Lijepa prodavačica

Danas je dan bio malo čudan i sve što god sam radio nije išlo svojim tokom pa tako i vrijeme pauze se promijenilo tako da sam bio slobodan tj završio sve ono što sam hitno trebao završiti tek oko podneva. Inače za vrijeme pauze sam volio otići u jednu pekaru u susjedstvu firme koja me je oduševljavala svojim asortimanom i većinom sam sa prodavačicama kometirao i šalio se a one su preporučivala što je toplo ili vruće . Sa dvije sam bio posebno dobar jer sam nekoliko puta znao popričati s njima , ne ništa posebno ali onako kako to i pristoji biti prema zaposlenicama . Ulazim u pekaru  a za pultom stoji jedna od te dvije, žena oko 35 godina , uvijek nasmijana , šatirana kosa vezana u kratki rep, naravno da joj nisam znao ime jer smo uvijek pričali ne spominjući imena .

-Dobar dan

– Izvolite

– Da li mogu dobiti nešto lijepo i slatko – i nasmijem se

-Lijepo i slatko??? Hahahha – okreće se nešto oko sebe i gleda , a nigdje nema nikoga pa čak i u drugom dijelu pekare gdje se peče nitko ne prolazi,uzima jedan od ostavljenih računa i  nešto piše na njemu, ponovo se okreće kada je napisala , pruža mi papiri na kojem je broj mobitela- lijepo i slatko možeš dobiti danas oko 16 sati kada me nazoveš , a do tada može jedno lisnato sa višnjama,

– u 16 sati? – ostao sam zatečen ovim postupkom

– da, nazovi me pa ću ti reći gdje ćeš doći , u tom trenutku su se vrata otvorila i jedna starija gospođa je ušla i sa vrata već počela govoriti što želi , ona mi je namignula i ja sam u čudu što mi se dogodilo izašao iz pekare.Polako sam išao prema firmi i razmišljao pa nemam puno vremena , a i nisam se obrijao i hm ima toga još što bih trebao napraviti . Ušavši u kancelariju pregledao sam što mi je od posla ostalo a da moram danas napraviti, ubrzao sam sa poslovima i već iz 13 sati sam rekao kolegama da ću ranije otići sa posla. Ušao sam u stan i razmišljao o njoj hm ženi koju svaki dan vidim ,razgovaram s njom , neznam joj ime a ona želi intimni odnos samnom. Otišao sam u kupatilo i svašta mi je prolazilo kroz glavu dok sam se tuširao i brijao . Već u pola četiri sam bio obučen i spremljen ići nekuda . gledao sam tv a u biti sam većinu vremena gledao na sat a on kao da je stajao . Napokon je došlo i 16 sati i nazovem ju

-Bok

– Tko to mene zove  mmmm?

– Mladen hahahah a vjerujem da ti nisam nikada ni rekao ime?

-Ti nisi rekao ali ja ga znam, spreman da dođeš kod mene na kavu i hahahha?

– Hahaha naravno samo reci gdje ?

– Dođi do prozora i pogledaj zgradu preko puta tvoje – držao sam mobitel u ruci i došao do prozora , – da li me primjećuješ ?

– Da susjedo vidim jednu lijepu ženu u crvenoj haljini

– Pa što onda čekaš ? Pridružio joj se hahah- prekinula je razgovor i ja sam se uputio prema zgradi hahah toliko sam bio iznenađen da ju nisam pitao broj stana ili prezime ali znam da je treći kat pa možda i pogodim. Polako sam se uspinjao stepenicama i kada sam došao do trećeg kata otovrila su se jedna vrata i pojavila se ona na vratima. Pružila mi je ruku i ušao sam u stan, zatvorila je vrata i zagrlila me oko vrta , naslonio sam ju na zid i strastveno sam ju počeo ljubiti ,imala je raspuštenu kosu što mi je bilo predivno .

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx