I drugi dan cura me prevarila sa prijateljem

Izbezumljen od prizora koji sam vidio dan ranije i nakon nemirne noći, već u rano jutro sam izašao na svoju biciklističku turu. U stvari samo sam se pravio da idem. Ćim sam zašao iza zavoja, stao sam i pričekao da vidim što će se dogoditi. Ivana je još spavala kad sam izašao, ali je Mario već nakon par minuta krenuo prema kući. Očito ni on nije najbolje spavao nakon jučerašnjeg dana. A i kako bi…pojebao je moju djevojku, a ona mu se dala cijela. Znao sam da želi još iskoristiti priliku misleći da sam ja negdje na pedaliranju.

Vidio sam moju curu kako me prevarila sa mojim prijateljem

Krenuo sam za njim da ne bi propustio neki dio. Prikrao sam se kućici i vidio da je Ivana sjedila na krevetu. Izgledala je kao da i ona samo čeka nastavak od jučer.

U rano jutro izgledala je vrlo seksi. Onako malo snena u laganoj vestici i gaćicama sjedila je naslonjena na uzglavlje kreveta. Ćim je Mario ušao, lice joj se razvuklo u široki osmjeh.

 

– Ohooo…koga ja to vidim u ovo rano jutro…- rekla je pomalo zadirkujući.

– Hej lipoto moja…nisam oka sklopia. Samo sam čeka da te vidim. Oh kako te želim…

Opet je bio samo u svojim kupaćim gaćicama i mogao sam vidjeti da je već spreman. Nije čudo da su ženske ludile za njim. Onako atletske građe i k tome još šarmantan, a u seksu bez granica, bio je kao opijum za ženski rod.

– Stani Mario…i ja sam jedva čekala da te vidim, ali bolje da se umirimo. Izgorit ćemo oboje ako ovako nastavimo. – nastojala je malo umiriti situaciju iako je bila željna.

– Ja sam lud ka puška, a ova mrcina u gaćicama još luđa…. – nastavio je i pritom pokazao pogledom prema svom napetom kurcu u kupaćim.

– Ohhhhh….pa šta ću s tobom….uvijek spreman, a? – godilo joj je to što vidi pred sobom, ali je pokušavala ostati mirna. – Probajmo se smiriti danas, molim te.

– Kako ti želiš….ja bi s tobom rado bia nemiran, ali ako je tako….idem skuvati kavu.

 

Već sam mislio da jutros neće biti akcije, kad je priča opet postala napetija.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx