Iz dnevnika moje kćerke: Konačno sam pojebao kćerku i vratio joj dnevnik

Iz dnevnika moje kćerke: Konačno sam pojebao kćerku i vratio joj dnevnik

Jedan list iz kćerkinog dnevnika sam pažljivo iskinuo i sakrio ga. Na sreću žena ga nije vidjela, čuvao sam ga samo za sebe. Kao putokaz i opravdanje za najčudniji potez u životu ako bih ga napravio. To je bio posljednji list, bio je presavijen, bio je neupadljiv.

A na njemu je pisalo baš ovo:
-Eto, tetak mi je bio prvi, bilo je veličanstveno. Uveo me je u svijet odraslih, razdjevičio me, po njemu ću porediti i pamtiti ili zaboravljati sve muškarce u životu.Pored tetkovog držala sam u rukama i ustima još dvadesetak kurčeva. I velikih i debelih, i obrezanih i glavatih, i mlohavih. Ali jedan od njih je šampion. Tatin kurac me je uvijek izluđivao. Ne znam zašto. Nije ni najveći, ni najdeblji,ni najimpozantniji. Ali uvijek žalim što ga nisam primila, što nije istresao sjeme duboko u mene, ali i nadam se. Ko zna, možda jednoga dana kada nam se ukaže prilika, možda kad budem udata žena, kad budem imala svoju porodicu, uglavnom ja ga žarko želim i smatraću ga kurcem svoga života.


Moja supruga je morala na operaciju kuka. Kćerka se čula sa njom i obećala je da će doći sa djecom na sedam dana. Iz Ljubljane. Nije daleko, Muž joj predlaže da pođe bez djece, da će se on snaći, ali u tom slučaju mogla bi ostati najmanje tri dana.


Maja je javila da stiže avionom u Tuzlu. Sama. Otišao sam po nju.Nismo se vidjeli tri mjeseca. Uh kako me je obradovala. Svi su se okretali u aerodromskoj zgradi za mojom Majom. Kakvo lice, kakva frizura, osmijeh, oči. A tek sise, do pola obnažene, struk, guza, noge, hod. Seks bomba, riba, žena od 29 godina za kojom su se svi okretali. Gledali su u mene i zapitkivali se vjerovatno ko sam joj ja. Sa 53 godine nisam bio za odbaciti. Prosijed, šarmantan, sportski obučen.


-Kako je mama?
-Dobro je, operisana je, danas joj ne možemo ući u posjetu, Tek sutra ili za dva dana.
-A ti tata, vidim da si mangup još uvijek, okreću se za tobom.
-Ne zezaj me ljepotice moja.


Ubrzo smo krenuli kući. Maja se po ulasku u rodnu kuću odmah osvježila u toaletu, presvukla u neku jebozovnu kombinaciju, dole trenerka , gore majica bez brusa. Velike čvrste sise su me odmah raspametile. Bradavice kao dvije trešnje su me mamile. Primijetila je to.

Nakon osvježenja i temeljnog pričanja o majci smogao sam snage i otpočeo priču.
-Majo sredio sam sprat kuće, potpuno. I da znaš pronašao sam tvoju svesku, dnevnik. I da znaš sve se okretalo oko mene kad sam je iščitavao.
-Ma tata, pa otkud to, a sakrila sam je tako dobro, nisam je smjela nositi sa sobom, a bilo mi je žao da je bacim.
-Ne brini ljubavi tatina, sve je to normalno, svi smo mi živa bića.
-Ali tata, pa ti sad skoro sve znaš o meni, o mome životu, intimi.
-Ne znam, ali ispričaćeš mi ono što ne budem znao, odgovorio sam joj lakonski i ponudio ljutim pićem. Prihvatila je.


Crvenila se u licu jako, ali po nabreklim bradavicama i disanju se vidjelo da je i uzbuđena.
-Majo, većinu teksta gdje pišeš o meni si izmislila? To je tvoja fantazija, ili?
-Nisam izmislila tata. U razvoju svake djevojke otac joj je muški idol. Ti si meni bio. Bio si uvijek pažljiv i darežljiv prema meni, pravedan. Bio si dobar i prema mami.
-Pa otkud onda takva razmišljanja?
-Mama je kriva. Još kao djevojčica sam čula mamine krike, pomislila sam da je tučeš. Privukla sam se sobi i vidjela da vodite ljubav, čula sam majku kad je govorila da se topi od miline, eto… Tvoj k…. je bio prvi koji sam vidjela u životu, po njemu sam zamišljala druge. Ispočetka mi nije bilo jasno zašto mora biti tako veliki i tvrd, pa kako se toliko uveća, a kad sam vidjela špricanje onda sam definitivno odlijepila, otvorila se moja Maja.
-A gdje su braća, upitala je?
-Možda ih vidiš nakratko, znaš da se bave košarkom, na kampu su na Romaniji. Vraćaju se u nedjelju popodne, rekoh joj.
-Joj tata i ti si pročitao sve one moje gluposti iz dnevnika?
-Jesam. Reci mi ono sa tečom, je li istina.
-Jeste tata.
-Zašto si se odlučila da se njemu povjeriš i da njemu pokloniš…?
-Zato što je bio zreo čovjek, tvojih je godina i podsjećao me na tebe tata.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx