Mamina mačkica

Incest priče – Mama i sin – Došao sam kući nešto ranije iz razloga koji sada nije bitan. Ušao sam u svoju sobu i začuo zvuk tuša. Vrata kupaonice bila su otvorena jer je stara mislila kako će biti sama u kući još koja dva sata, a tata, iako je to vjerojatno ne bi brinulo, dolazi kući tek poslije Dnevnika.

Nije se bog zna kako dobro vidjela iza zavijese tuša, ali ipak, kroz prozirnu plastiku sve se jasno naziralo. Mama, na moje iznaneđenje, još i nije bila u kadi. Skidala se…

Srce mi je lupalo kao ludo. Njene ogromne sise s prekrasnim ušiljenim bradavicama…a kada se okrenula u mom smjeru, što je bilo neizostavno pri ulasku u kadu, jasno sam joj osmotrio cijelu prednju stanu uključujuči i pičku koja me rodila. Vrlo dlakavu pičku…

Smjesta sam spustio ruku na hlaće i počeo se trljati zamišljajući kako je ševim. Iako vrlo bujna, mamina pizda bila je uredno podštucana, no iz te daljine ipak nisam uspio vidjeti i

usmine, samo trokutić. Onda je povukla zavijesu i tuširala se kojih deset minuta, a ja sam je cijelo vrijeme gledao i drkao ga preko odjeće. Na prstima sam otišao u svoju sobu, jer nisam htio da zna kako sam doma – možda će mi se pružiti prilika da je još malo bolje vidim. I tu sam imao sreće.

Počela je fenirati kosu, a ja sam krenuo u njenu sobu i ugledao je kako gola stoji pred ogledalom i frizira se. Ono prvo instiktivno što bi palo na pamet svakom muškarcu bilo je da se smjesta zaletim na nju i poševim je odostraga, ali sam se ukočio. Vratio sam se neodlučno u svoju sobu kalkulirajući kako je bolje da je ne pojebem jako nasilno, jer će ubuduće biti opreznija.

Ubrzo su svi zvukovi u kući utihnuli pa sam se vratio ponovno zirnuti kakvo je stanje. Mama je spavala gola na krevetu, okrenuta na trbuh i raširenih nogu, tako da je svako ko uđe u sobu mogao dobro napasati na njenoj pički. Polako sam se dovukao bliže i mršteći oči počeo proučavati ostarjele usmine.

Kako sam ih samo htio strpati u usta…ali onda bi vjerojatno sve zasrao. S druge strane, razmišljao sam o pričama drugih dečki s ovog sajta i kako nikada ne bi jebali mame da nisu malo jače pritisnuli na početku. Kako sam djevica po horoskopu, odlučio sam igrati na sigurno – ti ševci su manje organizirani od mene – i vratio se u sobu po digitalku. Mama je na sreću i dalje bila isto postavljena.

Već s vrata okinuo sam nekoliko fotki, onda sam kleknuo na pod uz sam rub kreveta, stavio kameru na macro i izbrijao cijelu karticu s groplanovima maminog pičona.

Brzo sam odletio do tatine radne sobe, spržio si CD, a najzanimljiviji close up pičke isprintao i otkopčavajući hlaće već u hodniku, i bacio se na sumanutu drkaonu. Natezao sam ga sve dok se nije začula budilica u njenoj sobi. Onda sam «spontano» glasno otišao na wc.

«Toni? To si ti?», stara me tako zove od kad sam bio klinac.

«Da mama, došao sam prije 15 minuta. Ranije nas je pustio tip iz tjelesnog.Kaj delaš?»

«Ahhh…sad sam se probudila, zlato. Nikaj posebno.»

Nikaj posebno, pomislio sam. Šta sam sve do sada propustio, u pičku materinu! Sada bi je stalno gledao golu. Slike su ok, no pička u živo je prava stvar. Sve sam po dobrom starom običaju pažljivo ispalnirao, i jedan dan, nakon kojih tjedan dana, izglumatao u školi da mi je zlo, i opet došao kući točno onoliko ranije.Još iz vrta sam gledao jel upaljeno svjetlo u kupaonici – i bilo je! Stara je svaki dan isfuravala isti ritual; tuširanje, spavanac pa budilica petnaest minuta prije no što sam se ja trebao vratiti doma.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dino
Dino
Guest
25. veljače 2023. 08:00

Bolesno dobro

1
0
Ostavi svoj komentarx