Moja strina profesorica Treci deo -kraj

Ovo je 3 dio od 3 u seriji Moja strina profesorica

MOJA STRINA PROFESORICA –TRECI DEO -KRAJ

Nakon nezaboravnog doživljaja sa strinom u vikendici jedva sam dočekao dan kada je ponovo dopunska nastava u školi kako bi se ponovo sreli.

Srce tuče sto na sat ,meni moj drug u gacama vec reaguje na samu pomisao da cu je ponovo jebati u skoli.

Sedim sa drugovima I pricamo kao nesta ,a u stvari ih uopste ne cujem.Ulazi ona sva u sjaju.Haljina pripijena uz telo ,ona osmeh na licu sto je za sve bilo cudno sem za mene.
Nastava je veoma brzo zavrsena jer sam stekao utisak da je I ona dosta skratila I jedva cekala da ostanemo sami.


Isti repertoar kao I prvog puta.Rekla je tetkicama da ce ona da zakljuca skolu I da su slobodne ,a meni da joj pomognem da skupimo epruvete I stalke.Ona odlazi u kabinet,ja skupljam epruvete I ulazim za njom u kabinet. Kako sam usao za malo su mi ispale epruvete iz ruke kada sam video prizor koji cu pamtiti do kraja zivota.


Podignutom haljinom sedela je na radnoj povrsini pored sudopere rasirenim nogama bez gacica,pičkica obrijana skroz, a ona srednjim prstom je mazi ,gleda me u oci I tiho kaze “ nadam se da si gladan”
Drhtavim rukam jedva spustam staklene epruvete I odgovaram joj “ umirem od gladi”.

U dva koraka sam se nasao ispred nje,cucnuo I odmah halapljivo poceo da joj ljubim pičkicu iz koje su već tekli sokovi strasti.


Njena ruka je odmah bila na mom potiljku gurajuci me sto dublje ka pickici I prvo polako, a onda sve glasnije pocela da stenje I izgovara “ daaaa toooo sreco ,ljubi je ,jedva sam cekala da te ponovo osetim u sebi”


Ja kao kuce pusteno sa lanca nisam znao sta cu pre da li da joj ljubim klitoris ili guram jezik u nju.Jednostavno sam je ljubio I mazio kao da mi je poslednje sto je ona I propratila orgazmom koji do tad nisam doziveo.


Prskala je ljubavne sokove na moj jezik gurajuci me I stezuci me sve jace I jace ka njoj.
Nakon dve tri minute ustala je I rekla mi da se uspravim, a ona je klekla ispred mene pocevsi da mi otkopcava farmerke kako bi dosla do mog lepotana.
Kao da je gladna cim ga je izvadila odmah ga je strpala u usta ljubeci ga sisajuci ga I puseci kao profesionlka.Ja na sedmom nebu od miline .Nije joj dugo trebalo da me dovede do vrhunca jer je cela situacija bila puna naboja I emocija.Rekao sam joj da cu svršiti I mislio sam da ce ga izvaditi, ali prevario sam se jer ga je u tom trenutku nabila sebi sve do grla I nije ga pustala dok nisam iscedio I zadnju kap u njenim ustima.Nisam mogao da poverujem da je sve do poslednje kapi progutala.

Kada se je kao mačkica oblizala opet je sela na radnu površinu raširila noge I pozvala me ka sebi.Prilazim joj a ona hvata moju batinu I plako je prinosi pičkici ali ne da udje vec da se mazi njime po klitorisu I usminama .To je trajalo dvadesetak trideset sekundi jer nakon toga me je nogama privukla sebi I ja sam se zabio u nju do kraja.Osetivsi ga duboko u sebi ispustila je slabasan krik jer se ipak uzdrzavala.Dok sam joj ga zabijao drzao sam joj noge I u isto vreme smo se gledali I povremeno ljubili.Za to vreme sem zvukova nasih polnih organa culo se I njeno tiho jecanje I saptanje “ too sreco napuni me do kraja, toliko te zelim duboko u sebi,poludecu”.

Nastavci<< Moja strina profesorica – Drugi deo
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Eldin
Eldin
Guest
23. rujna 2023. 12:51

Koliko imas dijece sa strinom.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx