Šef me kaznio njegovom batinom

Ima nesto u njemu kad me pogleda, kad jezikom lizne cigaru i zaustavi svoj pogled na meni…Dugo su mi zbog njega bile vlazne gacice nocu, masturbirala sam zamisljajuci kakav mu je… posle dana provedenih sa njim kad bih stigla kuci nisam mogla da spavam od bola u picki i do jutra sam tri ili cetiri puta jako svrsavala, uh kako sam drkala picku na njega. Medjutim, on je bio moj sef, ja obicna sluzavka. Doduse, mislim da me je zaposlio jer sam mu se umiljato ali i pomalo drsko smeskala i na razgovoru sam nosila tesnu majcu na kojoj su mi se ocrtavale bradavice.

To vece je trebao biti prijem u njegovoj kuci, bilo je tu puno posla, a njegovoj zeni sam bila trn u oku…uopste me nije podnosila. Prvo su dosli njegovi poslovni patneri na dorucak i cula sam jednog da kaze: Zasto vi drzite ovu sluzavku, hej, mislim da znam….imam utisak da kad te pogleda da bi te jebala.

U tom trenu sam se zbunila i ispustila ceo poluzavik na pod… On je bio uzasno besan, rekao mi je da spremim svoje stvari i da ce me i kazniti. Sacekala sam ga u njegovoj sobi…imao je predivan ogroman krevet, ogroman balkon i ta soba je gledala na citavo dvoriste…iz nje se ulazilo u kupatilo koje je imalo i ogromnu kadu. Prvo je usla njegova zena u sobu a za njom i on. Rekao joj je da ode u kupatilo i da se ubaci u kadu, a da ce mi on izreci kaznu. Cim je ona usla u kupatilo i odvrnula vodu, on je skinuo pantalone…i oh, kakav kurac ima pomislih ali sam se pravila da ne gledam..

– Rekao je Pridji ovamo! Sada cu te jebati tako jako da ces videti, kaznicu te najstrasnije, imam da ti ga nabijam….i da nisam ni cuo da uzivas jer cuce nas moja zena a onda cu tek da te razjebem..

Prisao mi je sa ledja, ruke spustio niz grudi, a onda ih obgrlio jednom rukom…koliko su narasle nije mogao da ih obujmi…a drugom rukom je dodirnuo crtu iznad moje picke i sapnuo:

–  Ovako sam uvek zamisljao da ti je picka.

Pocela sam da se otimam i koprcam, htela sam da se jebemo na moj nacin ali me on dohvati, razgoliti mi sise i umiri tako sto mi ga je stavio u usta..

– Obradi ga jezikom….tooooo..uh, to…nisi bila dobra sad ga gutaj…

vrhom jezika prelazila sam po glavicu, palacala sam jezikom cas sporo, cas ubrzano…pocinjao je da stenje pa sam stala…Uzbudilo me je i to sto mu je zena u drugoj prostoriji a ni ne zna kako joj obradjujem muza…Prstima mi je presao preko picke, video je kako je otekla od zelje…poceo je da se vrti po sobi…

– Rece, podji za mnom na balkon…Kakav sad balkon? Medjutim imali su balkon koji je gledao na dvoriste, nigde ni jedne kuce u blizini… nagnuo me je preko gelendera i rekao ovde nas nece cuti, mogu da te tako socno izjebem…Bila sam naslonjena na ogradu terase, grudi su mi visile sa druge strane…uhvatio se za njih i tako dobro trzao dok je ubacivao kurac…

– jel ti se svidja da te jebem? Ahhhh, kako bih te tucao stalno…..a onda naglo stade, prebaci me preko gelendera, tako da mi je glava bila naopacke a sise okrenute ka suncu…tako me je dobro sibao a ja sam mu govorila:

– Kazni me, ovo nije nista, tucaj me, uuuh, aaah kazni…. pocinjao je da svrsava…kakav je to jebacki uzdah bio, uh sto je dobro kad ga cujem….

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx