Grupnjak u stanu

Upalio sam auto i krenuo,sa zadnjeg sedišta se čulo Dijanino i Tanjino kikotanje,šaputale su nešto jedna drugoj i smejale se. Miki je gledao negde u mrak,čini mi se prilično odsutan. Pozadi je nastala tišina,a onda je počelo da se čuje duboko disanje,pogledao sam u retrovizor, Tanja je Dijanu lizala po vratu i oko uveta,došla je do njenih usta .Njen jezik je krenuo unutra ,Dijana je otvorila usta i svojim jezikom dočekala njen,isprepletali su se , a zatim su se nežno ljubile. Tanja je spustila svoju ruku na Dijanine grudi ,zavukavši je ispod majice,pritom raširivši noge i omogućivši Dijanu da je mazi po ribici.

Zadigla joj je majicu sise su ispale napolje ,bradavice su bile jako špicaste ,Tanja je spustila glavu dole i počela da sisa jednu od njih,Dijana je duboko uzdahnula gurnuvši joj ruku još dublje među noge. Miki se okrenuo ka njima ,zavukao je ruku zajedno sa Dijaninom ispod Tanjine suknje ,a zatim je olizao prste ,onda mu je ruka krenula ka Dijaninim sisama ,uhvatio je za bradavicu i počeo da je lagano uvrće. Dijana se topila od užitka,desnom rukom je drkala Tanjinu ribicu a levom svoju.

Stigli smo ispred zgrade,kasna noć nigde nikoga,otključao sam ulaz ,Tanja i Dijana su ušle prve,Miki i ja za njima.Stigli smo do stana ,dok sam je otključavao vrata Tanja je pribila Dijanu uza zid držeći je grubo za guzu,ljubile su se divlje,Miki je gurao prst Tanji od nazad. Ušli smo u stan,počele su da skidaju i bacaju okolo delove svoje odeće,Dijana je uhvatila Tanju za ruku i odvela je pravo na naš krevet.Legla je raširila noge a Tanja je zagnjurila svoju glavu u njeno međunožje,rukom je vukla njenu glavu ka svojoj ribici,dižući kukove . Tanja se okrenula tako da su bile u položaju 69,zadigla joj je i raširila noge ližući njenu ribicu divlje ,dok je Dijana čvrsto uhvatila za guzove raširila ih i lizala je od guze ka ribici i obratno. Miki i ja smo stajali sa strane goli nadignutih i tvrdih kurčeva gledajući njihovu ludu igru ,nismo ih prekidali ,uskoro je Dijana počela glasno da svršava,držeći Tanju za vrat i nabijavši ribicu na njen jezik,ne dugo zatim Tanja se izdigla tako da je sedela Dijani na licu,pomerajući kukove napred nazad ,nabijajući se na Dijanin poludeli jezik,počela je da uzdiše i svršila je uz vrisak.Pala je pored Dijane na krevet,smešeći se zadovoljno.

Dijana je ustala sa kreveta,otišla do kuhinje i donela nam čaše i domaće vino,kucnuli smo se i nazdravili. I Miki kako ti se sviđa Dijana ,pitala je Tanja smejući se, da li bi je potucao,da li bi želeo da ti ga popuši,ha ,hajde reci slobodno ,zamisli da tucaš ovu pičkicu,ha,svi smo se smejali,Miki me pogleda zbunjeno i ostade bez reči ,a moraćeš, znaš,nastavi ona,jer ja planiram da potucam Dejana ,da me zapamti ,sad se ja zbunih. Došla je do mene,prosula malo vina iz čaše po mom glaviću i počela da ga dudla ,kao da je neko juri ,grubo i pohotno. Pritom je noge zategla tako da joj pičkica i guza budu Mikiju ispred očiju.

Miki joj je raširio noge ,zavukao se ispod i počeo da joj liže klitoris ,Dijana je klekla pored njega i počela da mu liže ,prvo jaja pa onda i kurac. Tanja je fantastično pušila ,zatim se spustila na jaja koje je sisala jedno po jedno,olizala je svoj prst i njime mi masirala anus,spustila je jezik dole i olizala mi predeo izmedju anusa i jaja ,ispuštao sam duboke uzdahe,zatim mi je lickala anus . Povukao sam je gore na sebe,izdigla se i u jednom potezu mi se nabila na kitu,ispustivši kratki uzdah,ščepao sam njene nabrekle bradavice i počeo da ih uvrćem. Kukovi su joj radili kao mašina .Pogledao sam ka Dijani ,postavila je Mikija na pod,nabila mu se na kurac, a sisu mu je stavila u usta ,izgledalo je da će ga udaviti.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx