Jebao me je u guzu pred svojom mamom !

Prošle godine sam sa drugaricom bila na moru u hrvatskoj i tamo sam imala nesvakidašnji događaj koji ću vam sada ispričati. I ja i drugarica imamo po 20 godina i na more smo otišle kako bi smo upoznale nove frajere i doživele nesvakidašnju kres varijantu. Da, mlade smo devojke i volimo da uživamo u dobrom seksu.

Ja sam već prvog dana upoznala jednog finog momka. Zvao se Mario i moram da priznam da je bio jako zgodan i lep. Ja sam odmah bila spremna za kres varijantu, ali je on nekako odugovlačio i nije stupao u akciju što mi je bilo jako čudno, a da budem iskrena, malo me je i nerviralo, jer sam na more došla da se dobro pojebem, a ne da pričam o filozofiji i svakakvim drugim stvarima.

Drugi dan više nisam mogla da izdržim, pa dok smo sedeli u bašti jednog kafića na plaži, jasno sam mu stavila do znanja da želim da se jebem. Stavila sam ruku na njegov šorc, preko njegovog kurca i pitala ga da odemo do moje hotelske sobe. On se samo nasmejao i rekao mi je, da ćemo to da obavimo večeras, ali ne u mojoj sobi, već u njegovoj vili.

Jedva sam čekala da dođe veče kako bih otišla kod njega i kako bi smo se konačno pojebali, jer je već bio drugi dan na moru i drugi dan kako smo po celi dan zajedno, a on ništa nije preduzimao.

Konačno je došlo i veče i ja sam naručila taksi i otišla sam na adresu koju mi je dao Mario. Putovali smo nekih desetak minuta, a kada smo stigli Mario me je čekao ispred svoje ogromne vile. Ušli smo unutra i on me je uveo u veliku dnevnu sobu. Tamo je na kožnoj garnituri sedela jedna plava žena, koja je imala oko 45 godina, bila je lepo negovana i našminkana i pila je šampanjac. Kada smo joj prišli, Mario je rekao da je to njegova mama, Lucija. Upoznali smo se i ona me je ponudila šampanjcem što sam ja i prihvatila. Počela je da mi ispituje, koliko imam godina, u koju školu idem i svašta nešto i sve to mi je bilo jako čudno, a da budem iskrena bila sam i nervozna, jer sam došla ovde sa namerom da se konačno dobro pojebem, a evo me kako sedim sa njegovom mamom i pijem šampanjac.

Mario kao da je uživao u mojoj nervozi, samo se osmehivao što me je dodatno nerviralo i izluđivalo. I kada je moja nervoza već bila jasno vidljiva i kada sam bila pred totalnim pucanjem, Mario reče:

-Epa došlo je vreme da ja i ti obavimo ono zbog čega si i došla ovde, dok je to izgovarao osmehivao se i gledao me pravo i lice.
-Malo mi je bilo nezgodno zbog njegove mame, pa sam se pravila naivna i pitala ga, a šta to da obavimo?

Odgovor nije stigao od njega, već od njegove mame: -Kako šta, sada će moj Mario da te jebe, jebaće te tu na krevetu kao običnu kurvetinu, a ja ću sve to da gledam !

Nisam mogla da verujem šta je njegova mama izgovarala bila sam u totalnom šoku, ali moram da priznam da sam bila i jako napaljena i uzbuđena.

-Šta, ja stvarno ne razumem, o čemu se ovde radi… bila sam zbunjena i postavljala pitanja, a dok sam ja postavljala pitanja, Mario je već izvadio svoj kurac i počeo da ga nadrkava. Nadrkavao je svoj ogromni kurac, a njegova mama je uživala u tom pogledu.
-Hajde mala, šta čekaš, popuši taj kurac, hoću da uživam dok gledam kako pušiš kurčinu moga sina. Dok je to izgovarala zadigla je jednu nogu i pomerila gaćice u stranu, počela je polako da trlja svoju pičku, dok joj je u drugoj ruci i dalje bi šampanjac koji je povremeno pila.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
4 Komentari
 1. Lud za picom komentira

  Odlična i jako napaljiva priča,moja kita je velika i tvrda od uzbuđenja.Bilo bi divno kad bih i ja mogao uživati u tvojoi pički i guzi,a rado bih lizao i kresnuo mamu od tvojeg jebača.

  1. Cane komentira

   I ja sam svoju jebo dosta puta samo je mama bila u kuhinji a kod nje kad sam je jebo jednom je njena mama usla

  2. Gaga komentira

   Jebi mene udata sam

   1. Anonimno komentira

    Gdje zivis Gaga

Komentiraj