Mama i sin u incest ljubavi – V dio

Sledeći dan se skinula i probavala neku staru odeću, birajući gaće i grudnjak. Shvatila je da nema baš nešto naročito i da mora da se ponovi. Do podneva bila je van sebe od želje.Želeći da uradi nešto stvarno pervezno i zločesto.Donela je stolicu iz kuhinje u dnevnu sobu, skinula se gola, i otvorila zavese.

Sela je u stolicu, leđima okrenuta od prozora, gole sise stavila na stol kraj tanjira, raširila noge i počela da se igra sa pičkom,skoro se nadajući da će neko naići,poštar možda, ili neki prodavač ili neko ko naplaćuje nešto.Posle nekoliko trenutaka, okrenula je stolicu prema prozoru, šireći noge ponovo.Prstenjačila si je pičku uzduž procepa, zatvorila je oči skroz.Jedan prst si je nabila u pičku, drugom rukom je masirala klitoris.Stenjala je glasno i opušteno.

Imala je i pre maštanja o egzibicionizmi i sada je to i ostvarila, izlažući se tako celom svetu zahvaljujući svom sinu koji ju je i uveo u sve te perverzije.Odjednom se pojavio Borko, gledajući kroz prozor.Anđa se bacakala u stolici jebući samu sebe.

Borko je ušao i stao pred nju bez reči. Nagnuo se nad nju i počeo joj milovati sise, ljubeći je.

“Borko, stavi ga mami u pičku! Treba mi da budem jebana, jako mi to treba! Molim te jebi si mater, odmah, jebi me i to duboko!”.

To što je bila gola, pred svojim prozorom od dnevne sobe delovalo je napaljujuće na nju.Egzibicionistička želja bila je jaka, i misli da je želela da je neko vidi dok jebe vlastitog sina…bilo ko, muško ili žensko.Držala je svoje butine širom otvorene dok je sin spuštao farmerice do kolena, i zavlačeći joj se među noge.Anđa je povukla kolena prema sebi na svoje sise, a oči su joj zasijale ludačkom požudom.

Borko joj je zabio kurac u njenu sočnu pičku, čineći da je ona uzdahnula sa blaženim izrazom lica.Ruke je postavio ispod njenih kolena a njegov kurac je ulazio i izlazio iz mamine pičke.Mljackajući zvukovi su izlazili iz njenog međunožja a uzdasi strasti iz njenog grla.Oči je zatvorila, a mrdala je guzicom u ritmu kojim ju je nabijao sinov tvrdi kurac, zamišljala je kako neko izvana kroz prozor viri, a možda i drka, ili neka žena sa rukom u gaćicama, ako ih nosi, se prstenjači dok ona jebe svog sina za njihovo uživanje.

– “DA LI VIDIŠ SVOJ KURAC KAKO IZLAZI IZ MOJE PIČKE DUŠO?”stenjala je.”VIDIŠ LI KAKO MAMINA PIČKA USISAVA TVOJ TVRDI KURAC?”.

– “Vidim ma, vidim,”uzdahnuo je Borko i nastavio brže da je jebe.

– “GLEDAJ SVOJ KURAC KAKO ULAZI U MAMINU PIČKU! UHHHHHHH,OSEĆAM KAKO ME LUPAŠ JAJIMA PO ŠUPKUUUU…JAČE ME JEBI DA ME JAČE LUPAŠ JAJIMA…VIDIŠ KAKO MAMA RAZBIJA MUŠKA JAJA O ŠUPAK! AJJJJJOOOOJJJ,TAKO MI JE LEPOOO BORKOOO! PRELEP JE OSEĆAJ KADA ME LUPAŠ JAJIMA PO GUZICI, SA KURCEM TAKO DUBOKO U MENI!”.

– “Mrdaj guzicom mama!”.

– “PA MRDAM!”.VIDIŠ KAKO MRDAM DUPETOM!”

– “Raširi pičku mama.”

– “UHHHHH,HOĆUUU,SAMO ZA TEBE;”promrmljala je Anđa, spuštajući ruke na zadnji deo bedara, prstima dolazeći do pičke i šireći i rastežući usmine.”JEL TI OVO DOVOLJNO ŠIROKO DUŠO?”

– “Predivna si mama.””Mama, jebem te.”

– “JEBI ME,JEBI MAMINU PIČKU JAČE. MAMINA PIČKA TI DAJE JEDNO DOBRO PUŠENJE,VIDIŠ KAKO GA UVLAČI U SEBE? TOOOO,DUŠO MAMINA TOOOOOOO! SKORO SAM SVRŠILA!”,vrisnula je mama.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj