Matorka je bila vlažna na mladog pastuha

Od kada znam za sebe tu je bila moja susjeda Anka. Žena od nekih 60 godina, crna kosa, ogromne guzice i veće sise. San svakog dječaka. Bila je udovica već godinama. Često sam prije spavanja zamišljao nas dvoje kako se jebemo. 

Jednom prigodom, kada sam ušao u prostoriju gdje je bila, noge su joj bile raširene, na sebi je imala bijele gaćice, a ispod su se mogle vidjeti crne stidne dlake. U mojim hlačama se pojavila nabreklina, vidjevši to samo se nasmijala i lagano skupila noge.

Od tada skoro svaku večer sam maštao o sexu sa susjedom. Često bi znala proći kraj moje kuće u šetnju, obično u nekoj haljini ispod koje su se nazirale ogromne sise i guza. Ja bih se sakrio i drkao i drkao. Još više bi me uzbuđivala pomisao da je to ona znala. 

Prošlo je par godina, ja sam otišao na studij u Zagreb i već sam zaboravio na susjedu a kući bih dolazio samo preko ljeta.

I nakon prve godine fakulteta sam se vratio kući, bio sam sam u kući jer su moji otišli na more. Zazvonilo je na vratima, ja sam otvorio vrata a na njima je bila moja susjeda. Na sebi je imala bijelu haljinu, koja je na suncu bila providna. Pitala je gdje su moji, rekao sam da sam sam u kući i da sam se tek probudio i ako hoće da popijemo kavu.

Ušla je, sjela na fotelju a ja sam spremio kavu. Spustio sam kavu na stol i sjeo preko puta nje na dvosjed. Tada sam mogao vidjeti, susjeda je raširila noge, vidjele su se bijele gaćice ali ovaj puta maca joj je bila obrijana. Nisam mogao skrenuti pogled. 

Ona je pitala: “Sviđa ti se to što gledaš? “,

rekao sam:”Da, mnogo sam puta maštao? .

Ona je mogla vidjeti izbočinu u mojim bermudama a ja sam počeo da crvenim.

Ona je rekla:”Hajde, hajde ne stidi se”.

Na te njene riječi sam skočio i prišao joj, a njene ruke su krenule prema bermudama, lagano mi je povukla bermude i pred njenim očima je iskočilo moje 18-cm dugo koplje. Uzdahnula je rekavši:

“Opa, nisam odavno vidjela kurca a posebno ovoliku veličinu.”

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx