Hipnozom sestra i mama bile su mi robinje *INCEST*

Sjedio sam pred kompom kad mi je sestra ušetala u sobu. «Miro, kaj radiš? » Renata je pravi komad, dvedesetogodišnjakinja visoka 170, super oblikovanog tijela. Kada je bilo sušno razdoblje uvijek sam zamišljao kako nju jebem. E, baš je sad bilo takvo razdoblje. Razmišljao sam o predavanjima na faksu, konkretnije, o hipnozi s kojom smo se bavili, pa mi je palo napamet mogu li psihijatri svoje vještine koristiti za ševu? Iako sam ja još bio na fakultetu to me pitanje počelo ozbiljno zaokupljati, jer sam smatrao kako je neprimjereno da sam u svojim godinama još nevin. 

Jedina cura s kojom sam mogao bez srama razgovarati bila je Renata, kod ostalih zbog svoje zbunjenosti nisam imao teoretske šanse.

«Kopam nešto po netu. »

«Šta? » Htio sam joj odgovoriti da je se ne tiče, ali ipak nisam.

«O hipnozi. »

«A zašto? »

«Pa to mi je sad na faksu. Ono, zanima me šta ima na mreži. Daj odi nešto radit i ne jebi me. »

«Kad te volim zajebavati… Možeš mene hipnotizirat? » Osjećao sam kako mi se karina napinje. 

«Vjerojatno da. To će te jako opustiti, jesi sigurna? »

Frknuila je nosom kao u svim situacijama koje su zahtijevale razmišljanje. «A oću ja onda raditi neke stvari koje inače nebi… mislim, možeš me natjerati na to? » «Pa da mogu vjerojatno bi, ali ne mogu. Ne možeš natjerati pacijenta pod hipnozom da radi nešo što inaće nebi. »

«Ok, onda me daj, ionako mi je dosadno. » Odlučio sam da ću je probati u pravom smislu te riječi.

«Dobro, Renata, sjedi na krevet i prati moj prst. Pomicat ću ga a ti ga moraš pratiti pogledom. Osječat ćeš se sve opuštenije, dok na kraju ne padneš u trans. »

Micao sam prst pred njenim očima, zatim sam joj ga polako primaknuo. Profesor nam je objašnjavao kako možeš hipnotizirati nekog ako napraviš dvije stvari. Prvo, moraš zadobiti njegovu pažnju, a drugo, moraju te pušiti. 

Obadvije stvari su mi jako dobro išle. «Kada se moj prst približi tvom nosu nećeš više moći držati otvorene oči. Zatvorit ćeš ih i nećeš ih otvarati sve dok ti ne kažem. » Primjetio sam kako stvarno počinje gledati u križ. 

Zaklopila ih je. «Sada si u dubokom relaksirajućem transu. Cijelo tijelo ti je opušteno, osjećaš se izvrsno. Topla si i opuštena. 

Kada te probudim bit će ti genijalno. Toplo, udobno i genijalno. Brojat ću do tri, i onda ćeš se probuditi. Kad god ti kažem da spavaš, pasti ćeš u još dublji trans, skroz mlohavog, bezvoljnog tijela.Jedan, dva, tri. »

Otvorila je oči, «Bila sam hipnotizirana? » «Naravno da si bila. » «Nevjerujem ti», nasmiješila mi se. Nisam znao što sada moram učiniti, ali sam htio da dobro ispadne. 

«Renata, spavaj. » Zatvorila je oči i strovalila se na krevet s rukama opuštenim pored tijela. «Kako se osjećaš? » «Jako opušteno. » Morao sam isprobati dubinu transa, tj jeli somnabulist i hoće li se sjećati što se događalo dok je bila u transu. 

«Renata jako je toplo. Kada se probudiš bit će ti vruće. Nećeš se sjećati da si bila hipnotizirana. Raskopčat ćeš bluzu kako bi se rashladila. Mislit ćeš kako neću primijetiti. Jedan, dva, tri. »

Otvorila je oči i sjela gotovo istovremeno raskopčavši prva tri gumba na bluzi. Nije me gledala dok je to radila.

«Vruće mi je», rekla je. «Hoćeš me hipnotizirati? » «Renata, spavaj. » Ponovno se srušila na krevet. Učili su nas da se sa dobrim subjektom može komunicirati dok je u transu i da se poslije toga ne sjeća.

Tako se dobijaju najiskreniji odgovori. «Renata, jesi nevina? » Nije se ni pomaknula. «Nisam. » «Uživaš u ševi? » «O, da. »

Ja sam visok skoro 190 i sportski građen. I kurčina mi je proporcionalna s tim tijelom. Nadao sam se da Renata voli velike frajere. «Renata, kada se ovog puta probudiš, bit ću ti jako seksualno privlačan.

Fantazirat ćeš o tome kako se jebemo. Zamišljati moj veliki kurac i to će te napaliti. Nećeš me vidjeti kao svog brata. Jedan, dva tri.

» Sjela je i otvorila oči. Prvo se osvrnula oko sebe, a zatim me ozbiljno pogledala. Ulovio sam ju kako mi zuri u prepone. «Miro, osjećam se čudno.

Mislim da bi se podhitno trebali maniti te hipnoze. » «Kako čudno, reci mi? », već sam se ufurao u svoju buduču profesiju. «Nemogu ti to opisati, jednostavno čudno. » Zacrvenila se.

Vidio sam kako joj se crvenilo širi do grudnjaka, čipkastog grudnjaka koji se jasno vidio kroz raskopčanu bluzu. Nosila je bluzu i pamučnu suknju. Sjeo sam pored nje. Primaknula mi se toliko blizu da sam joj osjetio bokove.

Zagrlio sam je da vidim što će se desiti – i privinula se. Us sljedećem momentu već mi j nudila usne. Naravno da sam joj zavaljao jezik a onda se odmaknula. «Šta to radim? !… Mislim, šta ti radiš? !» «Ljubim te, to je ok, zar ne? » «Valjda.

Al nekako mi je čudno. » «Renata, spavaj. » Opet je legla na krevet, no ovog puta sam je zgrabio za desnu sisu. Nije reagirala na to, ali ja bogami jesam.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- ... -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Svetipetar
Svetipetar
Guest
4. ožujka 2021. 23:53

Svaka cast za mastu

1
0
Ostavi svoj komentarx
()
x