Jebi me sine

Živeo sam sa sestrom i mamom. Bilo je leto, jako lepo vreme, seli smo svo troje napolju(mama ja i sestra) tata nas je ostavio, jer se svadjao nešto sa mamom.

Tada napolju sam bio obučen u majici i u šorc, nisam imao gaće. Mama je bila jako zgodna iako je imala 40 godina, imala je jako velike sise, a tek guzu, uff.

Počeo sam od tog dana kad sam je video da svaki dan/noć drkam na nju.

I tako prošlo je 2 nedelje, kad me mama uhvatila kako drkam kurac, nije bio previše veliki, jer ja nisam sportski tip ni nisam bio baš mršav, bio sam visok 180 i imao 75kg. Uhvatila me kako drkam kurac misleći na nju, kako je brzo otvorila vrata imala je šta i da vidi, pitala me šta to radiš jesi poludeo, ja sam samo ćutao i posle nekih 3 minuta sam joj priznao da drkam na nju. Ona je bila ljuta na mene, i otišla je da se tušira. Zaključala se u kupatilu, a ja sam gledao u nju i drko.

Kad je izašla napolje bila je u spavaćici, a ja sam joj hladnokrvno rekao kako je zgodna i da li mogu videti njene sise, ona mi je lupila šamar i rekla je kako ti nije sramota, otišla je u krevet da spava, i onda sam ja popizdeo na nju i ušao sam joj u sobu skinuo joj spavaćicu i poceo sam da je jebem, njoj se svidelo jer nije osetila kurac 2 godine, i počela je da stenje a mene je to više palilo. Zatim je rekla:

Voliš da jebeš a???
Ja sam joj odgovorio: naravno, pogotovo tebe.
Ah, ah jebi me sine moj, volim tvoj kurac ah ah
Ti si moj jebač, od sad ćeš svaki dan da me jebeš, ah ah. Brzo je rekla dok sam je jebo pola sata. Svršio sam joj u usta i bila je prezadovoljna, od tad pa do sad, svaki dan imamo seks, bar sad imamo trojke sa sestrom od 25 godina koja je jebozovna, svaki dan mi puši kurac i tako… uživam.

Ako hoćete priču o ovoj trojci sa mamom i sestrom, slobodno mi pišite u komentare.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
7 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Jovče ivanov
Jovče ivanov
Guest
29. kolovoza 2020. 09:07

To nise komentira jaču se pridružiti sa vama

Dejjov84
Dejjov84
Guest
29. kolovoza 2020. 15:51

Hocemo naravno trojku ?

Jommica
Jommica
Guest
30. kolovoza 2020. 09:21

Neka hvala.Ako bi i nastavak bio ovako katarstrofalano napisan onda bolje i ne objavljuj.Ovo je napisano u stilu đaka od 1 do 4 razreda

dejan
dejan
Guest
31. kolovoza 2020. 17:44

ajmo jos nastavi price

Strahinja
Strahinja
Guest
1. studenoga 2020. 03:41

Bilo bi dobro da bude nastavak

Volim dame.
Volim dame.
Guest
13. travnja 2021. 12:29

Daj nastavak

Jebac
Jebac
Guest
19. kolovoza 2021. 15:15

Ja bih drage volje koja dama žena udata razvedena slobodna želi da se j*** odmah tu sam za vas slobodno me pozovite ili pak dođite do mene zadovolji ću vas

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
7
0
Ostavi svoj komentarx