Javila se na oglas i došla

Od kad sam se rastao od žene imam svakakvih iskustava. Jedan period sam bio non stop u fazi osvajanja novih žena, cura, nisam bježao ni od lijepe mlade muške guze i njih sam nekoliko trošio svojevremeno i prilično sam omršavio i bio lud ako ga tri dana ne umočim bilo kome i bilo gdje. Kad sam shvatio po remenu na hlačama da sam izmršavio toliko da je ovo granica i sa nekih 90 kg sam pao na 72 -73 kg.

Odlučio sam malo stati na kočnicu i odmoriti se. Uredan život i redovna ishrana jer sam znao kuhati ukusno i vratio sam se za dva mjeseca na nekih 88 kg i dobro se osjećao. Visok sam 180 i to je bilo idealno. I u tom periodu je bilo seksa ali jednom tjedno sa istom ženom sa kojom sam radio u istom podužeću. Odlučila je prekinuti sa varanjem muža i rekla mi da je kraj jer su joj djeca velika i ne želi više riskirati. Nisam puno ni žalio jer sam mislio da ću lako pronaći zamjenu ali nije to bilo baš lako. Bio sam i na glasu kao osoba koja je rizična jer ne bira partnerice iako u životu nisam imao nikada spolne bolesti.

Dan po dan i prošla su tri mjeseca da nisam ništa izjebao i počeo sam vrtiti oglase raznih agencija. Tu sam naivno u početku ispušio i dosta novaca a da nisam ni sa jednom ni kavu popio i vidio ju a kamo li što drugo i shvatio sam da suto većinom prevare i da jedna osoba odgovara nama desetorici na poruke ili priča sa nama i da je isti glas a tri različita profila. Svaka škola se plaća pa i ta i ja na jednom oglasniku odlučim dati oglas, napišem osnovne podatke, da tražim za početak avanturu a poslije možda i vezu i da dolazi u obzir i neka zgodna transica, Stavim sliku ali zamućenu da se ne vidi dobro faca i ime slično mome. Već isto veče je bilo nekoliko poziva od nekoliko žena ali daleko , jedna čak 500 kilometara ali da je voljna doći ako joj platim put i tako slično.

Narednih dana je bilo u prosjeku 6 – 7 poziva od nekih klinki, do baba od preko 60 godina , nekih gay osoba koje bi pristale staviti periku i uglavnom ništa mi nije bilo baš ono što sam tražio. Jedan dan me nazove osoba koja mi se odmah u startu predstavi kao transica koja je negdje na pola puta tranzicije ako me zanima. 40 kilometara od mog mjesta stanovanja, Pitam ju što to znači na pola puta i ona mi kaže da je ona u svojoj svijesti žena, da je na bila na hormonskoj terapiji , da ima silikonske grudi i ako hoću video poziv da pristaje, Nazvao sam ju preko video poziva i započeo je razgovor dugačak sigurno sat vremena.

Vidio sam da se radi o ženi na izgled, da je visoka oko 170, zgodna, prekrasne grudi koliko se vidjelo kroz garderobu, nije u seksi rublju već u nekoj običnoj haljinici miniću, da nema periku i kroz razgovor mi je malo više togarekla o svojoj tranziciji ali da ne želi postati drolja nego želi običnu vezu sa običnim muškarcem koji je još u snazi i aktivan jer ipak je seks nešto što se očekuje. Što je razgovor više odmicao ja sam imao sve više volje da se susretnemo i ona je inzistirala da najprije ovako kontaktiramo malo, nekoliko dana i da će ako hoću idući puta ona mene nazvati. Tjedan dana smo se svaki dan čuli i vidjeli u razgovoru od po pola sata i uvijek me nešto propitivala ali nikada ona pitanja”koliki ti je” ili tražila sliku kurca i jedan dan sam joj rekao da mi se čini da je vrijeme za susret na što je odgovorila da i ona misli ali je čekala da ja to predložim. Rekla mi je da njoj odgovara sutra ali meni nije jer samjoj rekao da mi je zaista auto u kvaru i da sa prijateljem putujem na posao već nekoliko dana dok majstoru ne dođe dio koji je naručio. Rekla mi je da u tom slučaju , ako ju ne lažem može ona doći u moje mjesto u neki lokal i da joj samo dam ime lokala da ju GPS dovede. Dogovor je pao sutra u 16 sati u lokalu dosta blizu moje kuće. ja sam nekoliko sati prije krenio sa pripremama pranja, brijanja i razmišljao sam hoće li me izraditi i ne doći ali u nekoliko minuta prije 16 sati se pojavila i odmah smo se prepoznali, odmah poljubili na kratko u usta direktno , sjeli i razgovarali ,

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx