Napaljivanje oženjenog kolege 2

Prolazili su dani a čika Miki je sve teže skrivao koliko se naložio. Možda je to zato što sam bila opuštena sa njim, ponašala sam se kao da je moj ortak a ne mog ćaleta.

Napaljivanje oženjenog kolege

Sve to mi je bilo jako napaljujuće, on je svakog dana pričao o toj devojci (o meni) i svaki put mu se pojavila izbočina na pantalonama. Počela sam jako da se primam na tog matorca, verovatno zato što je po mojoj proceni imao je baš veliki kurac.
Tih dana mi je samo kurac bio u glavi, hormoni su mi ludovali. Imala sam dečka i imali smo redovan seks ali ovo je ipak mator kurac i nisam mogla da ga izbacim iz glave. Zamišljala sam ga sve češće, dok se tuširam, pre spavanja u svakom mogućem trenutku. Drkala sam je sve češće i po par puta dnevno, to je bilo neverovatno, jako sam ga želela, jako, uh.

Znala sam da mogu da ga imam kad god poželim, znala sam da se on isto tako loži na mene, možda i duplo više alii ejj on je tatin drug, ubeđivala sam sebe da ne smem nikako da se kresnem sa njim.
Prolazili su dani a među nama su se povećavale tenzije, mislim da je i on izvalio da sam se primila kao mala droljica. Uhh, to me je izluđivalo jer sam znala, ako on pokuša nešto neću moći da ga odbijem nikako. Najjače u svemu je to što sam ja to želela više od bilo čega, 100 puta mi je došlo da mu kažem:’Izjebi me čika Miki sad, odmah i ovde’ ali sam se ipak nekako suzdržavala a kući sam redovno išla mokrih gaćica.
Prošlo je nekih mesec dana od kada sam provalila da je puko za mnom, ništa se nije dogodilo između nas. Ja sam odlučila da ne idem na posao nekih 5 dana, za to vreme sam našla zamenu. Htla sam da se iskuliram malo da ne napravim neku glupost.
Nije prošlo ni dva dana od mog odmora a meni stiže poruka:

-Ej mala, pa gde si ti, što te nema?

Broj nisam imala memorisan ali sam vrlo drobro znala ko je poslao poruku. Samo mi nije bilo jasno odakle mu moj broj.
Pravila sam se da ne znam ko je i poslala sam mu:

– Nemam memorisan broj, je l možeš da se predstaviš?

Nije prošlo ni minut stiže poruka:

-Mala, ne pravi se blesava, znaš da je čika Miki ovde.

-Aaa, ti si čika Miki, odakle ti moj broj?

-Nemoj ti da se brineš oko toga, nabavio sam ga. Morao sam da vidim gde si, dosadno je bez tebe.

-Pa kod kuće sam, htela sam malo da iskuliram. Verujem da je dosadno čim mene nema, strpi se još malo, neću ja još dugo.

Bilo mi je drago što se javio iako sam zbog njega na kratkom odmoru. Uhh opet sam počela da ga zamišljam i onu njegovu debelu kurčinu. Čekajući njegovu poruku uhvatila sam sebe sa rukom u gaćicama. Uhhh poludeću zbog matorca, da li sam ja normalna? Preispitivala sam sebe i razmišljala šta da radim. U tom trenutku poruka:

-Kažeš nećeš još dugo? Uopšte ne razmišljaš o meni i o tome koliko se dosađujem bez tebe.

Uhh, da je znao kako sam ga zamišljala pre par trenutaka sa rukom u gaćicama dotrčao bi do mene da me izjebe onako kako zaslužujem.
Razmišljala sam da li da ga pitam za tu devojku na koju se loži, možda mi ovako preko poruka i prizna da sam to ja. Ali opet, znala sam da to nije uopšte pametno…

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx