Iživljavali se na meni,a meni je odgovaralo

Došli smo u njegovu firmu.
Primila nas je sekretarica.
– A to je ta lepa mama… – čudno je prokomentarisala, kao da je već s nekim razgovarala o meni.

Ubrzo je izašao advokat i rekao mužu da prvo on uđe sâm, a posle ja. Malo mi je to bilo čudno ali nismo se protivili, samo da ovo zavšsimo. Muž je izašao za desetak minuta, uzeo je našu ćerkicu i rekao da ja uđem da to završimo.

Ušla sam u kancelariju koja je više ličila na neki kabinet, jer je pored radnog stola i stola za sastanke imala i kožnu garnituru koja je bila smeštena u jednom kraju kancelarije.

– Uđite, gospođo, i raskomotite se – rekao je gazda i pokazao advokatu da izađe.

On je izašao, ali na druga vrata a ne na ona na koja sam ja ušla. Ostali smo sami, a gazda ponovi da sednem i pokaza na onaj trosed. Sela sam, mada mi je bilo čudno zašto baš na trosed. Seo je preko puta mene, nasmijao se i rekao:

– Ovako ćemo… Potpisaću ugovor, ali pod jednim uslovom. Moraš odmah da odgovoriš. Ako odgovor bude potvrdan, nema problema. Ako ne pristaneš, ništa od posla i vi ste propali… Da, da, znam da ste u problemima i ovo vam je jedini izlaz.

Izgovorio je to, a ja sam ga bledo gledala jos ne sluteći šta me čeka.
– Moraš se sada pojebati sa mnom. Sada i ovde, i sve je gotovo. Ako nećeš, možeš odmah da izađeš – rekao je to drsko i ozbiljno

Umalo nisam pala u nesvest.
– Jesi li ti normalan?! Muž mi je ispred vrata. Kakva je to ucena?!
Bila sam zaprepašćena.
– Onda ništa – reče.

Ustade i pokaza mi prstom prema vratima. Misli su mi prolazile kroz glavu kao munja.
– Marš napolje! – reče grubo.
– Nemojte, molim vas… Eto, uradiću to – rekoh kroz suze.

Mislila sam. Samo da se rešimo duga, neće mi kruna sa glave pasti. Nasmejao se i prišao mi. Glava mi je bila ispred njegovog šlica na pantolonama. Izvadio je kurac koji je bio ogroman i debeo, već poludignut. Izgleda da ga je već uzbudila ova situacija. Nikada nisam videla drugi kurac osim muževog.

– Otvaraj usta, kurvo! – reče grubo me hvatajući za kosu.
Povukao je moju glavu ka kurcu. Malo sam se otimala ali nije bilo kud.

Otvorila sam usta i snažno ga je gurnuo do kraja. Grcala sam, suze su mi tekle, ali nije se obazirao nego ga je nabijao do kraja. – Aghhagghh… – to je sve što se moglo čuti od mene.

Bila sam sva crvena i umazana suzama i njegovim sokovima. Izvadio je kurac, podigao me i rekao mi da se skinem. Počela sam polako da se skidam, a on poče da cepa odeću sa mene.
Povukao mi je helanke dole i svukao ih. Gaćice je bukvalno strgnuo i bacio na svoj radni sto.
– Ovo je suvenir – cerekao se.

Onda me je povukao i naguzio preko naslonjača troseda, tako da sam se sada mogla videti u ogledalu koje je bilo preko puta, na zidu pored vrata kroz koja je izašao onaj advokat.

zabio mi je svoj kurac u pičku koja je ovlažila, iako me je bukvalno uzimao na silu.
– Joooj, što volim ove obrijane pice mladih mama – kreveljio se dok me je krvnički nabijao na svoju kurčinu.

Gledala sam se u ogledalu kao na porniću. Bila sam sva crvena i razmazana od suza. Jaukala sam kao da me kolje ali on se nije obazirao, izgleda da ga je to još više palilo.
– Ulazi, da razvalimo ovu kujicu!

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx