Please wait...

Ja i sestra u grupnom seksu bez naših muževa

Sama sebi priznajem da sam ipak kurvica,nikad nisam mogla ni zamisliti da će mi ovako biti lijepo, kad prevarim muža.Bila sam potpuno ispunjena.Opušteno sam ležala dugo gotovo cijelo jutro dok mi je moja seka povremeno pričala svoje događaje i neprekidno isticala da smo našle prave jebače.Neprekidno mi je govorila da je prava šteta ovo propustiti i jedan trenutak.

Pričala mi je da je i nju onaj njen cijelu noć rasturao,da ima strašno veliku kurčinu i da je dovodi do ludila kad je jebe.Priču smo razmenjivale i pričale detalje koje smo doživljavale.

Tamo negdje popodne ponovo smo otišle do grada u poštu da se javimo kući.Moja odluka je bila da mužu priznam ali bez detaljisanja da će sve saznati kad dođem.U govornici je posle okretanja mog broja zazvonio telefon i javio mi se muž.Ono kako si srećo,ljubavi,dušo i td.Kako odmarate,ima li neke novosti  .Provodite li se,je li bilo kakvih promjena.Sve to pita nestrpljivo i pomalo provokativno kako bi me zadirkivao. Tada sam mu rekla da mu detalje nemam vremena ispričati ali da mu je se želja noćas ostvarila,rekla sam da sam sa jednim mladićem provela cijelu noć sama i cijele noći smo vodili seks  .Ovo sam mu pričala i očekivala njegovu reakciju jer ipak nisam znala kako će to prihvatiti kad čuje.U početku tajac,osjetila sam kako guta pljuvačku čulo se preko telefona,a onda njegov glas.

– Pa lutko da li me zezaš ili istinu pričaš

– .Pa naravno ljubavi istina je pa eto ne mogu ti kriti desilo se  .

Pitao me da li je tebi bilo lijepo,da li si uživala,rekla sam, nešto što neću zaboraviti cijelog života,bilo mi je fantastično.i neznam da li smijem reći da ću njegova biti do kraja odmora jer mi je stvarno lijepo  .On me preko telefona ljubio i rekao dobro ljubavi volim te i provedi se ne zamjerimti ni malo a kad dođeš hoću sve detalje.

Ponovo me bodrio i odobravao sve moje postupke.Pao mi je kamen sa ramena pa on stvarno ozbiljno misli kad je rakao da se neće ljutiti.Posle kraćeg razgovora smo se pozdravili i poželjeli što brži susret pa smo prekinuli vezu.Nisam vjerovala ali eto i ovo je prošlo u najboljem redu.

Popodne smo ponovo ja i sestra otišle na plažu a naši mladići su već bili tamo.Cijelog dana smo sjedili,sunčali se ,zezanje igranje karti i povremeno kupanje.Naveče rastanak odlazak na večeru i dogovor je bio da se nađemo kod nas u stanu pa ćemo dogovoriti daljnje aktivnosti.

Uveče smo ja i sestra poslije tuširanja bile u stanu samo u mantilima naravno ispod potpuno gole i čekali smo da se počnemo spremati kad je zazvonilo zvono i na vratima su bili oni naravno sa cvijećem u rukama i pitali za pristanak da uđu na kaficu.Tako je i bilo za tili čas je tu bila kafa,piće i ostalo  .Odlučili smo da uz ćaskanje popijemo kaficu i tad je sestra uzela sa stola karte i rekla da malo igramo da nas brže prođe vrijeme.To je za sve bilo ok ali nismo znali da ona ima smišljen plan.Ustvari ona nije ni htjela da negdje idemo sve je isplanirala i izrežirala što će se kasnije i odvijati.

Dugo smo igrali i neprekidno je kao neko pobjeđivao.Naravno naši mladići su usputno zadirkivali,ljubili hvatali za noge ruke itd.sve je to bilo ok i odgovaralo nam je ali pomalo je podizalo atmosferu.Pile smo vino i ono je doterivalo raspoloženje  .Tad je sestra predložila da se ovako džabe ne može igrati i da moramo stavljati neke uloge.Pitali smo svi šta a ona je odrezala pa ko izgubi skida jedan deo odjeće.U početku mi je bilo smiješno jer nas dvije smo imale na sebi samo mantile a oni nešto malo više.Mislim pa mi smo odmah gole ako izgubimo ali eto oni pristadoše pa i ja se pridružih.Nije me bilo nimalo stid mog mladića jer me vidio i imao golu ali malo onog sestrinog a i baš pred sestrom ali igra je započela.

Prvo je izgobio sestrin mladić i naravno izabrao je da skine majicu i odmah smo se smijali njegovom postepenom skidanju što nam je bilo zanimljivo.Odnosno onaj ko bi pobijedio on bi naređivao poraženom šta da radi.Kasnije je pobijedio moj mladić a sestra izgubila a on je naredio da skine mantil.Sestra je ustala i skinula i odbacila mantil i ostala pred nama gola ko od majke rođena.Oni su se smijali i bili oduševljeni   prizorom.Igra nam je svima odgovarala a vidjelo se i čemu vodi.U mislima sam bila negdje pa zar ću ja imati i grupnjak u svemu ovom,i to još sa sestrom i njenim mladićem.ali nije bilo vremena.igra se privodila kraju i ja sam dobila a sestrin mladić ponovo gubi.Odlučujem se na njegov šorc koji je skinuo a ispod su ostale pamučne gaćice iz kojih je podupirao ogromni kurac koji je već skočio.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
23 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Sambii
Sambii
Guest
18. travnja 2022. 16:30

Bravo mackice…

Danko
Danko
Guest
19. travnja 2022. 23:16

Kako bih ja rado jebao sesru svoje žene. Nemam veće želje u životu. S….. je moja želja.

Tara
Tara
Guest
Reply to  Danko
24. travnja 2022. 00:22

Jel pozelis da je izjebes u usta i kako izdržis kada je vidis

Pera
Pera
Guest
Reply to  Tara
26. travnja 2022. 20:55

Pali te incest?

Ivan
Ivan
Guest
Reply to  Pera
30. travnja 2022. 20:41

Jednom smo ja žena i njena sestra prespavali u istom krevetu čekao sam da žena zaspi zaspale su ubrzo obe okrenuo sam se prema sestri sa dignutim kurcem i prislonio sestri na guzu ubrzo je upao u pičku osjetio sam da svršava samo nakon par ulza izlaza tad sam i ja otpustio kočnicu i napunio joj pičku neznam jeli žena skužila dalje živimo kao da se ništa nije do

Tara
Tara
Guest
Reply to  Ivan
1. svibnja 2022. 01:09

100% je znala drmo ju je adrenalin dok joj rođenu sestru pored nje punis spermom

Ivan
Ivan
Guest
Reply to  Tara
1. svibnja 2022. 13:22

Misliš da bi bilo pametno još jednom pokušat

Tara
Tara
Guest
Reply to  Ivan
3. svibnja 2022. 00:05

Svakako samo joj ovog puta po faci svrši

Ivan
Ivan
Guest
Reply to  Tara
3. svibnja 2022. 11:55

Ne jer nisam baš siguran da žena zna mislim da je spavala a svršavanjepo faci moglo bi je probudit

Tara
Tara
Guest
Reply to  Ivan
4. svibnja 2022. 10:00

Zasto bi joj svršavanje po faci njenje sestre probudilo tvoju zenu?

Gost
Gost
Guest
Reply to  Tara
4. svibnja 2022. 14:36

To sve na gomilu pa jedan dobar grupnjak napraviti..pozvati jos nekog …i ko koga…

Ivan
Ivan
Guest
Reply to  Gost
4. svibnja 2022. 17:58

Ako si oženjen dovedi ženu i svingamo bez problema odnosno opalimo grupnjak pa ko koga

Ivan
Ivan
Guest
Reply to  Tara
4. svibnja 2022. 17:49

Jer smo prvi put kad sam joj punio pičku bili u istom krevetu moja žena je spavala na to sam mislio

Tara
Tara
Guest
Reply to  Ivan
5. svibnja 2022. 01:29

Znam punio si picku sestri, pogotovo kada treba da napunis picku do vrha treba krevet da se mrda zena se nije probudila, zasto bi sada kada bi svršavao po faci ne razumem

Ivan
Ivan
Guest
Reply to  Tara
5. svibnja 2022. 14:12

Bilo je nakon par popijenih pića a i bilo je lagano baš da se ne trese krevet mnogo a i ja sam bio prenapaljen i oprezan a i seka je bila tiha samo se tiho ali jako počela grčiti a ja kad sam osjetio da svršava laganim ulascima sam pustio spermu u pičku bio sam tih samo mi je srce lupalo

Ivan
Ivan
Guest
Reply to  Tara
5. svibnja 2022. 14:17

Bojim se da bi bili glasniji ali ideja nije loša

Sasha88
Sasha88
Guest
Reply to  Tara
27. travnja 2022. 09:21

Jebao sam dve sestre moje zene, obe imaju uske male vlazne pickice. I danas kad se sretnemo jako tesko se suzdrzim da ne napadnem jer znam da nece dobro zavrsiti.
Svaki prethodni put je zavrsavalo punom pickicom moje sperme i tabletama za dan posle? ali tucao bih svaku od njih ponovo kao da mi je poslednji put. Samo kad pomislim kako je bilo ukruti mi se kurac i pozelim ponovo.

Tara
Tara
Guest
Reply to  Sasha88
28. travnja 2022. 01:15

Svaka cast i kako gledaju sestru kasnije jel im bude zao

Ivan
Ivan
Guest
Reply to  Tara
30. travnja 2022. 22:01

Nee mislim da im nije zao

Malimrav
Malimrav
Guest
Reply to  Tara
29. travnja 2022. 14:29

Jel ti lutko imaš seku?

Tara
Tara
Guest
Reply to  Malimrav
30. travnja 2022. 11:07

Imam naravno

Gorki list
Gorki list
Guest
Reply to  Tara
2. svibnja 2022. 14:10

Tara, ja bi sa tobom i sekicom

Malimrav
Malimrav
Guest
Reply to  Tara
5. svibnja 2022. 16:21

da priustis muzu mozda punjenje