Igrali smo strip poker i na kraju završilo grupnim seksom

Već duže vreme sam sa drugaricama gledala klipove na internetu kako se studenti po Americi tucaju na njihovim žurkama, igrajući se pritom raznih igara uz rulet, karte ili izvlačenje ceduljica.

Živela sam u stanu sa još dve drugarice. Sve tri smo imale momke, kao i redovan seks sa njima. Prepričavale smo između nas kako smo se tucale, a znale smo i da noć završimo u jednom krevetu mazeći se i tucajući se vibratorima. Pošto smo dovoljno iskusne u seksu sa muškarcima i probale seks sa ženama, smatrale smo da treba da učinimo još jedan korak napred, tj. da imamo grupni seks.

Nismo se plašile reakcije muškaraca, jer smo verovale da će svaki od njih pristati da za jedno veče potuca tri devojke. Pažljivo smo razmišljale kako da organizujemo to veče i kako da probijemo led. Osmislile smo da to bude neka proslava, uz piće koje će biti glavni pokretač i smislile smo par igara koje bi trebalo da nas poguraju ka grupnom seksu.

Prethodnih dana smo nabacivale našim momcima, dok bi imale seks sa njima, kako smo primetile da gledaju naše cimerke i da sigurno maštaju o tome da i njih potucaju. Reagovali su osmesima, a svaka je rekla – možda se i to može destiti ako mene potuca njen dečko.

Te večeri smo se okupili u atmosferi koja je bila potpuno prirodna za nas jer smo živeli opuštenim studenskim životom. Sve tri smo bile u ultra kratkim suknjicama i dekolteima i koristile smo svaku priliku da im naglasimo kako želimo da se oderemo od kurca, kako ćemo im ga pušiti kada se završi zabava.

Uz piće i muziku predložile smo da odigramo partiju strip pokera. Često smo se kartali, pa je i to bilo normalno za sve. U šali sam predložila da možemo odigrati u nešto, pošto uvek igramo na prazno. Momci su predlagali večeru, sitne pare, da igramo u piće, dok ih Stefana nije iznenadila i predložila da igramo u skidanje. Malo zabezeknuti i iznenađeni hrabro su prihvatili izazov. Maja je delila karte, a atmosfera je nekako utihnula.

Posle nekoliko partija, Stefana u brusu i gaćicama, Maja u brusu i suknjici, ja, Stefanin Darko i Majin Ivica kompletno obučeni, a moj Uroš samo u gaćama. Videlo se da mu je kurac porastao, baš kao što su se videle i Majine bradavice.

Igra se nastavljala dalje, odeća letela na sve strane uz aplauze i zviždanje. Prave ovacije su doživele Majine grudi koje su bile ekstra velike, Urošev obrijani kurac i na kraju skidanje Stefaninih tangica. Ostali sa po još kojim komadom odeće, ali sa balama na ustima i leptirićima u stomaku. Kako su dva igrača bila bez odeće, a hteli su da igraju, predložila sam da svako napiše po tri zadatka na parčetu hartije koje će morati da izvrši onaj ko bude izgubio partiju, a nema odeću na sebi. Ne znamo šta su momci pisali, ali nas tri smo imale dogovorene zadatke.

U sledecoj partiji sam skinula brus i ostala u gaćicama, Darko je ostao go u narednoj partiji, a onda je izgubila Maja. Izvukla je zadatak na kome je pisalo sledeće: Potrebno je staviti povez na oči i onda svakom od muškaraca pušiti kurac 30 sekundi i nakon toga pogoditi kojim redosledom su se muškarci menjali. Ako pogodi onda je zadatak rešen, koliko promašaja bude imala toliko čaši votke mora da eksira.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx