Seks sa šogoricom radi osvete, jer ju moj buraz vara

Seks sa šogoricom radi osvete, jer ju moj buraz vara

Imam 35 godina i nikad se nisam ženio, što zbog posla, a što i zbog toga jer sam cijenio to što sam slobodan i bez obaveza, koliko god to zvučalo egoistično. Moj buraz se oženio sa 25, a sad je već bio sedam godina u braku, sa Irenom, divnom crnkom, koja je i nakon dvoje djece izgledala kao fotomodel sa svojih 30 godina.

Kad god sam imao vremena navratio bi do njih, donio klincima poklone. Naravno i Mariu i Ireni, također, ali prvenstveno sam dolazio radi klinaca. A klinci…e pa oni su obožavali svog strica, a pogotovo su voljeli dolaziti kod mene. Moderan stan sa ogromnom terasom, na vrhu jedne urbane vile u Zagrebačkoj elitnoj četvrti, a najviše ih je privlačila mogućnost da se zavale u jakuzzi na terasi. 

S obzirom na moj posao, ja sam stan znao koristiti za neke poslovne sastanke i domjenke sa poslovnim partnerima, a znalo je tu biti svačega. Nakon nekih sam se po tjedan dana ispričavao susjedima zbog neugodnosti. 

Uglavnom, bilo mi je super, te se nisam zamarao brakom.

Jedan dan me Irena nazvala i pitala da li sam doma. Rekoh da jesam, pa je rekla da će navratiti. Nisam imao ništa protiv, ali ona nikad sama nije dolazila, već je dolazila sa Mariom ili sa klincima. A i u njenom glasu je bilo nešto čudno, pa sam jedva čekao da vidim o čemu se radi. Inače, Irena je bila komad samo takav, sise četvorka, izražene stražnjice i dugih nogu.

Došla je nakon nekih pola sata, a ja sam već pripremio hladno piće i stol na terasi, u hladovini suncobrana.

Bilo je jako sparno, a i mirisalo je na kišu. Irena je bila u laganoj ljetnoj haljinici, a nisam mogao da ne primjetim da ne nosi grudnjak ispod haljine, tako da su joj se bradavice lagano ocrtavale. Odmah sam osjetio laganu napetost u gaćama, ali pošto sam sjedio to se nije vidjelo. Irena je bila vidno uzrujana, pa sam ju upitao o čemu se radi.

– Onaj tvoj brat… -počela je uzrujano- On..on..on je kreten!

– Hmmm…nemam pojma o čemu se radi, ali meni baš ne djeluje tako. -rekao sam nekako pomirljivo.

– Ma da?!? A kad si ga zadnji put vidio? 

– Paaa…prije mjesec dana.. -dodao sam zamišljeno.

– Eto vidiš. Vidiš ga jednom mjesećno i misliš da je anđeo, ali ne nije, vjeruj mi -bila je sva crvena u licu.

– Pa dobro što je bilo?

– Šta je bilo?!?!! -tu je povisila glas tako da sam mislio da će nas čuti i susjedi niže niz ulicu- Pa evo dragi moj…ja sam saznala da me vara i da se spanđao sa jednom malom u svojoj firmi.

– Kako znaš?

– Vidjela sam filmić na njegovom mobitelu…valjda mu i odgovara da se snima. Htjela sam ga upitati za to, ali sam onda vidjela da ga je izbrisao ili presnimio negdje…šta ja znam..-bila je jako uzrujana zbog toga, a onda je briznula u plač i nikako da stane.

Ustao sam i otišao po maramice, te joj ih dao, a ona je samo brisala suze i brisala. Nakon nekog vremena se smirila, a ja sam ju ponudio sa najskupljim konjakom iz moje kolekcije, pa se malo pribrala, a onda je nastavila:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx