web hit counter

INCEST: Tata je jebao mene i moju prijateljicu

Dugo nisam mogla doći k sebi nakon onog drkanja dok sam posmatrala kako se sestra Mila i tata sexaju. Nikako mi iz glave nije izlazila slika tatinog prelepog kurca. Pravi zreo kurac. Velik, debeo, lep, prošaran plavičastim žilama, sa prelepim glavićem kao jagodica na tortu. Sa druge strane nikako nisam mogla da svarim da je vlasnik tog prelepog kurca ipak bio moj tata. Ne nisam čistunica, na kraju krajeva sama sam sebe prozvala droljom, nego… Čak sam imala sex i sa mamom, ali sa tatom, to je sve nekako bilo drugačije. Lomila sam se i nisam znala šta da radim i kako da postupim, naročito zato što sam se bojala i tatine reakcije.

Ta stvar me je lomila nekoliko dana i to se vidno izrazilo na moje ponašanje. Postala sam nervozna i razdražljiva. To je naročito dolazilo do izražaja nakon što bih provela neko vreme sa tatom u njegovoj sobi. Situacije u kojima bih nameštala njegov krevet i kada bi se na trenutak videle njegove moćne butine, a ispod čaršafa nabubrena budža njegovog kurca su me zbunjivale i obrazi su mi crveneli. Trudila sam se da koliko je god to moguće prikrijem, ali jednog trenutka me je tata pitao:

– Ćeri… Da li ima neki problem? Čudno mi se ponašaš ovih dana…

– Ma sve je OK tata, ne brini… – slagala sam – … samo sam malo umorna…

– Ne moraš ti dušo toliko oko mene… Pa tu su Vera i sestra Mila…

– Ne ćale… nije nikakav problem… Nisi ti u pitanju, nego sam umorna od faxa i obaveza…

– E pa sama si birala… Htela si da postaneš doktorica… Teraj to i nemoj da odustaješ, a za mene ne brini…

– Hoću… Ajde vidimo se… – žurno sam napustila njegovu sobu dok su mi kroz glavu i dalje prolazile slike njegove kurčine.

Taj dan nisam otišla na fax, a ni popodne na praksu. Jednostavno nisam mogla. Nazvala sam Milicu, moju staru školsku drugaricu iz srednje škole i nas dve smo sedele u jednom kafiću i ćaskale uz kafu. Inače za one koji ne prate redovno moje priče, Milica je bila moja veoma bliska , sa kojom sa otkrila skoro sve čari sexa. Jako smo se volele, jedino što su nas i obaveze primorale da se retko viđamo. Naravno to nije umanjilo intenzitet našeg prijateljstva. Tada mi je pao na pamet pakleni plan. Milica se oduvek ložila na mog ćaleta. Stalno je govorila kako je on zgodan mužjak i kako bi mu svaka žena pala pod noge. Naročito ga je gotivila kada bi ga videla u pilotskoj uniformi. Tada je Milica balavila da sam slobodno mogla skupljati njene bale sunđerom. Čak mi je jednom predložila da flertuje sa mojim tatom i pokuša da ga smuva, što sam ja sa gađenjem odbila uz reči: ”Pobogu Milice pa može ti biti tata…”. Ona se je samo zagonetno nasmešila i rekla: ”Baš zato…”

Sada sam skovala pakleni plan. Pre svega slika tatinog kurca mi nije izlazila iz glave i shvatila sam da moram ponovo da ga vidim. I to ne bilo kako već u akciji. S obzirom da je tata skinuo gips, sestra Mila je sve manje dolazila u vizitu kod nas i zadržavala se sve kraće vreme. Pretpostavila sam da što se sexa između njih dvoje tiče, više ga neće biti ničega, naročito što je sestra Mila dolazila u vreme kada je kući bila i naša pomoćnica Vera. Zato sam htela da ubacim u igru moju prijateljicu Milicu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx