Hoceš svršiti mami po usnama i u mamina usta

Pričat ću vam o ljubavi između mame i sina. O incestu. O obostranoj zaluđenosti incestom. O mojoj mami Žaklini. Jebozovno ime, zar ne? Takva je i moja mama. Sin sam jedinac. Roditelji su se razveli kad sam imao 15 godina. Tata nas je napustio, a ja sam ostao živjeti s mamom. Mama je profesionalna krojačica, i već više od dvadeset godina, ima privatni studio kod kuće. Cijeli život je vezana za kuću, kao domaćica i krojačica. Umladosti je dogurala do treće godine studija Istorije, ali je odustala kad sam se ja rodio. Mada nije stekla akademsku titulu, intelektualni je tip.

Mama ima 52 godine, visoka 175 cm, vitka, ima crnu, blago valovitu kosu, najčešće vezane u pundžu, pametno, zavodljivo i pomalo zločesto lice pravilnih crta i blago punije usne. Ima promukao i autoritativan glas, i malene sise, koje taman u ruku stanu, sa velikim hrapavim bradavicama što uvijek strše ispod odjeće. Nevjerovatno liči na glumicu Joan Collins, ali još jebozovnije i zločestije izgleda.

Ja sam završio srednju školu pa, nakon par godina pauze, upisao fakultet Istorije, isto kao i ona. Kuća nam je oduvijek puna knjiga, a ona mi je prenijela ljubav za čitanje. Zanimao sam se i za filmsku umjetnost. Mama je imala puno posla, i uglavnom je bila u kući, kroz koju su često prolazile gospođe njenih godina, kojima je šivala suknje, haljine, komletiće i ostale klasične modele, kakve je najčešće i sama nosila. Uvijek blago našminkana, otmjena, s pundžom, lijepih i njegovanih ruka, tankih i dugačkih prstiju s malo dužim noktima, nalakiranim jarko crvenim lakom. Kad bi čitala ili šila, nosila je naočale. Svojim stilom, i s cigaretom koja joj je uvijek bila u ruci, podsjećala je na dame iz pedesetih.

Ja sam oduvijek bio pomalo povučen. U srednjoj školi sam imao par kratkrotrajnih veza, izgubio sam nevinost, ali se ni u jednu djevojku, nikad nisam zaprave zaljubio. Zaljubio sam se kasnije, u moju mamu. Čini mi se, da sam oduvijek bio zaljubljen u nju. Postao sam svjestan svoje zaljubljenosti, a kasnije i opčinjenosti, kad sam jednog popodneva, već sam bio na fakultetu, tražeći nešto po ladicama, pronašao kovertu sa maminim slikama. Taj dan će mi promijeniti život.

Na desetak fotografija, mama je pozirala u kuhinji. Ne znam kome, možda prijateljici Vesni, s kojom se družila još od studentskih dana i koja je često navraćala po mamine modele. Fotografije su bile predivne i ukusno erotične. Ni na jednoj, mama nije bila potpuno gola, što je samo pojačavalo erotičnost i seksipil, kojim je i onako zračila. Na fotografiji, koju sam drhtavim rukama stavio u džep i na koju ću početi svakodnevno drkati , mama je, sa svezanom pundžom i naočalama, u suknji i košulji sjedila na stolu, prekriženih nogu i podignute suknje, tako da su joj sjevnule noge i butine preko kojih su prelazili bijeli, starinski halteri koji su pridržavali svijetlo smeđe čarape. Rukom u kojoj je bila cigareta, raskopčanu košulju pomakla je u stranu, a drugom se naslonila na stol i malo se nagela, tako da su joj izletile sise. Najljepše, najjebozovnije, najgrešnije sise na svijetu, sa bradavicama koje se ne mogu opisati. Malo veći smeđi kolutovi na sisicama završavali su u dugačkim, širokim, hrapavim i krutim šiljcima, koji su uvijek stršali. Ušao sam u sobu, nisam mogao sjesti od uzbuđenja, usta su mi bila suha, osjetio sam da mi sperma već curi po gaćama. Izvadio sam fotografiju, primakao je licu i počeo je lizati. Oslobodio sam iz gaća svoj, 19 centimetara dugi kurac, i nakon dva pokreta počeo svršavati kao nikad u životu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx