Izjebi svoju tetku, razvali mi guzu, radi od mene šta hoćeš

 

Sjedeći doma uz tv počeo sam razmišljati kako bi bilo dobro upoznati neku stariju ženu i dobro je izjebati. Nisam ni slutio da će se to brzo desiti i to s kim s vlastitom tetkom. Upalio sam komp i u sebi mislim “Možda ima na internetu neka koju treba obraditi”. Registrirao sam se na neki sajt i počeo tražiti.. . 

Bilo je finih dama tu, listao sam i listao pufff na slici se pojavila moja tetka. 

Nisam mogo vjerovati da je to ona. Da je opišem imala je oko 50ak godina velike sise dobra guza i neku jebozovnu facu. 

 

Nekad sam se i pitao kako je tetak sretan kakvu ribu ima u kući. Da ne duljim izgledala je sretno u braku i bilo mi je čudno što joj to treba. 

Ubrzo sam joj počeo pisati naravno nisam želio da se otkrijem tako da nisam stavio svoju fotografiju lica. Malo po malo otvarala se ne sluteći kome se otvara. 

Rekla je da je nezadovoljna seksualnim životom i da je muž zapostavlja te da želi nekog ko će je zadovoljit. 

 

Nagovorio sam je da pošalje par fotografija na što je pristala. Htjela je da budem diskretan i da nikome ne pokazivam. Mislio sam u sebi “Sad te imam”. 

Kako smo se često dopisivali rekla mi je još da voli grubi sex i da voli kada je muškarac doživljava kao kurvu. Voljela je biti potlačena. 

Nisam mogao vjerovati šta piše.. . 

Inzistirala je da joj pošaljem svoju fotografiju no rekao sam da je bolje da joj ne šaljem da će me upoznati ubrzo za koji dan jer dolazim u to mjesto. 

Rekla je uredu. 

 

Došao je i taj dan kada ćemo se sresti.. . pošto je bila sama u stanu, inače ima dvoje odrasle djece koja studiraju u Austriji a tetak je bio daleko zbog nekog putovanja sa prijateljima. 

Dala mi je svoju adresu i rekla da će me čekati u sexy rublju, da ne zvonim da će me čekati u krevetu. 

 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx