Ispovjesti – 1. dio

Podjeliti ću sa vama par istinitih događaja koji su mi se desili. Inače u kasnim sam četrdesetim ali sam isada napaljen kao stari jarac. Volim pičku sigurno više nego li sebe. Ali što je zanimljivije još više je to da sam postao veći jebač otkako sam stupio u brak sa svojom suprugom sa kojom sam već punih dvadeset i pet godina. Situacije su se mjenjale iz godine u godinu i stvarale mi se prilike za dobar sex a ja nisam ispuštao niti jednu od njih.

Iskorištavao sam svaku priliku kada god sam mogao da pokupim neku od zgodnih djevojaka. Uživao sam koliko sam mogao u njihovim tijelima što je od mene napravilo poprilično dobrog ljubavnika. I sada u ovim godinama znam pokupiti nešto mlado i izjebati dobro da im ostane u dugom sjećanju. Dugo sam se pitao da li je to sudbina ili već što ali otkako sam u braku više sam pojebao djevojaka nego li dok sam bio momak. I zbog toga ću vam podijeliti nekoliko svojih doživljaja čisto da rasteretim svoju prokletu dušu i da se na neki način ispovjedim.


Već prvu godinu braka sam još uživao u ženinom tijelu i ispunjavao svoju maštu, a onda mi se dogodila jedna situacija nakon koje je krenula ta silna uzjebanost.

Supruga je radila u jednoj dobro stojećoj krojačkoj firmi a ja sam pokušavao da uhvatim korak sa njom. Inače sam trgovac po zanimanju ali u sadašnje vrijeme svaka dilajla mogla je biti prodavač, tako da sam napustio to zanimanje i počeo raditi kao konobar.

Zaposlio sam se u jednom lokalnom restoranu koju su držale dvije ženske osobe. Majka Sanja i ćerka Tatjana su bile slobodne ženske. Sanja razvedena već nekoliko godina a Tatjana razvratna mala kurvica. Tko je nije pitao nije ni dobio od nje. Zajedno su radile u kuhinji dok sam ja radio kao šanker i konobar.

Tatjana je bila nekoliko godina mlađa od mene i izgledala je prelijepo dok je Sanja bila dosta starija ali je sigurno bila za klasu bolja riba od svoje ćerke.

Nakon kratkog rada sa njima primjetio sam da su dosta opuštene i slobodne ženske i da se kreću u određenim grupama muškaraca. Sanja je voljela dosta mlađe tipove a Tatjana starije. Ja sam bio negdje između i više tip za Tatjanu nego li za njenu mamu, ali Sanja nikada nije na mene obraćala pažnju. Već sam počeo da se palim na tu žensku i na svaki način sam pokušavao da ostvarim kontak sa njom. Ona je to vješto izbjegavala. Sve sam mislio da je to neki moralni kodeks među zaposlenicima. Ipak Tatjana je bila ta koja je prva otpočela sa flertovanjem.


Sve je počelo sa jednostavnim laganim dodirima kada bi prolazila pored mene dok sam radio za šankom. Nekada bi me dotakla svojom guzom a nekada grudima. Ispočetka sam se pravio da ne obraćam pažnju na to jer sam gajio nadu da bi već sutra mogao biti sa njenom majkom. Pomalo me palilo to i zbog takvih sam situacija znao doći kući napaljen kao ker i zavrnuti svoju suprugu te istresti sve u nju. Već smo se bili navikli dobro jedno na drugu i dopuštala mi je da flertujem sa drugim ženama jer je znala da sam poslije toga bio samo njen. Meni je to davalo veliku dozu sigurnosti jer sam shvatio da ne bih mogao biti otrkiven i kada bi se tako nešto dogodilo.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx