Mokra Je Momci, Jebimo Je – VI

Sanja je istrčala iz WC-a i ostala paralizirana stojeći na vratima opčinjena prizorom koji je ugledala. Vericu je snažno jebao mladić dječjeg lica čiji se je kurac bio digao dok je dirao Sanju.

Mokra Je Momci, Jebimo Je – V

Tihanu je na drugom stolu žestoko jebao crnokosi, a plavokosi je svojim kurcem mlatarao po njezinu licu i usnama. Sanja nije mogla vjerovati da se sve tako brzo odigralo i da su njezine prijateljice tako brzo popustile. Ostala je na tren stajati na vratima, a onda je krenula prema praznoj klupi na kojoj je sjedila prije odlaska u WC. Proklela je sebe što je uopće otišla, jer njezina je pička bila najspremnija za jebanje. Kao hipnotizirana je gledala kako njezin udvarač jebe Vericu koja se je savijala pod udarcima njegova kurca. A Tihana je na drugom stolu ležala potrbuške na kojem ju je žestoko nabadao crnokosi držeći je rukama za struk, dok joj je usta ispunjavao kvrgavi kurac plavokosog mladića. Crnokosi nije štedio Tihanu, jebao ju je žestoko i brzo, a kod svakog udarca ona se pomaknula prema naprijed i po inerciji se vraćala natrag ležeći na dojkama koje su se trljale o stol, a plavokosi ju je čvrsto držao objema rukama za kosu tiskajući joj glavu prema svom kurcu koji je gurao duboko u njezino grlo. Sanja je zastala kod njihova stola kao hipnotizirana i gledala prizor ne vjerujući da je to stvarnost. Na tren se zaboravila, zavukla je lijevu ruku u gaćice i trljala se po klitorisu, a desnom rukom vrtjela bradavicu lijeve dojke zabacivši dugu crnu kosu na desno rame. U stvarnost ju je vratio Majin glas:

„Što je prijateljice, nismo se dugo vidjele. Što se čudiš, dovela si im prijateljice da se umjesto s tobom zabavljaju s njima?.“ Sanja se trgnula i odgovorila:
„O bok Majo, kako si? Ma neka se samo zabavljaju, nisam jalna svojim prijateljicama. Neka i one malo uživaju. Ostat će dovoljno i za mene“
„Čisto sumnjam. Kako su dečki navalili na tvoje prijateljice, ti nećeš večeras biti jebena.“
„Ako ne budem ja, ne budeš niti ti“ – podrugljivo joj je odgovorila Sanja.

Dok su se one prepirale, mladić dječjeg lica je kriknuo svršavajući u Veričinoj pički. Žigolo čiji se je kurac ponovo digao jedva je to dočekao, odgurnuo je mladića u stranu, privukao je Veričine noge na svoja ramena i silovito joj zabio svoj ogromni kurac do dna spermom napunjene i vlažne pičke. Verica se trgnula prema naprijed, izbacila kurac obrijanog iz usta i zapovjedila: „Dosta, stani Žigolo, stani, polakše, molim te polakše me jebi, ne tako jako, molim te..jebi me palako.“
„Kako znaš da sam ja Žigolo? Tvoja je pička najbolja, duga je i uska, uživam dok te jebem. Osjećaš moj kurac u sebi?“- upitao je Vericu, te ju je nastavio jebati znatno polakše, gurajući kurac polaganije i izvlačeći ga samo do pola.
„Znam, Sanja mi je rekla da si ti najbolji jebač ovdje i da imaš najveći kurac“- odgovorila je isprekidanim tonom Verica. Sve je to pratila Sanja te se obratila Verici:
„Nisi mi vjerovala, eto ti sad. Sad mi valjda vjeruješ. Sigurno nisi u životu probala takav kurac. Samo je jebi Žigolo, rasturi je. Neka pati, kao što sam i ja prvi put. Zaslužila je. Ali malo ostavi i za mene. Želim opet tvoj ogromni kurac u sebi.“

Kad je to čuo Žigolo je nastavio jebati Vericu sve jače i jače, a ona se sve slabije opirala, počela je postupno uživati, vidjelo se da bolna grimasa na njezinom licu nestaje i da je sad pomiješana sa izrazom zadovoljstva i požude. Sve je to Žigolo pratio i vidio. Verica se je polako počela savijati u kukovima, osjetio je Žigolo blago stezanje njezinih vaginalnih mišića te je naglo izvadio kurac iz njezine pičke. Verica je počela moliti:
„ Molim te jebi me, jebi me sad, svršit ću….jebi me Žigolo, molim te vrati mi ga unutra, jebi me…“ Žigolo ju je opet nastavio silovito jebati, a Verica je počela svršavati u salvama, treslo joj se cijelo tijelo, čuli su se jecaji s njezinih usana od silnog zadovoljstva.
„ To kurvo, svršavaj, nastavit ću te jebati da me zapamtiš za cijeli život“- mrmljao je sebi u bradu Žigolo. Sanja je stajala pored Žigola opčinjena veličinom njegova kurca, dirala se po klitorisu i dojkama, skinula je maju ispod koje su iskočile njezine krasne čvrste dojke s ukrućenim bradavicama. Uhvatila je Žigola za ruku i pritisnula ju na svoju bradavicu. Žigolo je počeo gnječiti i stiskati njezine dojke, vrtjeti njezine bradavice, ali je i dalje nastavio jebati Vericu.
„Skini se kurvo“- kratko je naredio Sanji. Sanja je brzo skinula minicu, svukla gaćice te ostala gola u samostojećim čarapama i štiklama stajati pored Žigola dirajući se po dojkama i trljajući klitoris.
„To, sama se diraj i gledaj kako ti jebem prijateljicu. Vidi koliko je puta već svršila. Pička joj je savršena, uska je i duga tako da može progutati moj cijeli kurac. Gledaj, sad ga izvlačim skroz, a sad ću joj ga gurnuti do kraja. Pička joj je gladna pravog kurca“

Dok joj je to govorio, a Sanja kao hipnotizirana gledala kako to radi, Veričino se tijelo počelo grčiti u novom orgazmu, što je Sanju još više napalilo, bacila se na koljena pokušavajući doći do Žigolova kurca. On ga je izvadio iz Veričine pičke i počeo Sanju udarati po licu i usnama, a ona ga je uhvatila s obje ruke i počela drkati, lizati mu glavić i uvlačiti ga duboko u grlo. Iznanada su iz njegova nabrekla kurca počeli teči potoci vruće sperme ispunjavajući Sanjino grlo koja se je zagrcnula i počela kašljati. Žigolo je na to vratio svoj kurac u Veričinu pičku i nastavio svršavati u njoj.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare