Mokra Je Momci, Jebimo Je – VI

Sanja je istrčala iz WC-a i ostala paralizirana stojeći na vratima opčinjena prizorom koji je ugledala. Vericu je snažno jebao mladić dječjeg lica čiji se je kurac bio digao dok je dirao Sanju.

Mokra Je Momci, Jebimo Je – V

Tihanu je na drugom stolu žestoko jebao crnokosi, a plavokosi je svojim kurcem mlatarao po njezinu licu i usnama. Sanja nije mogla vjerovati da se sve tako brzo odigralo i da su njezine prijateljice tako brzo popustile. Ostala je na tren stajati na vratima, a onda je krenula prema praznoj klupi na kojoj je sjedila prije odlaska u WC. Proklela je sebe što je uopće otišla, jer njezina je pička bila najspremnija za jebanje. Kao hipnotizirana je gledala kako njezin udvarač jebe Vericu koja se je savijala pod udarcima njegova kurca. A Tihana je na drugom stolu ležala potrbuške na kojem ju je žestoko nabadao crnokosi držeći je rukama za struk, dok joj je usta ispunjavao kvrgavi kurac plavokosog mladića. Crnokosi nije štedio Tihanu, jebao ju je žestoko i brzo, a kod svakog udarca ona se pomaknula prema naprijed i po inerciji se vraćala natrag ležeći na dojkama koje su se trljale o stol, a plavokosi ju je čvrsto držao objema rukama za kosu tiskajući joj glavu prema svom kurcu koji je gurao duboko u njezino grlo. Sanja je zastala kod njihova stola kao hipnotizirana i gledala prizor ne vjerujući da je to stvarnost. Na tren se zaboravila, zavukla je lijevu ruku u gaćice i trljala se po klitorisu, a desnom rukom vrtjela bradavicu lijeve dojke zabacivši dugu crnu kosu na desno rame. U stvarnost ju je vratio Majin glas:

„Što je prijateljice, nismo se dugo vidjele. Što se čudiš, dovela si im prijateljice da se umjesto s tobom zabavljaju s njima?.“ Sanja se trgnula i odgovorila:
„O bok Majo, kako si? Ma neka se samo zabavljaju, nisam jalna svojim prijateljicama. Neka i one malo uživaju. Ostat će dovoljno i za mene“
„Čisto sumnjam. Kako su dečki navalili na tvoje prijateljice, ti nećeš večeras biti jebena.“
„Ako ne budem ja, ne budeš niti ti“ – podrugljivo joj je odgovorila Sanja.

Dok su se one prepirale, mladić dječjeg lica je kriknuo svršavajući u Veričinoj pički. Žigolo čiji se je kurac ponovo digao jedva je to dočekao, odgurnuo je mladića u stranu, privukao je Veričine noge na svoja ramena i silovito joj zabio svoj ogromni kurac do dna spermom napunjene i vlažne pičke. Verica se trgnula prema naprijed, izbacila kurac obrijanog iz usta i zapovjedila: „Dosta, stani Žigolo, stani, polakše, molim te polakše me jebi, ne tako jako, molim te..jebi me palako.“
„Kako znaš da sam ja Žigolo? Tvoja je pička najbolja, duga je i uska, uživam dok te jebem. Osjećaš moj kurac u sebi?“- upitao je Vericu, te ju je nastavio jebati znatno polakše, gurajući kurac polaganije i izvlačeći ga samo do pola.
„Znam, Sanja mi je rekla da si ti najbolji jebač ovdje i da imaš najveći kurac“- odgovorila je isprekidanim tonom Verica. Sve je to pratila Sanja te se obratila Verici:
„Nisi mi vjerovala, eto ti sad. Sad mi valjda vjeruješ. Sigurno nisi u životu probala takav kurac. Samo je jebi Žigolo, rasturi je. Neka pati, kao što sam i ja prvi put. Zaslužila je. Ali malo ostavi i za mene. Želim opet tvoj ogromni kurac u sebi.“

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx