Please wait...

Jebanje sa ženom koja prosi po ulici

Nedaleko od moje zgrade na ulici me zaustavi mlada žena koja prosi novce i kaže da su joj dvoje djece gladni i moli za pomoć. Izgledala je pristojno, uredna, solidnog izgleda i pristojno obučena, uredno počešljana i nekako iz sažaljenja, kad je spomenula djecu, ja joj dam 20 kuna i ona mi se zahvali i nastavi dalje.

Taj isti dan poslije podne opet ju susretnem i ona mi opet priđe sa istom pričom i vjerojatno nije bila svjesna da sam joj danas već dao nešto novaca. Pogledam ju od glave do pete i nešto mi je tu bilo sumnjivo pa ju pitam bi li htjela zaraditi novce a ne prositi na što mi ona odgovori da nije ona takva osoba kako ja mislim i produži dalje,

Nisam joj stigao ni objasniti da mislim na čišćenje kuća, stanova, pomaganje starijima za neku normalnu naknadu i slično i već nakon pola minute ju vidim da je zaustavila opet jednog gospodina ali ju je otkačio, Pomislio sam pa kad ona bude sa tom djecom ako ih uopće ima kad je dobar dio dana na ulici.

Prošlo je od toga nekoliko dana i taj dan je padala kiša neprestano a bila je Nedjelja tako da sam bio u stanu i gledao tv i pomalo se dosađivao kad mi netko pozvoni na vrata i ja odem do ulaznih vrata u stan i otvorim a ispred vrata stoji ženska od neki dan što prosi po ulici i krene ona sa pričom o gladnoj djeci i ja ju prekinem i kažem joj da sam joj već nudio posao ali me nije ni saslušala i krene ona dalje a ja joj kažem malo glasnije – stani – i ona se okrene prema meni i kaže mi – rekla sam ti da nisam takva osoba i da ne radim to što ti misliš.

Ja joj iznerviran kažem iako nisam tako mislio – za pola sata ti dam 200 kuna ako hoćeš. Koliko zgrada ili ulica moraš obići da to zaradiš? Ona je malo šutila i rekla – puno a nekada ni za cijeli dan toliko ne dobijem ali ne jebem se za novce, na što sam joj odgovorio – kako hoćeš i zatvorio sam vrata. Još sam malo o njoj mislio kako izgleda skroz OK, ne smrdi, odjeća na njoj je čista i uredna. Čak mi se danas učinilo da je dosta zgodna žena sa lijepim strukom i guzicom, zubi su bijeli i kosa čista , vjerojatno obojana u neku crveno-smeđu boju. Bio sam uvjeren da se drogira pa na taj način skuplja lovu jer mala djeca doma a ona toliko na ulici i nije baš uvjerljiva priča.

Sutra poslijepodne oko 18 sati opet mi netko pozvoni i ja otvorim vrata kad opet ona i čim sam otvorio ona mi kaže – mogu li ući unutra?

Pomaknem se sa ulaza i pokažem rukom da uđe i čim je ušla zaključam jer nisam bio siguran da neće netko za njom ući i pokažem joj rukom da uđe u dnevni boravak i ona se uredno izuje i uđe u prostoriju i ode do fotelje i sjedne na nju i raskopča jaknu na sebi. Opet mi je izgledala OK, traperice i gore majica sa rolo ovratnikom uska i vidjelo se da ima solidne grudi, možda trojka. Nije ništa govorila samo je sjedila i gledala u mene a ja sjednem namjerno dalje na trosjed i opet ju odmjerim i proleti mi misao da je na izgled skroz OK, čak i da je među boljim ženama po izgledu otprilike između 25 i 30 godina starosti.

Nakon odmjeravanja, obostranog, pitam ju – želiš li nešto popiti? – Što nudiš? – piješ li žestoko, pivo, vino, sok, kavu, ne znam šta voliš? – Kakvu kavu imaš? – Nes kavu samo. -Može nesica i neka žestica i malo vode. Kažem joj odi za mnom do kuhinje, nisam ja baš konobar da to sve donesem i još svoje piće i krenem u kuhinju a ona je krenila zamnom, prije toga skinuvši jaknu sa sebe i prebaci ju na naslon fotelje, Kažem joj – tu ti je hladnjak pa si uzmi što ćeš popiti, ovdje su ti čaše za vodu , iznad za žestu. Meni nasipaj malo štoka, ne puno a sebi odaberi od toga što vidiš dok ja napravim kave.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
kste
kste
Guest
7. veljače 2022. 19:09

cool

Losmi
Losmi
Guest
8. veljače 2022. 22:51

Tužno.