Incest priča: Tata ulovio kćerku u krevetu sa prijateljicom

 Vedrana i ja oduvijek smo imali prisan odnos. Mama joj je umrla dok je bila još jako mala, tako da smo jedno drugom bili sve. Povremeno bi izlazio sa ženama, no to nikada nije bilo ništa ozbiljno, nikakva dublja vrsta odnosa koja bi mogla ugroziti bliskost koju sam predano gradio s kćeri. Ona nije znala niti imena mojih pratilja, nisam dame dovodio kući baš zato da je ne uzrujam, a kamoli da se desilo da moja djevojčica svjedoči nečem intimnijem.

Tim više događaj koji slijedi nikako nisam mogao očekivati…

Bilo je to na njezin rođendan. Kao i obično želio sam je iznenaditi. Otišao sam s posla nekoliko sati ranije i na putu kući svratio u cvjećarnu po 18 ružičastih ruža, njenih omiljenih.

Parkirao sam ispred garaže i registrirao da je kod Veki najbolja prijateljica Dora, što je bilo očito jer je mala vozila crveni Clio koji je stajao odmah ispred ulaznih vrata. Cure su sve radile skupa; išle u srednju, ljetovale, Dora je svugdje išla s nama, a sada su zajedno upisale i pravo.

Ušao sam u kuću i bacio aktovku na stol, a ruže sam i dalje držao u ruci. «Vedrana!», viknuo sam. U kući je vladala grobna tišina.


«Vedrana, Dora! Di ste, cure?!» Odgovor i dalje nije stizao.

Već lagano sumnjičav gipko sam se uspinjao prema Vedraninoj sobi kada sam začuo neku tihu varijantu uzdaha. Ni sam ne znajući zašto, na prstima sam se odšuljao do odškrinutih vrata sobe iz koje je stizalo jecanje.


Zaprepašteno sam stajao na vratima dok su se djevojke, uopće me ne primjećujući igrale. Veki je ležala na svom krevetu skroz gola i znojna, a Dora je bila u istom stanju, samo što je glavu imala zagnjurenu među nogama moje kćeri. Vedrana se bližila orgazmu. Uzdisala je sve dublje i glasnije, zatim je rukicama zgrabila Doru za kosu i snažno joj počela trljati lice po orgazmičnoj pičkici.

Teško je opisati kako se osjeća otac (koji nije nikakav pedofil niti incestuozan gad) kada gleda svoju kćer u tako pohotnom stanju. Bio sam zbunjen, kurac nije imao očinske instinkte niti morala, trgao mi je svojom čvrstinom hlače tjerajući jaja prema eksploziji.

No, ja se nisam mogao pomaknuti ni milimetra s tih vrata. Kada se lice moje jedinice smirilo, Dora je otvorila ladicu na njenom noćnom ormariću i izvukla ružičasti vibrator. Vedranina omiljena boja. Zatim je legla pored moje male i počela ju tepajući nagovarati da joj ga zabije u mokru pičkicu, i to točno tim riječima. Mislio sam da ću, ako već nisam do sada, sigurno svršiti gledajući moju seksi curicu kako vibratorom ševi mladu mirišljavu pičkicu svoje prijateljice.

Dora je zaklopila oči i oblizala male roze usnice stenjući dovoljno tiho da se šljapkanje mokre pice u koju se ritmički zabijao debeli plastični kurac moglo dobro čuti. Sluđen željom da tu grotesknu igračku bacim kroz prozor i djevojčicu koja mi je bila poput kćeri izjebem kao zadnju drolju, ispustio sam Vedranine ruže. Buket je pao na pod, celofan je zašuštao i male pohotnice uplašeno su se trznule i ugledale me na vratima. Crven od srama nisam znao što drugo da učinim, pa sam se brzo okrenuo i otišao u svoju sobu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj