Ispraznio sam se u moju svastiku

Erotska ispovest – Osetih da je već ranije svastika spustila gaćiće i spremna je da joj penis ubacim. Nema čekanja, ja joj penis prineh među guzne obrazine, a ona ga  preuzme svojom rukom i namesti u svoju vaginu.

Kada se usladi nešto čoveku on prosto isključi razum i oprez, a ja sam i mnogo rizikovao u ovom o čemu pišem. Zašto rizikovao?

Pa zato što imam ženu svog života koja je veoma lepa, privržena meni, izuzetno me voli, ceni i poštiuje. Ona zna da ja nju takođe izuzetno poštujem, cenim i volim. Prosto se ne sećam da smo se u životu nekada posvađali.

Ona je veoma razumna i tolerantna ličnost prema meni, ali samo prema meni, naravno da bi sačuvala naš brak, koji je za nju svetinja. Ja sam toga svestan, ali eto pravio sam greške sa njenom sestrom. Nikada mi nije otvoreno to prebacila, ali duboko verujem da je znala za moju vezu sa njenom sestrom. To potrvđuje i ova istinita priča.

Moje i ženino prvo dete se bilo jednom prilikom malo prehladilo i ja predložih ženi, a ona odobri, da ja spavam u susednoj sobi u kojoj je spavala i njena sestra, odnosno moja svastika koja je bila veoma mlada i bez momka, pa nije vidno ispoljavala sklonost ka seksualnom životu (nije nosila dekolte, niti kratku i usku odeću koja bi mamila muške poglede).

Te večeri ja prvi legoh u krevet sa jedne strane sobe, a nešto kasnije čujem (svetlo nije paljeno) leže i svastika u krevet sa druge strane sobe. Pri ulasku u sobu svastika nije za sobom zatvorila vrata, jer ih nikada nismo ni zatvarali zbog toplote koja dolazi u sobu od šporeta iz dnevne sobe. Ćutim i čekam kao miš u rupi. Želim što pre da joj priđem, a strahujem od žene, jer je između nas samo dva metra rastojanja, a vrata otvorena. Milon posto sam siguran da žena nije spavala te da je čula sve što se dešavalo između mene i njene sestre.

 Mislim da sam tako budan čekao najmanje jedan saat. Ne spava ni svastika, jer čujem pomera se u krevetu više puta. Pomeram se i ja stavljajući joj time do znanja da i ja čekam naš trenutak. Najzad, ja lagano i tiho ustajem iz kreveta i pažljivo prilazim njenom krevetu, ali kako se u sobi nije ništa videlo, ja udarih u vrata garderobera ispod svastikinog kreveta, koja su bila otvorena.

Kasnije sam saznao od svastike da ih ona nije otvorila, što znači da je to bilo ženino sredstvo za detekciju dešavanja u sobi. Udar u vrata nije bio veoma čujan, a  ja se uplaših i polako se vratih u svoj krevet. Sledilo je opet čekanje, najmanje pola sata. Svastika mi svojim čujnim pokretima u svom krevetu ponovo daje do znanja da nije zaspala.

Opet ustajem, prilazim do njenog kreveta, ona mi okrenu leđa i naguzi se, a ja je uhvatih desnom rukom za guzu, što ona jedva dočeka i nabi mi svoju tvrdu guzu u moje međunožje. Osećam da drhti od uzbuđenja i želje. Osetih da je već ranije spustila gaćiće i spremna je da joj penis ubacim. Nema čekanja, ja joj penis prineh među guzne obrazine, a ona ga  preuzme svojom rukom i namesti u svoju vaginu.

Ugurah joj ga, a ona mi potpomože nabijanje na penis, tako da on stiže  do grlića njene materice, kada ona ona poče da drhti. Od obilja vaginalnog izliva i vaginalne vreline – ja sam nakom par pokreta penisom napred-nazad počeo da svršavavam. Ona oseti snagu i vrelinu sperme pa me svojom  desnom rukom otpozadi obuhvati i snažno privuče k sebi nedavši mi da ga vadim, tako da sam sav sadržaj sperme izlučio u nju.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx