Please wait...

Imam odavno želju da probam seks sa strane

Blizilo se vreme odmora. Igrom slucaja zaradili smo neke pare neplanirano i resili da to iskoristimo da negde odemo. Dogovorio sam se sa suprugom da idemo negde van zemlje, konacno. Nismo isli preko od kad smo se uzeli. Rekao sam joj da idem sutra do turisticke agencije da vidim kakvih ima aranzmana i da ako naletim na nesto povoljno, i da mi se svidja, uplacujem odmah.

Sutradan sam s posla krenuo i otisao do jedne poznate agencije koja je dugo u tom poslu. Usao sam i krenuo prema prvom slobodnom stolu. Za njim je sedela jedna crnka i nesto pisala.

” Dobar dan”.

Podigla je glavu i tada smo se prepoznali. Nasmejali smo se oboje u istom trenu.  Bila je to moja dugarica iz vremena srednje skole, Tanja.

Ustala je , prosla pored stola , zagrlila me i pozdravila. I dalje je izgledala sjajno, zgodna,crna kosa, prelepa usta , iste smedje vragolaste oci.

” Hej Aco , cao, bre covece pa koliko se nismo videli?!”, ” Pa kako si , otkud ovde, sta ima novo..???”

Stotinu pitanja a malo vremena. Rekao sam joj ukratko, da sam se ozenio , imam sina, radim , sviram jos pomalo , izlazim, nista novo. Onda je ona meni rekla da se i ona udala , ima sina i slabo izlazi po gradu, nije se skoro videla sa starim drustvom, koristi sto radi u agenciji pa dosta putuje. Nekako nas je zivot sve razdvojio, iako smo u istom gradu nismo se videli preko dvadeset godina. Presli smo na sluzbeni deo, rekao sam joj zasto sam dosao, nasla mi je jedan izuzetno povoljan aranzman za Egipat. Svidelo mi se to sto mi je pokazala, sredila je papire dala mi uplatnicu i rekla da ce mi javiti ako bude nekakvih promena. Razmenili smo brojeve telefona i uz obecanje da moramo da se vidmo i ispricamo. Izasao sam iz agencije i sve mi se vratilo u glavu. Setio sam se kako sam bio zaljubljen u nju i koliko sam puta mastao da je ljubim u ta prelepa usta i da je milujem. Otresao sam glavom i rekao u sebi , mani se , proslo je to vreme.

Naravno da se nismo videli. Kad sam otisao po vaucere i kartu taj dan je imala slobodno. Nikako nismo uspevali da organizujemo vreme. Njoj je bila sezona u zamahu i radila je dosta prekovremeno a i kod mene na poslu nije bilo bolje.

Brzo je dosao dan putovanja. Spremili smo se i krenuli na aerodrom. Stgli smo na vreme. Rekao sam zeni da me saceka dok ja odem da cekiram karte. Dok sam isao ka pultu naleteto sam na Tanju.

” Hej, otkuda sad ti ovde?” , pitao sam je

” Idem i ja na odmor u Egipat , bicemo u istom hotelu.”

” Otkud to?”

” Pa nisam luda da propustim tako povoljan aranzman, jos je za mene sa popustom, kao radnik agencije imam tu privilegiju. Uplatila sam za mene i muza ali on nije mogao da podje samnom pa idem sa drugaricom.”

Bilo mi je drago sto ce biti samnom u hotelu. Otisao sam do zene koja je stajala i gledala nas dok smo pricali. Pitala me koja ti je ona crnka. Rekao sam da je to ta moja drugarica  koja nam je nasla ovo putovanje. Kratko je prokomentarisala, da je lepa. Sedeli smo i cekali da se ukrcamo.

  Hotel je bio prelep. Sobe velike , ciste, klimatizovane sa pogledom na more. Veliki bazen sa sankom u njemu. Kako je aranzman bio all inclusive uzitak je bio potpun. Otisli smo do bazena, uzeli lezaljke, namestili se i poceli da uzivamo. dok sam tako leskario, video sam Tanju kako dolazi. Bila je u crnom kupacem kostimu koji joj je stajao bas kako treba sa maramom oko struka koja je samo pojacavala utisak. Izgledala je jako pozeljno. Imala je i dalje telo kao devojka. Sva zategnuta i preplanula. Gledao sam je kako hoda pravo prema nama, nije mi bilo svejedno. Trnci su mi prolazili kroz telo sa svakim njenim korakom. Dosla je do nas.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare