Sada ćemo te obojica dovesti do orgazama

Imam divnog dečka Mirka već dvije godine. Na početku nam je intimni odnos bio savršen. A u zadnje vrijeme sve se promijenilo. Sve smo se manje seksali a i kada jesmo nisam svršila. Već sam zaboravila kako je to biti izgubljen u transu orgazma. Mirko se trudio ali nije išlo. Jednog dana me je zatekao kada je rekao da se za dva sata sredim neka se okupam, namirišem, obrijem svoju ribicu i obučem nešto izazaovno. Poljubio me i otišao. Poslušala sam ga i učinila to. Skroz sam obrijala svoju ribicu kako ju je Mirko volio zvati i depilirila se… Sredila sam se potpuno. Tada sam si počela milovati i klitoris i par puta sam si zabila prst. Nekako mi je postajalo ugodno i sve sam teže disala.

“Ahahaha….mmmmm…aaaaaaaaaahh” jecala sam i uzdisala.

Svršila sam ali nije to bilo nešto posebno. Bilo mi je ugodno i lijepo ali nisam se izgubila u orgazmu. Pitala sam se jesam li bolesna. Ubrzo sam se uvjerila u suprotno…

Mirko je došao sa svojim prijateljem Željkom. Željko je bio jakoo zgodan. Moja prijateljica jebavala se s njim i kaže da je postala ovisna o njemu. Čak da bi mu platila da je jebe.

“Draga poznaješ Željka. E sada ćemo te obojica dovesti do orgazama kakvog ne pamtiš” rekao mi je Mirko i šokirao me.

Počela sam se odupirati ali kada mi je Željko prišao i uvalio jezičinu u usta umirila sam se. Kako se smo dobro ljubi. Ljubio mi je vrat i u jednom potezu skinuo krpicu koju sam imala na sebi. Stajala sam gola pred njima i drhtala. “Prelijepa si” rekao mi je Željko. Podigao me i držeći za stražnjicu nosio do sobe.”Skini se Mirko” kao da mu je naredio dok je skidao sebe. Bila sam potpuno izbezumljena ovako nešto nisam doživjela nikada. Ubrzo su obojica ostala potpuno gola. Željko je imao puuuuuno veći komada od Mirka. Vidjela sam kako pulsira i postaje sve veći. “Ajjjj” izletjelo mi je iz grudi koje je obuzela vatra a tijelo trnci. Već sam se ovlažila. Željko se spustio kraj mene i počeo mi lizati i sisati nabrekle bradavice.

”aaahhhhhhh…mmmmmmm…ohhhhhhh…”tiho sam stenjala i uzdisala. Cijelo tijelo mi je obuzela vatra.Spuštao se niže cijelo vrijeme ližući moj trbuh i pupak. Disao je kroz nos”Jebote koja dobra pičkica…”uzdahnuo je. Mirko mi je počeo dlanom gladiti bradavice pa ih lizati. Sve sam glasnije stenjala, jecala i uzdisala. A kada je Željko počeo lizati moj klitoris, trgla sam se i glasno jauknula. Počela sam se tresti i jecati. Uvalio je svoju jezičinu u moj vlažni a već vreli otvor požudne pičke. Vrtio je jezikom, pa ga vadio i nabijao natrag. A cijelo vrijeme Mirko je lizao moje bradavice na koje sam inače jaaaaaaaakoooooo osjetljiva. I tada mi se tijelo izgubilo u ekstazi užitka. Jastukom sam prekrila glavu i vrisnula, a tijelo kao d mi je stresla struja”Aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh….” O kako divan osjećaj. Maknula sam jastuk i vidjela kako Željko navlači kožicu preko glavića. Bože pa on je postao još veći!!! Zadrhtala sam kao luda. Raširio mi je noge i malo ih podigao. Namjestio je glavić na ulaz i protrljao ga. Ciknula sam i zatvorila oči. Mirko si je drkao kurac. Željko ga je počeo gurati…

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx