Pojebao sam susjedu dok joj je muž na putu

Dobri susjedi su uvijek na cijeni, a susjede još i više. Takva je bila i susjeda Irena. Četrdesetogodišnjakinja duge smeđe kose, bujnih sisa, poslije sam ustanovio da su čista petica, te pozamašne guze. 

Znali smo se već desetak godina, od kako se udala za Stjepana, mog susjeda i kolegu iz osnovne škole. Stjepan ili Štef kako smo ga zvali, bio je inženjer u Plivi, jedan od onih koji smišljaju sve te lijekove, pa je zbog toga često putovao po farmaceutskim kongresima.

U početku je i Irena išla sa njim, ali je sad sve više ostajala doma jer joj se nije gubilo vrijeme sa kojekakvim ljigavcima. Čak mislim da je Štefu to i odgovaralo, jer sam saznao iz povjerljivih izvora, a kakvih bi drugih i mogao saznati, da on praši jednu mladu znanstvenu novakinju kojoj je mentor.

Normalno je da i ona ide sa njim na te kongrese. Držao sam to za sebe, mada sam nekako mislio da Irena zna za to. 

Uglavnom, ja sam se odavno palio na Irenu i znao sam ju često promatrati, potajice, naravno, dok bi radila u vrtu. Gledao bi onu njenu guzu i zamišljao kako joj ga zabijam s guza u njenu sigurno sočnu picu. Ili bi joj buljio u dekolte kad bi bila u nekoj majici bez rukava, a majica bi kliznula na niže pod teretom onih sisurina. Naravno, i ja sam morao voditi računa da moje žene nema doma. Prilika za provjeru sočnosti njene pice i mekoće njenih sisa, mi se ukazala nenadano, i to vrlo brzo. 

Štef je ponovo išao na seminar, sa malom novakinjom naravno, a moja žena je taj tjedan radila popodne u bolnici, do 22 sata, pa sam poslijepodne bio sam.

Bilo je ljeto i jako vruče. U biti, u Zagrebu više nije bilo pravog ljeta, već se dijelilo na sparno, te sparno za izluditi. I ovaj dan je bio takav već od ranog jutra. Moja žena i Irena su od ranog jutra zalijevale vrtove, pa sam ih samo pozdravio i otišao. Na poslu sam se razvlačio kao kišna glista, čak ni klima nije pomagala, a imao sam osjećaj da se nacrti samo lijepe za dlanove i podlaktice.

Jedva sam dočekao kraj radnog vremena i da dođem doma. Viki, moja žena, napravila mi je ručak, pa sam sad nekako bezvoljno jeo, a onda otišao pod tuš i u kratkom šorcu i bez majice se vratio u hladovinu terase.

Natočio sam si hladnu pivicu i sad sam gledao po vrtu, te sam vidio da je dosta toga obrezano i malo prekopano. Nisam bio siguran da je to Viki sama napravila, pa sam pretpostavio da je i Irena imala svoje prste u tome. U to sam se uvjerio negdje oko 18 sati kad je taj dio vrta ostao u hladu i vrata između naša dva vrta su se otvorila, te se pojavila Irena u nekim jebozovnim kratkim hlačicama crvene boje i žutoj majici bez rukava i dubokim dekolteom. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx