Please wait...

Našao sam mamu u erotskom časopisu

Incest: Našao sam mamu u erotskom časopisu

«Mama, jesi ovo ti u časopisu?», pitao sam staru pokazujući joj ofucani seks magazin.

«Mmm… ne, nisam to ja, što ti pada napamet?!», zanijekala je.

Ponovno sam pogledao fotku pokušavajući odlučit jel laže.

«I šta ti balavac jedan imaš gledati takve stvai, daj mi to!», vikala je.

«Nebi rekao, mama», stavio sam smotane novine iza leđa. U kutovima očiju gomilale su joj se suze bijesa.

«Ova ima mladež na istom mjestu gdje i ti, iznad usne. To si 100% ti», zaključio sam. Krenula je prema meni u namjeri da mi otme dokazni materijal ali sam je odgurnuo.

«Tata će biti presretan kad ovo vidi.»

«Ne… nemoj, molim te. Molim te nemoj mu reći», molila je.

«Kako to da stari već sam nije skužio?», pitao sam.

«Za Boga milog, to je prastaro, još iz šezdesetih», otišla je plačući.

Na naslovnoj je pisala godina, stvarno 1962. Stara je izgledala ful mlado. Bitno drugačije nego danas, sa 6 banki, što je valjda i logično. Bio sam super ponosan na sebe što sam je prepoznao. Ta preslatka faca, prirodno jebljivo tijelo… drkao sam na nju svako veče, tako da su mi se crte lica žene, za koju sam bio sve sigurniji da mi je majka, dobro usjekle u pamčenje.

Iako je starka, stara čak i sad ima dosta očuvano tijelo. Kukovi su joj se istinabog proširili i zaoblili, male čvrste grudi razlile u jaču osmicu ali na faci je ostao isti onaj madež, kao

podsjednik na mladenačku ljepotu. Magazin koji sam kupio na štandovima za samo jednu kunu zove se OV, skračeno od Ora Verita i po strganim koricama i zgnječnom papiru vidi se da je promijenio već ko zna koliko drkadžijskih vlasnika dok naizad nekom sudbinom nije došao u moje ruke. Zaključio sam kako su fotografi i onda znali ništa manje dobro snimati pice nego danas; pored par portreta i cijelih figura mame, frajer je od svakog zanimljivog dijela tijela okinuo i groplan.

Te večeri stara i ja, kao i obično, večerali smo sami jer je tata rijetko bio doma u to doba. Nismo progovorili ni riječi. Tiho sam jeo i mislio na mamin muf. Kada sam se mislio pokupiti u sobu pozvala me.

«Kruno, moramo razgovarati.»

Sjeo sam na kauč pored nje, «Nije to što misliš… vjerna sam tati cijeli život», rekla je.

«Mama, krivo si shvatila. Uopče me ne jebe što si se slikala, i onda si bila pravi komad…»

«Molim te shvati…. I prestani to gledati, jednostavno zaboravi. To ljeto na Rab je došao fotograf, Talijan i pitao nekoliko zgodnih cura na plaži dali bi pozirale. Jako dobro je plačao i pristala sam. Ali nisam nikakva kurva i slično. Tvoj otac mi je skinuo nevinost, na tim slikama još nisam ni bila s muškarcem!», objašnjavala mi je nervozno.

«Mama, u redu je», tješio sam je. Zahvalno me zagrlila a ja sam joj poklopio guzu s dlanom. Malo sam pojačao stisak ruke i zapazio da ispod svilenog kučnog ogrtača ne nosi gaćice. Samo je buljila u mene, a ja sam je primio za ruke.

«Šta to pokušavaš?», pitala me u nevjerici.

«Mama, mislim da sam se zaljubio u tebe…», priznao sam.

«Da, dušo, i ja tebe volim», odgovorila je.

«Ne tako. Drkam na tebe već godinu dana», stara se smrznula.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare