Grubi radovi

U našoj zgradi se od skoro radi nadgradnja, planiraju da naprave par stanova koji bi se mogli prodati. Usled toga, čitavo proleće su prolazili majstori, lupali, bušili, odnosili šut i krš, donosili materijal, dizalice, kranovi, mešalice..
Kako smo na poslednjem spratu, nije mi prijala buka koju nam svakodnevno prave, ali pošto će cela zgrada imati koristi od te nadogradnje, nije mi smetalo. Mada je žena ponekad ludela na njih, bili su korektni i pravili buku većinom kad smo mi na poslu.

Ja i žena, oboje po 39godina, ne izgledamo loše. Ja malo preko 100kg, 190cm visok, žena kaže zgodnjikav, krupan, jake ruke, ramena.

Maja – 180cm 75kg, vitka, sa oblom guzama, sisama koje su počele da blago vise, kao rezultat vremena, uskim strukom i .. predivnom pičkicom. Kad kažem predivnom mislim na oblik, sa lepim usminama koje se mogu lagano lizati, sa klitom koji je skoro uvek tvrd kad se napali, ali veoma vrela i vlažna.

Seksualni život nam je na solidnom nivou, mislim da se tucamo mnogo češće od naših vršnjaka. I što se tiče radoznalosti i eksperimentisanja, zasad smo ostali na sexy vešu i igračkicama. Igračkice kao što je vibrator, lepog oblika, 21cm.. koji voli da primi povremeno i na kom ima.. sjajne orgazme, dok je moj jezik na klitu.
Maja je imala još par dana godišnjeg odmora, ja sam išao na posao. Ostajala je sama, sredjivala ponešto po kući, viđala se sa drugaricama, prosto rečeno uživala. Dočekivala me nasmejana, raspoložena za sex, prava milina.

U sredu sam poranio sa posla, da bih je iznenadio, kupio buket cveća jer nam se bližila godišnjica zabavljanja. Dolazim na poslednji sprat, nešto mi je bilo neobično. Oslušnem, skapiram. Nema svakodnevne buke za koju mi je rekla da je nepodnošljiva. Kako sam pogodio pauzu majstorima, nasmešio sam se sam sebi.
Otvaram vrata, tiho, da se ušunjam, vidim cipele. Radničke. Ne jedan par već tri para. Znači, zato je tišina, majstori su kod mene. Propade mi iznenađenje, pomislih.
Ulazim u trpezariju, očekujem ih da piju kafu, ali nema nikoga, samo šoljica kafe, Majina, do pola popijena.
Neobično, mislim se u sebi.
Osluškujem, gledam da nisu na terasi, ali onda čujem zvuke iz drugog kraja stana. Spuštam torbu i cveće na sto i krećem ka sobi.
U hodniku – gomila stvari. Radna odela, pantalone, prašnjave majice. Kroz glavu mi prolazi milion ideja i gluposti.
Čujem Maju kako stenje. Prilazim vratima, virim.

Ona leži na krevetu, jedan čupavi tip je između njenih nogu, jebe je divlje, a dvojica kleče na krevetu, pored njene glave, i jednom puši, a drugom drka debeli kurac.
Ostajem zabezeknut.

Pričali smo mnogo puta o nekom grupnom sexu, o tipovima sa kojima bi se tucala, ali .. ovo je baš iznenađenje. Gledam i dalje, ovaj čupavi delje kako delje, ne prestaje.
Moj kurac se diže.

Kučka malena, pomišljam u sebi, da li je ikada planirala da mi kaže. Zna da joj ne bih branio, pričali smo o tome da bih voleo da je gledam dok se tuca sa drugim tipom. Ali sa tri tipa nije isto, pomišljam. Spuštam ruku na kurac koji je sve tvrđi.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
5 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
AnjaModel
AnjaModel
Guest
27. veljače 2020. 05:48

Ocu ovako, ali u hot chatu. Poziv napaljenim momcima…

Dasa
Dasa
Guest
Reply to  AnjaModel
24. kolovoza 2021. 15:42

Oces ovako? Voleo bih da sam jedan od trojice koji te pune…..

ikarus22
ikarus22
12. lipnja 2020. 09:18

Divna priča!

edger
edger
Guest
25. siječnja 2021. 08:41

svršio

Grga
Grga
Guest
Reply to  edger
28. veljače 2021. 21:37

Dobraaa

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
5
0
Ostavi svoj komentarx