Moja istinita incest priča

Čitajući priče odlučila sam vam i ja poslati svoje iskustvo.

Zovem se Silvija .. sve se dogodilo kada sam živjela u Sloveniji, imali smo kuću u predgrađu Ljubljane.

Kako sam se rano udala, s 18 godina, otišla sam s mužem živjeti kod njega u Sloveniju. Sa 19 godina rodila sam sina Alena, a s 29 ostala sam udovica, sama sa sinom.

Muž mi je poginuo u prometnoj nesreći, i ja se više nisam udavala, mada sam imala ponuda jer sam bila lijepa žena, lijepih nogu, tijela, duge smeđe kose, zelenih očiju. Uvijek sam oblačila minice – nešto malo iznad koljena, jer sam imala stvarno dobre i lijepe noge. I još sam sada sa 42 godine lijepa, zgodna i poželjna. Kada je suprug poginuo, moj sin imao je 11 godina.

Od smti oca povremeno bi prespavao samnom u krevetu, jer je znao noću plakati za tatom. Malo – pomalo prestao je plakati, i sa 14 godina definitivno se preselio u svoju sobu. Rekao je da više nije malo dijete i da ga nije strah.

Povremeno bi znali viđati jedno drugo u gaćicama, on mene i u grudnjaku. Sve je to bilo onako sporedno, na brzinu, dok bismo se spremali on u školu a ja na posao. Jednom me slučajno vidio golih grudiju, i to kada sam rano ujutro išla na wc. On je već bio u kupaonici i pišao je. Ja sam na sebi imala prozirnu spavaćicu plave boje ispod koje su se jasno vidjele moje sise, i bijele čipkaste gaćice. Imam velike grudi, šesticu, tako da su se jasno vidjele. Nisam tome previše posvećivala pažnju, jer sve je to bilo slučajno.

Tako smo polako živjeli; on u školu, ja na posao. Godine su prolazile, a ja sam svoju seksualnu pohotu rješavala samozadovoljavanjem, milovanjem i trljanjem pičkice rukom i vibratorima. Kupila sam jedan na baterije i jedan plastični.

Jednom sam pospremajući Alenovu sobu pod jastukom pronašla erotske i porno časopise, malo sam ih listala i čitala pričice. Uzbudila sam se, uzela jedan magazin, otišla u svoju sobu, skinula se i sjela nasred kreveta. Milovala sam se od pičkice gledajući slike golih muškaraca i mladića. Imali su lijepe, tvrde, nabrekle kurčine. Pička mi se navlažila. Trljala sam je rukom, a drugom sam milovala sise i stiskala bradavice. Sise su mi se ukrutile, bradavice stvrdnule i stršale kao dva bombona. Pička mi se počela sve više i više vlažiti, sokovi su mi se cijedili po ruci, kroz prste… nisam više mogla izdržati. Izvadila sam vibrator iz ladice i uključila ga. Lagano je počeo zujati. Gurnula sam ga u pičkicu. Njegovo vibriranje u mojoj utrobi izazvalo je i rasplamsalo vatru, sokovi su se cijedili dok sam prvo lagano a onda sve jaće gurala vibrać u unutrašnjost pičke.

Drugom rukom mijesila sam sise, štipala i natezala bradavice. Uspalila sam se totalno. Pičkini vaginalni mišići obujmili su vibrator i stiskali ga , bližila sam se vrhuncu. Gurala sam ga sve brže i brže gledajući sliku s tvrdim, uzdignutim, nabreklim kurcem. Svršila sam protresena snažnim orgazmom. Ostavila sam vibrator da vibrira u mojoj pičkici sve dok se nisu stišali grčevi.

Rating: 4.7/5. From 558 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Pera
Pera
Guest
9. travnja 2022. 23:13

Zanimljiva priča

Mladi jebač
Mladi jebač
Guest
10. travnja 2022. 14:32

Napiši nastavak kad si bila trudna i sad kad imate djecu

Dacha
Dacha
Guest
2. svibnja 2022. 13:58

Imam slicna iskustva pisi mi na mail pa da nastavimo pricu pozdrav