Moja istinita incest priča

Čitajući priče odlučila sam vam i ja poslati svoje iskustvo.

Zovem se Silvija .. sve se dogodilo kada sam živjela u Sloveniji, imali smo kuću u predgrađu Ljubljane.

Kako sam se rano udala, s 18 godina, otišla sam s mužem živjeti kod njega u Sloveniju. Sa 19 godina rodila sam sina Alena, a s 29 ostala sam udovica, sama sa sinom.

Muž mi je poginuo u prometnoj nesreći, i ja se više nisam udavala, mada sam imala ponuda jer sam bila lijepa žena, lijepih nogu, tijela, duge smeđe kose, zelenih očiju. Uvijek sam oblačila minice – nešto malo iznad koljena, jer sam imala stvarno dobre i lijepe noge. I još sam sada sa 42 godine lijepa, zgodna i poželjna. Kada je suprug poginuo, moj sin imao je 11 godina.

Od smti oca povremeno bi prespavao samnom u krevetu, jer je znao noću plakati za tatom. Malo – pomalo prestao je plakati, i sa 14 godina definitivno se preselio u svoju sobu. Rekao je da više nije malo dijete i da ga nije strah.

Povremeno bi znali viđati jedno drugo u gaćicama, on mene i u grudnjaku. Sve je to bilo onako sporedno, na brzinu, dok bismo se spremali on u školu a ja na posao. Jednom me slučajno vidio golih grudiju, i to kada sam rano ujutro išla na wc. On je već bio u kupaonici i pišao je. Ja sam na sebi imala prozirnu spavaćicu plave boje ispod koje su se jasno vidjele moje sise, i bijele čipkaste gaćice. Imam velike grudi, šesticu, tako da su se jasno vidjele. Nisam tome previše posvećivala pažnju, jer sve je to bilo slučajno.

Tako smo polako živjeli; on u školu, ja na posao. Godine su prolazile, a ja sam svoju seksualnu pohotu rješavala samozadovoljavanjem, milovanjem i trljanjem pičkice rukom i vibratorima. Kupila sam jedan na baterije i jedan plastični.

Jednom sam pospremajući Alenovu sobu pod jastukom pronašla erotske i porno časopise, malo sam ih listala i čitala pričice. Uzbudila sam se, uzela jedan magazin, otišla u svoju sobu, skinula se i sjela nasred kreveta. Milovala sam se od pičkice gledajući slike golih muškaraca i mladića. Imali su lijepe, tvrde, nabrekle kurčine. Pička mi se navlažila. Trljala sam je rukom, a drugom sam milovala sise i stiskala bradavice. Sise su mi se ukrutile, bradavice stvrdnule i stršale kao dva bombona. Pička mi se počela sve više i više vlažiti, sokovi su mi se cijedili po ruci, kroz prste… nisam više mogla izdržati. Izvadila sam vibrator iz ladice i uključila ga. Lagano je počeo zujati. Gurnula sam ga u pičkicu. Njegovo vibriranje u mojoj utrobi izazvalo je i rasplamsalo vatru, sokovi su se cijedili dok sam prvo lagano a onda sve jaće gurala vibrać u unutrašnjost pičke.

Drugom rukom mijesila sam sise, štipala i natezala bradavice. Uspalila sam se totalno. Pičkini vaginalni mišići obujmili su vibrator i stiskali ga , bližila sam se vrhuncu. Gurala sam ga sve brže i brže gledajući sliku s tvrdim, uzdignutim, nabreklim kurcem. Svršila sam protresena snažnim orgazmom. Ostavila sam vibrator da vibrira u mojoj pičkici sve dok se nisu stišali grčevi.

Smirivši se čula sam lavež susjedovog psa. To je značilo samo jedno, moj se sin vraća iz škole. Čula sam otključavanje vrata, na brzinu izvukla vibrator iz pičkice i pospremila ga u ladicu. Onako gola zaogrnula sam se kučnim ogrtačem, odjurila u sinovu sobu, vratila časopis i otrčala se u kupaonicu istuširati. Stala sam pod tuš, pustila vodu i tako stojeći pod toplom vodom razmišljala «Uh, ovo je bilo blizu. Što da me sin vidio u onakvom stanju? Što bi se desilo da je došao kući i zatekao mamicu kako se igra s vibratorom?»

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
7 Komentari
 1. Pera komentira

  Zanimljiva priča

 2. Mladi jebač komentira

  Napiši nastavak kad si bila trudna i sad kad imate djecu

 3. Dacha komentira

  Imam slicna iskustva pisi mi na mail pa da nastavimo pricu pozdrav

  1. Avatar photo
   Silvija komentira

   Zabranjeno je postavljanje mailova, dopisivati možete se na APP Pusica

 4. Eldin komentira

  Samo pravi dijecu i uživaj.

  1. Gaga komentira

   Mene tata puni mislim i zelim da zatrudnim

 5. Kfjfnfnfn komentira

  Jel ovo sve,il ima jos.Bez veze,nista,dzaba potrosih vrijeme

Komentiraj