Stovrena sam samo za seks

Zovem se Snežana, imam 19 godina, treniram odbojku i većina mojih vršnjaka iz muške ekipe ložila se upravo na mene, iako ni druge devojke nisu loše, ali eto, ipak sam ja bila i ostala prva želja njihovih mladih napaljenih snova. Mislim da priča što sledi ima neku pouku. Neki će možda steći utisak da sam iskorišćena i da devojke treba da paze šta rade, dok će drugi pomisliti da je sve što mi se dogodilo fantastično, a treći će me verovatno osuđivati i misliti da sam najobičnija drolja, jer nisam razočarana sa onim što mi se dogodilo.

Nadam se da me nećete previše osuđivati, ipak ja sam veoma mlada i seks je ono što mi jako, jako treba. Ponekad čak pomislim da sam stvorena samo za to, možda zato što mi to stalno govore.

Početak moje priče odigrao se pre oko 2 godine. Tada sam još bila samo dobra mamina devojčica, odličan đak, a uz to sam bila jedna od najboljih igračica u svojoj ekipi. Muškarci se slažu da fenomenalno izgledam ili ako bi smo to preveli u ono šta zaista misle, da sam jako jebozovna i da mi ne treba oprostiti. Lično vam mogu reći da imam smeđu kosu i zelene oči, koža mi je glatka i zategnuta, kao i mišići od redovnog treniranja.
Kada bi se poklopilo da imamo istovremeno trening u sali sa muškom ekipom, ti treninzi obično ne bi bili preterano uspešni, jer bi momci više gledali i mislili na nas, nego na trening.
U to vreme imala sam dečka sa kojim sam se oprobala u seksu. Nije to bio neki vrhunski seks, niti smo ga često upražnjavali, ali kako je to još uvek bila nedovoljno istražena oblast za mene, bila sam srećna i zadovoljna svaki put kada bih spavala sa njim.

Ali bio je tu i Igor, dečko iz muške ekipe, visok, razvijen, jednom rečju prelep. Stalno mi se nabacivao i mada sam ga odbijala, ponekad bih uhvatila sebe kako perverzno razmišljam o njemu.
Sada znam da je on bio veoma napaljen na mene, ali u smislu da je više od svega želeo da me tuca, i da je večito maštao o meni kada je drkao. Maštao je o tome kako me satire od kurca, a kako nisam želela vezu sa njim, njegova požuda postajala je sve veća. Samo zahvaljujući njegovom navalentnom ponašanju ponekad bih pristala da izađem sa njim, ali na druženju se sve završavalo.

Jednom mi je ispričao da je u to vreme njegova želja da me ima, sve više rasla i rasla i da se jedva suzdržavao da u mom prisustvu ne napravi neku glupost i zauvek me izgubi. Maštao je o tome kako me sa drugarima iz ekipe, kidaju kurčevima na komade. Maštao je i nadao se, dok jednom…
Imali smo istovremeno trening, ja sam iz nekog razloga izašla ranije. Kada je to primetio, smislio je neki glupi izgovor kako bi i on izašao. Otišla sam u svlačionicu, a on je došao za mnom i stajao ispred, čekajući da čuje vodu, kao znak da sam počela da se tuširam. Kada je čuo vodu, polako je uhvatio kvaku, a na njegovu sreću ja sam zaboravila da zaključam vrata. Ušao je tiho unutra. Svlačionica je bila podeljena na deo za presvlačenje, gde se on skinuo i deo sa tuševima koji je bio isprekrađivan na pojedinačne kabine bez vrata. Bila sam okrenuta zidu i nisam ga videla kada je stao iza mene, a zatim mi stavio jednu ruku preko usta, a drugom me obuhvatio.

– «Ne boj se, ja sam.» – rekao mi je na uvo.

Sklonio mi je ruku sa usta, priljubio me licem uza zid idalje stojeći iza mene, da bi me zatim sa obe ruke uhvatio za grudi i počeo da mi stiskao bradavice.

– «Šta to radiš? Pusti me! Neko će naići!» – pokušavala sam bezuspešno da se oslobodim.

Ali Igor se nije obazirao, jednom rukom je nastavio da se igra sa mojim sisama, a drugu mi je spustio do pice i počeo da mi trlja klitoris i gura prste unutra. Svoj nabrekli kurac trljao je o moju guzu i kožu leđa. Osećala sam njegovu toplotu, a kroz telo mi je prošla prijatna jeza zbog uzbuđenja koje sam osetila. Bez obzira na to, još uvek sam besno pokušavala da se otrgnem, ali njegov snažan zagrljaj nije mi davao da mrdnem.

– «Ostavi me, vrištaću… pusti me… zašto mi to radiš?» – molila sam sve više u očaju. «Molim te.» – ponovo sam rekla, a zatim i pokušala da vrištim, ali mi je ponovo stavio ruku preko usta.
– «Ne želim da ti radim ništa, osim onog na šta ćeš sam pristati, niti ću ti raditi, ali ne mogu više da izdržim, želim te… shvati, želim da vodim ljubav sa tobom Snežana. Molim te, reci da pristaješ.» – rekao mi je ponovo na uvo.

Ništa mu nisam odgovorila, on je nastavio da mi neprestano nadražuje klitoris rukom, da bi me zatim naglo okrenuo prema sebi i poljubio. Još uvek me je jednom rukom držao, dok me je jebao srednjim prstom druge ruke. Htela ne htela, počela sam da se uzbuđujem. Još uvek nisam želela to da radim, ali volja mi je iz trena u tren postajala sve slabija. Kada je odmakao glavu od mojih usta, već sam duboko disala od uzbuđenja. Pogledao je moje grudi i video kako se podižu i spuštaju u ritmu disanja, a na njihovim vrhovima nalazile su se dve od uzbuđenja ukrućene bradavice.

Stranice: 1 -- 2

Komentiraj

New Report

Close