Ja i ćerka smo se pojebali ćutke dok je mali Leo spavao (Kraj)

Ovo je 3 dio od 3 u seriji Ja i ćerka

Ja i ćerka smo se pojebali ćutke dok je mali Leo spavao (Kraj)

Tek što sam spustio piće na mali klub stolić Lara me je zagrlila i počela da nekontrolisano krupno diše. Prepao sam se, nisam znao šta namjerava, Najednom je otkrila svoje sise i rekla, ljubite ih, željna sam, ljubite…


Bez riječi sam je položio na trosjed i u nekoliko poteza potpuno razodjenuo. Nakon sočnog poljupca krenuo sam ka sisama, a onda niz stomak do prelijepe mlade pičke. Lara je oslobodila moj kurac i halapljivo ga strpala u usta.

Za to vrijeme moja Ivona se na spratu jebala i vrištala kao da joj je prvi put.


Podigao sam Larine noge, povukao kožicu gore dole na već tvrdom kurcu i sa velikom znatiželjom ga uronio u novu pičku. U novu, mladu pičkicu.


-Laro, srce, koristiš li kakvu zaštitu?
-Koristim, slobodno trpajte sve u mene.


Ivona je utihnula, čula se voda gore u kupatilu, a ja sam naložio Laru. Jebao sam je sve jače i jače i nailazio na odličnu saradnju i vješte pokrete. Zaključio sam da iako nije dugo punoljetna da je iskusna pička i da je promijenila više partnera.


Lara je znalački dozirala svoje pokrete, vidljivo je da je postepeno bivala sve glasnija. I taman kad mi reče, evo ja ću, na stepenicama se pojavi moja Ivona.


Samo je tiho prošaputala, tata, znala sam, stavila prst preko usta u znak ćutanja i vratila se gore na sprat.
Bilo mi je krivo, nisam razmišljao o ugođaju, Lari i njenoj vrućoj pički, već o mojoj Ivoni.
Lara je još jednom prije mene svršila, a onda sam i ja. Tražila je da ostane pored mene, nisam joj dozvolio.

Vratila se u svoju sobu, a Ivona me je ujutro probudila snažnim kricima, svršavala je. Ja sam ujutro išao na nastavu, Mario popodne. Tako je bilo cijelog mjeseca.


Lara nas je zamolila da ode sa Mariom u grad, da malo razgleda butike i prodavnice i da će se vratiti sa njim. Nije imao puno časova.


Bio sam gore kod Ivone. Kada su joj sva trojica sinova spavala, Ivona skide gaćice i reče, tata, želim da mi ljubiš pičku i sisaš kliću onako kako ti to radiš.


Prihvatio sam se posla i brzo ćerki podigao radnu temperaturu.


Ivona mi je znalački popušila kurac, a onda sjela na mene u pozi „obrnuta kaubojka“. Jebala se glasno i jako, za svoju dušu. Dugo je skakala na mome kurcu, a onda osjetih njeno veličanstveno podrhtavanje pičke, stezala se oko mog kurca i svršavanje.


Okrenuo sam je na leđa i kleknuo među raširene noge. Prelijepa pička još se nije sastavila, bila je spremna da primi moj kurac. Kakva je to jebačina bila, jebačina za priču. Davali smo sve od sebe, trudili se oboje da nadmašimo, ona Laru, a ja njenog muža Maria. A onda je Ivona počela da priča dok sam je snažno punio kurcem.


-Tata, ja svaki put dok se jebem sa Mariom zamišljam tebe, žmirim i zamišljam tvoj kurac u sebi. On je mlađi i možda ponekad duže jebe, ali tvoj kurac je nešto posebno. Tebe osjetim drugačije, snažnije, moja pička drugačije reaguje na tvoju kurčinu tatice…


Svršavala je glasno i dugo, ubrzo sam i ja počeo da joj punim utrobu. Skočila je i jezikom mi dovela kurac u red, olizala i rekla nemoj ga prati, nek se osjete moji tragovi na njemu.

Nastavci<< Ja i ćerka smo se pojebali ćutke dok je mali Leo spavao II dio
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
jebena marina
jebena marina
Guest
18. svibnja 2023. 17:06

ahhhhhhhhhhhhhhhh

Ivan
Ivan
Guest
8. lipnja 2023. 19:21

Uh

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx