Ja i brat smo ševili moju snajku, njegovu ženu

Jedne letnje noci sam bio kod njih u gostima ,brat je malo popio rekao mi je da ostanem da spavam kod njih,ako nemam nista drugo pametnije da radim.Ja sam mu odmah odgovorio da moze jer mi se snajka nije brisala iz maste drkanja svakog dana.

A to vece je bila sa nama stalno, buraz posto je malo popio je non stop pipkao,ljubio ,zavlacio joj ruku pod letnju majicu koja je bila toliko providna da su joj se dobro odslikavali krugovi bradavica povecih.

A imala je na sebi teksas sorc, jako uzan tako da joj se picka dobro ocrtavala posto joj se uvukao u nju.Ta brazda me je toliko raspaljivala kad god je pogledam,da su primetili da mi se digao kurac,a ja sam primetio i da se bratov digao skroz.

Buraz je bio u mom fazonu samo sto je stariji,porno filmove je non stop trazio na *u i gledao i ja sa njim naravno.Snajka kad god udje u sobu ona vikne alo perverznjaci presusice te.

 

Noc je pala ja sam spavao sa njima u sobi,ugasili smo svetlo i pricali o ne zaobilaznoj temi sexu.Snajka je samo jednom povisila ton e momci sad je dosta na spavanje,ja sam posle jedno 5 minuta cutanja poceo kao duboko da disem,da misle da sam zaspao. Znao sam sta ce da se desi za kratko zaculi su se tihi glasovi nemoj nemoj,snajka je govorila sapatom da cu ih cuti buraz je samo rekao ma spava on.

Cuo se samo jak uzdah od moje snajke kako ga je primila,i za kratko su sklonili carsav tako da se dobro culo ,mljackanje snajkine picke dok joj ulazi i izlazi kurac.

 

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx