Šorc roza boje

Ovo je 1 dio od 1 u seriji Šorc roza boje

Živim na moru ali se ne bavim turizmom, imam manju kamenu kuću koju sam si uredio po svom ukusu i ponekad mi ljeti dođe netko od rodbine ali ne baš previše. To mi i odgovara jer tu često dovodim osobe sa kojima se seksam. Najčešće to budu žene ali se zalomi i poneka trans cura ili femiboy kako se sad zovu dečki koji se trude izgledati i ponašati poput cura. Uglavnom kad su takvi u pitanju to mora biti vrhunska guza depilirana a tijelo podatno i mekano a ne nešto mišićavo i nabildano.

U ovoj priči se taj femiboy ili gay koji ima skoro žensko tijelo zove Milenko. Njegov otac i ja smo kumovi i kad me kum nazvao i pitao da li imam smještaj za njega i malog na nekoliko dana jer on ide u Opatiju na neke preglede kod nekih specijalista a mali bi to iskoristio za kupanje. Normalno da sam kuma primio i kad su došli dao sam im sobu na katu sa lijepom terasom za smještaj. Hrana je bila po principu što tko stigne pojede.

Prvo večer sam sa kumom pričao ali sam primjetio da je “mali” kako ga on zove gay i da je njegova guza već izbušena. Odavao je to i hod i ponašanje a imam i neko iskustvo. Kum mi je usput rekao da ne razumije ovu današnju mladež jer eto i “mali” ne podnosi dlake na sebi i depilira se.

Ujutro je kum otišao u Opatiju a ja kad sam ustao složio sam doručak i krenuo gore u sobu pozvati “malog” na doručak. Pokucao sam i nije bilo odgovora. Mislio sam da spava ali krevet je bio prazan. U kupaonici se čula voda i prišao sam bliže vratima da mu kažem za doručak. Čekao sam da prestane šuštati voda. Nije nikako prestajala pa sam otvorio vrata polako da mu kažem što sam trebao i kroz staklo na tušu sam vidio da je crijevo od tuša odvrnuo i da si ispire guzicu . Klistira se na taj način i čisti. Zna se kad se to radi. Izašao sam i otišao dolje na terasu. Mislio sam da će uskoro sići ali nije ga bilo.

Za pola sata sam krenuo gore i vidio sam da leži na terasi i sunča se. Na sebi je imao neki , rekao bih ženski, pamučni šorc roza boje i ležao je na stomaku. Gledao je u mobitel. Promatrao sam ga . Slatkiš jednostavno rečeno. Tijelo pravo pičkasto. Struk, šorc ispod kojeg je dobro izbočena guzica koja mami da ju se jebe. Noge glatke, malo u obliku X ali lijepe dugačke i ne mršave ali ni debele. Odmah sam poželio kresnuti ga.

Došao sam na balkon i rekao mu da možemo doručkovati ako želi. Gledao me, primjetio erekciju jer to se nije moglo sakriti i rekao da mu je trenutno baš dobro sunčati se i da ne razumije zašto se ja ne sunčam isto. Sjeo sam na fotelju od ratana pored da mogu gledati u njegovu guzicu i rekao da mi nije neki gušt baš pržiti se. Mislio sam da će mi donji dio trenirke popucati koliko mi se digao. Okrenuo se i opet pogledao u moj kurac i samo rekao da izgleda da ja uživam u drugim stvarima a ne u suncu i moru.

Gledao je direktno u moj kurac. Pitao sam ga da li mu je to ritual svako jutro dubinsko ispiranje guze.

Malo je pocrvenio i pitao me što ja mislim da li se to radi uvijek ili za određene prilike.
– Ne znam, mislim samo za trenutke kad nešto očekuješ.
– točno tako. Ne znam koliko je sati i kad se stari vraća?
– Čuje se dizelaš kad dolazi. Imam želju malo pipnuti taj tvoj šorc ako se ne ljutiš
– Ne ljutim se. slobodno.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx