Jebanje sa crnkinjom u javnoj kući

Za vrijeme ovog rata devedesetih sjedište UNPROFOR-a i njihove logistička baza su bili u Mađarskoj i čuo sam od njih dosta u Slavoniji da se uz njihove baze otvorilo nekoliko javnih kuća sa prekrasnim prostitutkama i da ima i crnkinja, i kosookih žute rase, svakakvih i da ima 3 kategorije po cijeni. 50, 100 i 200 njemačkih maraka i da su pod redovitom liječničkom kontrolom tako da uz obavezan kondom nema nikakvog rizika.

Ja sam nekako oduvijek želio probati crnkinju da vidim kako je to i da li su drugačije od naših cura ili Žena. Jedanput u društvu u kafiću smo o tome pričali i moj prijatelj Zlatko mi predloži da odemo probati pa kud puklo da puklo. On je znao i mjesto gdje su a kad uđemo u taj gradić valjda ćemo ih pronaći. Dogovor je pao za subotu ujutro da krenemo oko 7 i tamo smo oko 9 najkasnije 10 ako bude gužve na granici i dok nešto pojedemo i nađemo ih taman je skoro podne . Tako je i bilo. Krenili smo mojim autom oko 7 i na prijelazu Donji Miholjac je bilo prilično auta tako da smo u grad gdje je ta javna kuća došli poslije 10 sati i odmah smo otišli u jedan restoran dobro se najesti. U autu me je pitao da li sam ga jutros izdrkao i ako nisam da odem u restoranu u wc i otresem ga da ne svršim za 3 minute Rekao sam mu da sam sinoć sa curom svršio 2 puta ali da bi mogao u restoranu ga otresti da mogu duže izdržati jer pretpostavljam da one znaju dobro posao i da te brzo dovedu do svršavanja. Malo me palila jedna mlada žena za stolom do našeg ali su pričali mađarski tako da sam sa njim slobodno pričao uvjeren da me ne razumije ni ona ni tip sa njom. Kad sam se dobro najeo i zamišljao kako ga trpam Mađarici za stolom pored kurac mi se napola digao i otišao samna WC i drkao ga i to baš dugo dok nisam svršio. Kad sam se vratio Zlatko je popizdio jer je čekao da se vratim da i on ode kako je rekao “otresti majmuna”.

Vratio se nakon 5 minuta i kad smo platili krenuli smo u potragu. Čuli smo da jedan konobar nekoliko stolova dalje sa nekim priča hrvatski ili možda srpski ali nebitno i odlučim ga pitati zna li možda gdje je javna kuća. Nismo bili prvi i on nam objasni kuda trebamo ići i koliko ima do tamo kilometara. Našli smo to za nekih pola sata. Bio je to jedan veliki motel sa dosta soba i na ulazu nas je pozdravio “gorila” od najmanje 100 kg čistih mišića na engleski i pkazao da skrenem malo lijevo na recepciju gdje je radilo troje mladih ljudi i jedan je bio za hrvatski srpski i slovenski jezik, drugi samo za domaće Mađare i treći je govorio engleski. “Naš” recepcionar nam je dao katalog sa slikama i pokazao gdje da sjednemo i odaberemo što ima od ponuđenog sa cijeama.

Odabir i nije bio tako težak jer je bilo u svakoj cijenovnoj kategoriji 7 -8 cura i kad sam ugledao jednu fotografiju mlade lijepe crnkinje odnosno mulatkinje jer nije bila baš jako crna bez obzira što je za nju cijena bila 200DM ja sam završio a Zlatko je odabrao jednu zgodnu brinetu crvene kose na slici je imala crvene gaćice i grudnjak i isto je bila 200 DM. Pokazali smo našem recepcionaru odabrane fotografije i on je pozvao telefonom dvojicu vodića i sa njim na engleskom nešto razgovarao a nama rekao dase strpimo da se cure pripreme samo minutu dvije i obavio je još dva poziva i vjerojatno curama rekao čini mi se brojeve soba koliko sam ja to mogao povezati, Pozvao je najprije Zlatka i rekao mu da prati gospodina koji će ga odvesti do sobe gdje ga dama čeka pa kad su krenili i mene je rukom pozvao i isto mi rekao dodavši da je moj termin 1 sat. Krenio sam za vodičem od nekih 90 – 100 kg isto samih mišića i na 2. katme doveo do jednih vrata mislim da je broj 27 na njima pisalo i stao je pola metra dalje i stojao.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx