Hanna – Sexy mulatkinja 2.dio

Ovo je 2 dio od 2 u seriji Hanna - Sexy mulatkinja

Hanna , mlada crnkinja , po majci Hrvatica, i ja se sastajemo već nekoliko mjeseci najčešće kod mene u kući i razvili smo nevjerojatan odnos da je pogled dovoljan i odmah nam je jasno kako druga strana razmišlja i što želi.

Kao i svi parovi vjerojatno smo se postepeno upoznavali i jedno drugome otkrivali što znamo, volimo, ne volimo ili što nam se prije dešavalo. Ona je mlada žena od 28 godina koja nikad nije bila u braku, nikad nije rađala i probala je skoro sve u seksu.

Kad je raspoložena poslije radnog vremena dođe kod mene i prenoći. To je najčešće petkom jer vikendi su joj neradni uvijek. Ponese svoje trenirke i donje rublje a pribor za osobnu higijenu uvijek i stoji u mojoj kupaonici. Ako i izađemo uvečer uvijek idemo u neko susjedno mjesto. Ne zato što se bilo tko od nas srami međurasne veze već zbog više privatnosti. Mala je mogućnost da nas netko davi svojim pričama. Pošto je ljeto završilo i dani su postali kraći dešavalo nam se da dođe kod mene u 5, da se dobro poseksamo do 8 , gledamo tv i zaspemo u 9 uvečer kao penzići. Ima i to svoje prednosti jer se rano probudimo pa što drugo onda raditi nego se seksati a zornjak mi je uvijek bio najdraži.


Jednu večer smo poslije seksa odlučili prošetati jer je vrijeme bilo predivno, toplo. Hodali smo najprije gradskim ulicama pa se spustili do šetnice uz more i uz priču odšetali se dobrih 3 -4 kilometra daleko. Malo umorni sjeli smo na klupu i normalno malo se pomazili, ljubili se i onda je ona prebacila nogu preko moje oslobodivši put mojoj ruci do svog međunožja. Odmah sam provukao ruku do njene pičke koja je bila vlažna i topla. Pogled sa sjajem u očima mi je govorio da me želi tu, na klupi, odmah, bez puno predigre. Ljubio sam ju i prstima joj trljao vrelu pičku i klitoris. Nije se ustručavala reći što želi pa mi je i tada rekla


-hoću da me jebeš s guza, da se držim rukama za klupu.

Ustali smo, svukli trenirke do koljena i kad se naguzila polako sam joj stavljao kurac i jednim prstom odmah počeo obrađivati područje oko ulaza u guzu jer to ju je strašno palilo. Stenjala je i nabijala se . Stalno sam gledao lijevo desno hoće li netko naići. Nije bilo nikoga jer smo bili daleko van grada. Pojačavao sam tempo kad sam osjetio da je Hanna blizu svršavanja.

Uskoro je tiho ispustila krik kao inače kad je jako napaljena i počela je nalijevati svoje sokove. Curilo je i po mojim nogama i po njezinim. Kad sam ju pitao hoće li ga u guzu samo je promješalanabijajući se bliže meni. Onako mokrog i namazanog njenim sokovima zavukao sam joj u guzicu. Nije išlo teško jer smo to dobro razradili u zadnje vrijeme i sve više joj se sviđalo da seks završavamo analno i da ju punim spermom u guzu. Zabijao sam se u nju nekim normalnim tempom i rukama joj milovao guzove .

Nakon desetak minuta je rekla da joj je sad dosta ove poze i da će me jahati. Sjeo sam na klupu a ona mi se okrenuta leđima namjestila i lagano se nabijala na mene. Ruke su mi bile slobodne pa sam joj uvukao ispod majice i gnječio sise. Stenjala je dosta glasno i samo sam mislio da netko ne naiđe jer čuli bi ju na 50 metara i dalje kako stenje. Kad su joj bradavice ukrućene stršale jednom rukom sam došao do njene pice i trljao joj klitoris.

Nastavci<< Hanna – Sexy mulatkinja
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx