INCEST: Da sam znala da ovako znaš znanje, odavno bi ti jebao svoju ujnu

Ujna je bila veoma lepa zena, 35 godina, dobro gradjena, svako bi je na svetu pozeleo. Imala je velike i bujne sise i veliko i cvrsto dupe koje se ocrtavalo u trenerkama. Tako da ni ja nisam mogao da joj odolim i da je prosto ne gledam sa strane kad god ugrabim neku priliku. Posto je bila udata i imala dvoje dece nije nosila tange, vec samo gace. Kuci je uvek bila u nekim trenerkama od kojih su se ispod ocrtavale gacice i njeno rasno i veliko dupe. To njeno dupe je mene pogotovu palilo. Kad god je nesto radila oko cveca napolju guzila se, dok sam je ja posmatrao iz moje kuce. Mastao sam bezbroj puta u glavi o fantazija sa mojom ujnom i drkao na nju kao nenormalan. Posto sam shvatio da ne postoji sansa nikakva da jebem ujnu, palo mi je na pamet da bar uzmem ujnine nosene gace iz korpe za ves kad budem imao priliku. Uskoro se i to ostvarilo, ali ne i samo to vec sve moje fantazije se ostvarile. 

Sve je pocelo ovako: Jedno vece ujna je bila sama kuci, posto su ujak i klinci otisli na slavu negde.

Pozvala me je i rekla: “E jel mozes da dodjes, kompjuter nesto zablokirao, uzela sam da igram Zumu i sve je stalo.”

Rekao sam: ” Vazi, evo idem.”

Popeo sam se na sprat i zazvonio. Otvorila mi je rasna ujna u svetlo plavim trenerkama i sivoj majci. Seo sam da vidim u cemu je problem sa racunarom. Ponudila mi je sokom.

Rekao sam: “Ajde moze, sipaj jednu casu.”

Donela je sok i rekla: “Оdoh da se istusiram dok ovi nisu dosli, a ti slobodno sipaj soka jos kad popijes. Sacekaj me ako popravis da mi pokazes kako sada radi.”

Klimnuo sam glavom. U glavi mi se stvorila slika kako se ujna tusira, a ja ulazim i pridruzujem joj se u kadi. Cim su se vrata na kupatilu zakljucala, ustao sam i na prstima krenuo do vrata da kroz kljucaonicu pogledam da li se vidi nesto. Videla se taman koliko treba. Pustila je vodu da puni kadu i polako pocela da sa sebe skida majcu i trenerke. Ostala je u crnom brusu i crnim cipkastim gacicama. Prosetala je korak, dva do ogledala, cekajuci da se kada napuni. Ja sam svo vreme stajao ispred vrata, u gacama sam bio tvrd i samo sto nisam svrsio od uzbudjenja. Jedva sam cekao da se skine, da prvi put vidim svoju ujnu golu. Otisla je do kade, zaustavila vodu i skinula brus. Pred mojim ocima su se pojavile velike sise, potom je pocela da svlaci gace i kako je spustala tako su se otkrivale dlacice. Nije bila obrijana, ali ni zapustena. Sto znaci da je brijala picku s vremena na vreme. Bacila je brus i gace u korpu. Naguzi se da vidi da li je voda dovoljno topla, i u tom trenutku video se ujnin picic. Lagano je zakoracila u kadu. Sela je i pocela da se trlja. Tada nisam mogao da vidim mnogo tako da sam otisao da nastavim da popravljam racunar.

20ak minuta kasnije ujna je izasla iz kupatila i otisla do sobe da se obuce. Tek sto je izasla u meni se stvori neki nagon da udjem u kupatilo i pomirisem prvi put njene gacice koje je upravo skinula. Usao sam, zatvorio vrata, zaboraveci da zakljucam. Polako sam digao poklopac od korpe za ves i na vrhu su stajali njen brus i crne cipkaste gacice. Uzeo sam ih u ruke i prislonio na lice. Kao da me je neka jeza obuzela. Zatvorio sam poklopac i seo na kadu sa ujninim gacama u rukama. Okrenuo sam ih sa unutrašnje strane tako da mogu osetiti pickine mirise i prislonio na lice. Mirisi su mi prostrujali kroz nozdrve,i to kakvi,mirisi zrele picke, neki smek sto me je opijao. Ostao sam u soku od miline. Konacno ujnine gace u mojim rukama. Toliko sam se bio na palio je malo falilo da svucem trenerke i da pocnem da ga drkam. Ipak ostao sam pribran, znajuci da je ujna tu u kuci stavio sam njene gacice u levi dzep da kada dodjem kuci nastavim gde sam stao. Seo sam za komp i cekao ujnu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx