U kino dvorani se pretvorilo u nezaboravnu četvorku

Marija i ja smo vremenom sticali sve vise iskustva u trojkama i cetvorkama, i svakog meseca smo upoznavali sve vise parova.

Cesto smo pravili trojke sa jednom Grkinjom koja je radila sa Marijom u firmi. Marija mi je par puta prokomentarisala da i Despinin (tako se zvala njena koleginica) muz prilicno dobro izgleda, i da bi bas volela da ga nas troje nekako uvucemo u nase igre. I dalje smo osecali dobar ukus u ustima od naseg zadnjeg sastanka sa Despinom, tako da sam poceo da smisljam plan kako da i njenog muza Jorgosa pridobijemo za nase prljave igrice. Kako se Despina nije usudjivala da kaze Jorgosu o svojim nestaslucima sa nama i otvoreno ga pozove da nam se pridruzi, resili smo da iskoristimo jedno vece kad su nas oni pozvali da idemo zajedno u bioskop.

Despina to nije smela iz prostog razloga, plasila se njegovog odbijanja i negativne reakcije, mozda cak i rasturanja braka . Resili smo da cemo to vece kad idemo u Bioskom probati da lansiramo prepredeno i lukavo nas plan, i vidimo sta ce se desiti.

Naravno, glavni igrac u nasem planu je bila Marija jel smo svi znali koliko se Jorgos pali na nju. Dakle, konacno je doslo to vece i kako smo se nalazili ispred bioskopa, i posle srdacnog pozdrava smo kupili karte da bi odmah nastavili ka sali VIP gde pored toga sto smo mnogo komotniji mozemo imati i koliko toliko privatosti. Hteli smo da nas niko ne uznemirava, da bi nas plan uspeo. Nije bilo puno ljudi, film se prikazivao vec dugo i bio je radni dan, tako da nije bilo vise od 10-tak osoba u celom bioskopu.

Imali smo srece da u VIP zoni bude samo nas 4 i to nam je mnogo olaksavalo stvari i bio je razlog vise da Marija bude agresivna bez brige da ce je neko videti. Devojke su se razmestile da sednu pored nas dvojice, Despina pored mene a Marija pored Jorgosa tako da smo ja i on bili udaljeni jedan od drugog a njih dve izmedju nas. On nije propustio komentar na to razmestanje i kroz smeh je upitao otkud ta promena mesta, a one su u sali rekli da je to samo razmena partnera i da se nista ne brine. Jorgos se na to samo nasmejao, i nije vise pridavao paznju tome.

Kad smo se lepo smestili, i film je poceo, tako da smo poceli da pratimo projekciju. Moram da dodam da su se kuckice za ovu priliku obukle provokativno, u suknjama, ne prekratkim ali poprilicno slobodnim iznad kolena .

Naravno kad su sedale na udobne bioskopske fotelje, to je prouzrokovalo da se suknje podignu jos malo vislje ostavljajuci nasim pogledima njihove prelepe butine koje su nas izazivale . Video sam kako je Jorgos sa svim svojim laznim moralnim sranjima i nacelima iskolacio oci videvsi prelepe Marijine noge.

Svo troje smo primetili taj njegov pogled, ali niko nije za sada komentarisao nista. Sklonio je pogled, a mi smo svi iscekivali kakva ce biti sledeca reakcija. Naravno posle par trenutaka vratio je pogled na njene noge tako da nam je malo laknule jel smo videli da je zainteresovan. Svetla su bila ugasena, ali se dosta moglo razaznati uz pomoc svetla sa platna. Pročitaj cjelu VIP priču

Rating: 2.1/5. From 12 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x