih odmah da vidim šta treba sredjivati, jer što pre krenemo sa poslom pre ćemo završiti.

Povela me je kroz kuću i pričala kako bi volela sve da okreči, tri sobe na spratu, dole dnevni boravak i kuhinju, i da bi htela da postavi i laminat po podovima. U pičku materinu pomislio sam, Dule mi je rekao nešto malo, da joj pomognem, a ono ispade renoviranje komplet. Moja žena će da popizdi kad joj budem javio da me neće biti sigurno deset dana.
Rekao sam joj da je to posao od deset dana, jer sam radim.

– Ma nema problema Marko, pomagaću ti ja šta god da treba, a trebalo bi da dodje i moj brat Slaven, on živi tu na 1o kilometara od mene, samo kad dobije koji slobodan dan na poslu, polako ćemo, pa će se završiti. Važno mi je samo da ti imaš vremena da sve to završimo.

– Ok šta je tu je, prihvatio sam i sad nema nazad, jer je u kući bilo mnogo više posla nego što sam mislio.

Seli smo u kola i otišli do obližnjeg mesta da kupimo laminat, boje, i ostale stvari potrebne za renoviranje. Čitav taj dan smo izgubili u nabavci materijala. Kasno popodne smo ručali, zatim malo sedeli uz tv i onda sam nesto smoren otišao na spavanje. Ujutru sam ustao rano, da bih što pre krenuo sa poslom.
Kad sam sišao dole sa sprata u dnevnu sobu, tetka Stana je već bila u kuhinji.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
6 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Anči
Anči
Guest
10. ožujka 2021. 21:27

Ovo je dobro kada je nije briga za njegovu zenu aa poznajeje mmmmm

Filip
Filip
Guest
Reply to  Anči
13. ožujka 2021. 08:13

Pa moj drug poznaje mene moju ženu moju familiju pa mi je opet pojebao ženu

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Filip
15. ožujka 2021. 22:36

Jel ti krivo,da li ste jos drugovi,druzite li se ???

Ćaro
Ćaro
Guest
Reply to  Anči
13. ožujka 2021. 18:12

Da, da, samo je treba tucati!

Boško
Boško
Guest
Reply to  Anči
15. ožujka 2021. 00:48

To Anči, obožavam takve bezobrazne žene!

Dejan
Dejan
Guest
Reply to  Anči
22. ožujka 2021. 09:36

Anči javi se da pričamo…

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
6
0
Ostavi svoj komentarx